Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ben çarşamba günü 3. Haftama girmiş olacağım zaman ne çabuk geçmiş..
Darısı sizin başınıza
 
Evet memislerden kurtulduk ama sira gobeklerde biraz dikkatle gibekleride eritirsek oldukca genclesicez nsllh olmak isteyenler tereddut etmeyin gercekten insan cok hafifliyo
 
Evet memislerden kurtulduk ama sira gobeklerde biraz dikkatle gibekleride eritirsek oldukca genclesicez nsllh olmak isteyenler tereddut etmeyin gercekten insan cok hafifliyo
EVET canım ya ben bu kadar göbeğim olduğunu bilmiyordum bazen şey düşünüyorum allah herseyi ona göre belirliyor hatami yaptım acaba diye benim vücut orantılı ydi şimdi göbek kabak gibi
 
Ulyam sen izmir de oldun değilmi öyle hatırlıyorum sanki hangi hastane idi.

Elizan bende koca bir göbek var memelerin altında saklanan :)
(ki ben diyetle 13 Kilo verdiğim halde) o yüzden meme ile Liposuction da düşünüyorum doktora sorucam anestezi almışken hepsini yapsın :) popoyu da azıcık kaldırtsammı acaba :))))
Aynen simiramis sorma dd almamak için veya é ; d nin içine depiştiriyorum memeyi :)

Gerçekten after darısı başıma ve başımıza kızlar
 
Kızlar bu arada doktorum programında bir ara bir doktor heykel üzerinde o kadar güzel anlatmışki bizim koca memelerden kurtulmanın nasıl olduğunu linki atsam buraya reklama girermi acaba

Cidden en basit haliyle anlatmış durumu
 

ne diyeti yapiyorsun 10 kilo guzel bir rakam. bende de insulin direnci ve hipotiroid var. karatay yapiyorum ilgilenirsen karatay sayfasina gel orda herkes birbirine destek oluyor. ben daha yeniyim cok faydasini goruyorum.
 
Tepecik araştırmada oldum canım ayşe hanima
 
ne diyeti yapiyorsun 10 kilo guzel bir rakam. bende de insulin direnci ve hipotiroid var. karatay yapiyorum ilgilenirsen karatay sayfasina gel orda herkes birbirine destek oluyor. ben daha yeniyim cok faydasini goruyorum.


ben de karatay diyeti yapıyorum . yani şu aralar gevşettim ama tekrar sıkıcam. karatay diyeti ama öğlen yemeği az da olsa yiyorum iş yerinde. aslında diyetimin özü akşam 19:00 dan sonra birşey yemiyorum...
 
ne diyeti yapiyorsun 10 kilo guzel bir rakam. bende de insulin direnci ve hipotiroid var. karatay yapiyorum ilgilenirsen karatay sayfasina gel orda herkes birbirine destek oluyor. ben daha yeniyim cok faydasini goruyorum.

midnightblue ben endokrin uzmanına gittim bundan 2-3 ay kadar önce. insülin direncin var ciddi derecede hemde ayrıca guatr ve tiroid var tekrar gel dedi. ama ben özel sektörde çalışıyorum muhasebe öyle kolay kolay izin alamıyorum malesef bir de araya kızımın yaz okulu, kreşi, anaokulu kaydı, kızımı 2 kez doktora götürdüm tabii bu izinleri alınca kendime izin isteyemedim.
endokrin bana matofin 500 mg yazdı. tam olarak ona bile başlayamadım. şimdi 1 aya kadar kendi evime taşınıyorum (kiracıydım), kızımın okulu zaten 15 eylül de başladı hayatımdaki karışıklık biraz düzelecek. bugün matofine de başladım.


benim hayatımı mahveden şey şu ki; ben hayatımda alkol almış insan değilim ama resmen kola bağımlısıyım. marketten kendimi kola almış çıkarken buluyorum. kolaya bağımlılık mı olur demeyin oluyor. yardım alayım dedim doktor yüzüme baktı "içme o zaman" dedi salak salak. kurtulmak istiyorum. dişlerim ağrıyor artık.

neyse böyle işte canan karatay ın kendi sayfasında mı yoksa kadınlar kulübündekinde misin canım bana özelden atsana linki.

kilo vermek istiyorum
 


ozlemgok benim erkek kardeşim 50 kg kilo vermişti sonra sarkması oldu çok değil çünkü fitness la verdi ama az bişey sarktı yinede. Liposuction yaptırmak istedi benim doktoruma.
doktorun söylediklerini yazayım ben sana ; 80 kg ve üzerindeki hastalara Liposuction yapmayı tercih etmiyorum. ayrıca 1 günlük bi opersayon çok basit. devlet hastanesinde 4500 tl gibi bir rakam istedi (tabii hastane alıyor doktor değil) bir de çok fazla sarkmanın olmaması gerekiyor. bölge sarkıksa o zaman karın germe yapayım dedi. . mamoplasti yaptıracağın zaman Liposuction aynı anda olmayabilir sonuçta mamoplasti riski çok düşük olan bir operasyon ama yinede ameliyat boyunca sürekli ekg niz çekiliyor. ameliyattan sonraki ilk saatler zaten çok zor geçiyor. hepsini bir anda doktor da yapmaz sen de dayanamazsın bence. gerçi belli de olmaz belki de yaparlar?
 


benimde bir tane oğlum var 3 yaşında.. ergenlikten beri bu derdim var ama, kilo sorunumda 8 senedir var, ya 31 bu arada. 158 boya 70 kiloyum, 15 kg gibi bi fazlam var. düğünümde 56 kiloydum yine D cup sütyen giyiyordum. ben adanada bir doktorla görüştüm ersal kaya, bana güven verdi aslında 4500 TL istedi. birde sakaryada devlet hastanesinde bir doktoru önerdiler 15 inde de onunla görüşücem. hangisi kafama yatarsa kestiricem.. kaç senedir kilo vereyim diye bekliyorum. kiloların gittiği yok bari memişler gitsin.. (adana kendi evime yakın, sakarya aileme yakın)
 
göbek çıkarsa dahada gaza geliri belki:) kilo vermekle ilgili:) ayaklarımı göremiyorum şuanda göbeği hiç göremiyorum:)
 
göbek çıkarsa dahada gaza geliri belki:) kilo vermekle ilgili:) ayaklarımı göremiyorum şuanda göbeği hiç göremiyorum:)


ben de işte bekledim bekledim kilo gitmiyor. ama 4500 tl çok yaa. benim cerrahım iyiydi amasya devlet hastanesinde oldum 1150 tl ydi sanırım hastaneye ödeme yaptım. cerrah gerçekten çok önemli yöntemde önemli simiramis ters t mi yoksa vertikal mi iyi karar vermek lazım.
ben ters t oldum ama vertikal de iyi gibi görünüyor.
 
internetten araştırdığım kadarıyla vertikal yani elma şekeri yöntemi uzun vadede daha iyi oluyormuş.
amasya küçük şehir çok şansım yoktu ters t olmak zorundaydım ama yinede memnumum. ikinci çocuğum olursa emzireceğim inşallah.
 
arkadaşlar özelden mesaj atıyor gerizekalının biri "göğüslerini şekillendirmek mi istiyorsun sana yardımcı olabilirim" falan diye.

atan kişi
maceracii 2
şikayet edin ben de şimdi ediyorum
 
maceracii 2 resmen taciz ediyor şikayet edin kızlar yönetici elif e şikayet ettim ben tekrar tekrar edeceğim.
 
Taciz mi allahimdan bul inşallah mesajlarını göster ne yazmışım söyle yazıklar olsun Allah belanı versin
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…