Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Kızlar sizde aynı şeyi mi hissediyorsunuz sanki hiç gogsum kalmamış gibi hissediyorum ya siz alistinizmi

Selam kızlar
Aranızda yok gibi görünsemde hep buralardaydım sürekli okuyorum gelişmeleri okuyorum
Öncelikle ameliyat cesareti bulup yaptıranlar geçmiş olsun sağlıkla hafif göğüslerinizle hep barışık olmanız dileğiyle
Yaptıracak olanlara da (bende dahil) bol cesaretli günler :)

Netya ulyam after sizleri sürekli takipteyim ve doktora gidecek cesareti buldum üniversiteler kurul kararını çıkaramadığı için malesef ilk doktor Randevusu foss çıktı

Devlet Hastaneleri zaten çıkaramıyor
Araştırmalarım sonunda izmir atatürk Eğitim Hastanesi Tepecik eğitim ve Bozyaka eğitim yapıyor bu ameliyatı kurul kararı ile

Bende ayın 10 na Yeşilyurt eğitimden randevu aldım
Bundan sonraki gelişmeleri yazarım
Ama bu konuda cidden karar verdim kalbe sıkıntı çıkarıyor anjiyo oldum onun öncesinde kalp sintigrafisi çekildi raporda direk meme baskısı yazmışlar :)
Belde 2 fıtık ensemde ergenlik den bu yana öne doğru durmaktan koca bir kemik çıkıntısı omuzlarda olan çökmelerden zaten bahsetmeye gerek yok

Herhalde bu kadar duruma rapor verirler değilmi??? sevgiyle kalın

Kızlar sizde aynı şeyi mi hissediyorsunuz sanki hiç gogsum kalmamış gibi hissediyorum ya siz alistinizmi
Canım herhalde sen e cıptan b cupa düşünce öyle bi his oluşmuş olmalı bende 75c-70D giyiyordum önceden şuan b cup oldum. O yüzden bana hala memem var gibi geliyor yani
Sizlere cesaret verebildiysek ne mutlu bize
Dilerim inşallah çıkar raporun sende ameliyat olup anılarını bizimle paylaşırsın.

Arkadaslar bu gün çok iyiyim zorlu günler bitti inşallah allah bi daha keder vermez bolca keyfini cikartirim inşallah darısı olmak isteyenlerin basina

su ikinci cocugu bir yapamadim ki
Benimde tek cocugum var ama ikinciyi dusunuyorsan bence bekle tekrar bozulmasin cok guzeller boyle

Ilk basta banada oyle geldi hatta benim degil gibiydi bugun iyice inceledim hakkaten benim ve cok guzeller cektigim acilara degdi sanirim darisi tum isteyenlere

Soylememis miydim :) dur rahatligini ve keyfini bundan sonra yasayacaksin arkadasim. Hadi gecmis olsun :)

arkadaslar burayi ne zamandan beri takip ediyorum bilmiyorum sanirim kizimi emziriyordum. simdi 3 yasinda kuzum. daha oncede buyuktu sevgili memislerim. hic beyez,sari gibi acik renkler giyemedim. ama sut verme doneminde benimkiler costular... buyuduler, sistiler sut verme donemi de bitincede puff sonduler. simdi sarkmadan dolayi sirt agrim cok oluyor ozellikle regl oncesi. etrafimdaki sevdiklerim ikinci cocuktan sonra yine deforme olur diye kucultme yapmama izin vermiyorlar zaten ikinciyi cok istiyoruz yas 35 oldu allah hayirlisiyla verirse. ama cok ozeniyorum burdakilere ozellikle kucultme sonrasi yeni alisverise cikip cicili seylerden aldiklarini yazinca icim eriyor benim. neyse biraksaniz uc sayfa yazarim herhalde. tadini cikarta cikarta kullanin ameliyat olmak isteyen varsada hic durmasin allah kolayliklar versin onlara da.

gerçekten veriyorsunuz tüm süreci burda paylaşmanız en azından bana olumlu olumsuz herşeyi yansıtıyor

inşallah diyorum çarşambaya 3 gün kaldı bakalım artık ben daha randevuda bu kadar heyecan yaparsam ameliyatta ne yaparım bilmem artık :)

