- 7 Ekim 2011
- 13.906
- 10.708
- 498
- 30
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #16.161
Teşekkür ederiz canım sende katıl aramıza beklerizsurayi ne zaman okusam gidip memisleri kucultesim geliyor :))) gule gule kullanin
Ben daha doğurmadım bilesu ikinci cocugu bir yapamadim ki
su ikinci cocugu bir yapamadim ki
Canım herhalde sen e cıptan b cupa düşünce öyle bi his oluşmuş olmalı bende 75c-70D giyiyordum önceden şuan b cup oldum. O yüzden bana hala memem var gibi geliyor yaniKızlar sizde aynı şeyi mi hissediyorsunuz sanki hiç gogsum kalmamış gibi hissediyorum ya siz alistinizmi
Sizlere cesaret verebildiysek ne mutlu bizeSelam kızlar
Aranızda yok gibi görünsemde hep buralardaydım sürekli okuyorum gelişmeleri okuyorum
Öncelikle ameliyat cesareti bulup yaptıranlar geçmiş olsun sağlıkla hafif göğüslerinizle hep barışık olmanız dileğiyle
Yaptıracak olanlara da (bende dahil) bol cesaretli günler :)
Netya ulyam after sizleri sürekli takipteyimve doktora gidecek cesareti buldum üniversiteler kurul kararını çıkaramadığı için malesef ilk doktor Randevusu foss çıktı
Devlet Hastaneleri zaten çıkaramıyor
Araştırmalarım sonunda izmir atatürk Eğitim Hastanesi Tepecik eğitim ve Bozyaka eğitim yapıyor bu ameliyatı kurul kararı ile
Bende ayın 10 na Yeşilyurt eğitimden randevu aldım
Bundan sonraki gelişmeleri yazarım
Ama bu konuda cidden karar verdim kalbe sıkıntı çıkarıyor anjiyo oldum onun öncesinde kalp sintigrafisi çekildi raporda direk meme baskısı yazmışlar :)
Belde 2 fıtık ensemde ergenlik den bu yana öne doğru durmaktan koca bir kemik çıkıntısı omuzlarda olan çökmelerden zaten bahsetmeye gerek yok
Herhalde bu kadar duruma rapor verirler değilmi??? sevgiyle kalın
Benimde tek cocugum var ama ikinciyi dusunuyorsan bence bekle tekrar bozulmasin cok guzeller boylesu ikinci cocugu bir yapamadim ki
Ilk basta banada oyle geldi hatta benim degil gibiydi bugun iyice inceledim hakkaten benim ve cok guzeller cektigim acilara degdi sanirim darisi tum isteyenlereKızlar sizde aynı şeyi mi hissediyorsunuz sanki hiç gogsum kalmamış gibi hissediyorum ya siz alistinizmi
Benimde tek cocugum var ama ikinciyi dusunuyorsan bence bekle tekrar bozulmasin cok guzeller boyle
Ilk basta banada oyle geldi hatta benim degil gibiydi bugun iyice inceledim
hakkaten benim ve cok guzeller cektigim acilara degdi sanirim darisi tum isteyenlere
Canım herhalde sen e cıptan b cupa düşünce öyle bi his oluşmuş olmalı bende 75c-70D giyiyordum önceden şuan b cup oldum. O yüzden bana hala memem var gibi geliyor yani
Sizlere cesaret verebildiysek ne mutlu bize
Dilerim inşallah çıkar raporun sende ameliyat olup anılarını bizimle paylaşırsın.
Hayırlısı canim heyecan yapma bugün benim 12.günüm bendeki heyecanı gorseydin tabi zorlukları var ben ameliyata girmeden önce daha kötü olacagimi sanıyordum onu düşünerek gittim ameliyata korktuğum gibi olnadi. Rahat geçirdim süreci tabi zor zamanlar oluyo ama emin olki o yükten kurtulmak bile güzel biz yeni olduğumuz için daha iyileşme surecindeyiz seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz benden 3.5 kilo yağ aldilar ne demek omuzlarda o yükü taşımakgerçekten veriyorsunuz tüm süreci burda paylaşmanız en azından bana olumlu olumsuz herşeyi yansıtıyor
inşallah diyorum çarşambaya 3 gün kaldı bakalım artık ben daha randevuda bu kadar heyecan yaparsam ameliyatta ne yaparım bilmem artık :)
Netya57 nasılsın canım Memişler deki düzelme nasıl yemin ederim öyle kalacak sandım valla ama 14.gün ama değişimler başladı göğüs uclarim falan eski haline donuyoHayırlısı canim heyecan yapma bugün benim 12.günüm bendeki heyecanı gorseydin tabi zorlukları var ben ameliyata girmeden önce daha kötü olacagimi sanıyordum onu düşünerek gittim ameliyata korktuğum gibi olnadi. Rahat geçirdim süreci tabi zor zamanlar oluyo ama emin olki o yükten kurtulmak bile güzel biz yeni olduğumuz için daha iyileşme surecindeyiz seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz benden 3.5 kilo yağ aldilar ne demek omuzlarda o yükü taşımak
Iyiyim cnm gun gectikce dahada guzel gorunuyolar gogus uclarim hala bantli Benim cnm ama yavas yavas sislerin indigini hissediyorum hersey daha guzel olacak insllhNetya57 nasılsın canım Memişler deki düzelme nasıl yemin ederim öyle kalacak sandım valla ama 14.gün ama değişimler başladı göğüs uclarim falan eski haline donuyo
bende de çok büyük dert:) 85 DD, hatta 85 E kullanıyorum minimizerlerden.. kilo sıkıntımda var ama göğüsler beni çok daha şişman gösteriyor... ayın 15 ine bi doktordan randevu aldım.. artık kararlıyım bunlardan kurtulmak istiyorum.. hepinizi tebrik ediyorum bu arada, bu cesareti gösterdiğiniz için.. darısı başıma diyelim:)[/QUOTE
bende de çok büyük dert:) 85 DD, hatta 85 E kullanıyorum minimizerlerden.. kilo sıkıntımda var ama göğüsler beni çok daha şişman gösteriyor... ayın 15 ine bi doktordan randevu aldım.. artık kararlıyım bunlardan kurtulmak istiyorum.. hepinizi tebrik ediyorum bu arada, bu cesareti gösterdiğiniz için.. darısı başıma diyelim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?