Hayırlısı canim heyecan yapma bugün benim 12.günüm bendeki heyecanı gorseydin tabi zorlukları var ben ameliyata girmeden önce daha kötü olacagimi sanıyordum onu düşünerek gittim ameliyata korktuğum gibi olnadi. Rahat geçirdim süreci tabi zor zamanlar oluyo ama emin olki o yükten kurtulmak bile güzel biz yeni olduğumuz için daha iyileşme surecindeyiz seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz benden 3.5 kilo yağ aldilar ne demek omuzlarda o yükü taşımak

Netya57 nasılsın canım Memişler deki düzelme nasıl yemin ederim öyle kalacak sandım valla ama 14.gün ama değişimler başladı göğüs uclarim falan eski haline donuyo

Netya57 nasılsın canım Memişler deki düzelme nasıl yemin ederim öyle kalacak sandım valla ama 14.gün ama değişimler başladı göğüs uclarim falan eski haline donuyo
Iyiyim cnm gun gectikce dahada guzel gorunuyolar gogus uclarim hala bantli Benim cnm ama yavas yavas sislerin indigini hissediyorum hersey daha guzel olacak insllh

buraya genellikle afterdarkmoon - ulyam - netya -ben yazıyoruz ama epey okuyanımız var galiba arkadaşlar elam88 :) veya diğer arkadaşlar bu göğüsler çook kişide dert anlaşılan.

bende de çok büyük dert:) 85 DD, hatta 85 E kullanıyorum minimizerlerden.. kilo sıkıntımda var ama göğüsler beni çok daha şişman gösteriyor... ayın 15 ine bi doktordan randevu aldım.. artık kararlıyım bunlardan kurtulmak istiyorum.. hepinizi tebrik ediyorum bu arada, bu cesareti gösterdiğiniz için.. darısı başıma diyelim:)

V

Simiramis bir an önce kurtul bence de 85 E kullaniyordum göğüsler beni olduğumdan kilolu ve daha yaşimı büyük gösteriyordu şimdi çok mutluyum daha hafif hissediyorum şimdi daha dik yürüyorum ameliyat olalı 14 gün oldu yediğime de dikkat ediyorum vuuu kendimi çok iyi hissediyorum yeni bir başlangıç sıkıntıları yok değil ama herkez yaptirsin

ben kaç kiloyla ameliyat oldum duysan şaşırırsın canım. hep balık etliydim zaten boyum 1,67 ve 65 kg evlendim. 4 ayda 10 kg alarak (eşimle abur cubur yemekten) 75 le hamile kaldım 98 le doğum yaptım.sonra kızım bir aylıkken safra kesem alındı başka manevi sorunlarım oldu 3 haneli rakamları gördüm. doktor biraz kilo ver göğüslerini öyle küçültelim dedi baktım veremiyorum ki zaten kendimden nefret ediyordum. neyse ameliyatı oldum. göğüslerim 95 bedendi normal toparlayıcıyla şimdi 90 c ama o 95 baya büyüktü. hem de dik göğüslerim. ve 25 yaşında ameliyat oldum 27 yim şimdi.
hala fazla kilom var ama 10 kg verdim vermeye devam ediyorum inşallah. bende insülin direnci ve guatr var. ayrıca anemiyim ve kanımda ferritin sürekli düşüyor 1 e kadar düşüyor. doktor menapoza girene kadar kan iğnesi (hap yeterli olmuyor) kullanacağımı söyledi 6 ay iğne 6 ay dinlenme.

şunu söyleyeceğim göğüslerimi yaptırmak iyi geldi, bana daha iyi hissettim kendimi kilo vermem için teşvik oldu

hala çok kiloluyum ama eşim hala çok güzel olduğumu söylüyor. (iyi ki aşık olduğum adamla evlenmişim diyorum)
ama bu sefer kilo vereceğim. başaracağımı biliyorum.

sen benim kadar kilolu musundur bilmem ama göğüs küçülünce karın çok ortaya çıkıyor ona dikkat. kilo verince sarkabilir (benim şu an sarkmadı çok azzz oldu ama ilerde nolur onu göze aldım ben)

inşallah doğru zamanda, doğru cerrahla kurtulursun yüklerinden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…