- 7 Ekim 2011
- 13.906
- 10.708
- 498
- 30
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #16.181
Ben çarşamba günü 3. Haftama girmiş olacağım zaman ne çabuk geçmiş..gerçekten veriyorsunuz tüm süreci burda paylaşmanız en azından bana olumlu olumsuz herşeyi yansıtıyor
inşallah diyorum çarşambaya 3 gün kaldı bakalım artık ben daha randevuda bu kadar heyecan yaparsam ameliyatta ne yaparım bilmem artık :)
EVET canım ya ben bu kadar göbeğim olduğunu bilmiyordum bazen şey düşünüyorum allah herseyi ona göre belirliyor hatami yaptım acaba diye benim vücut orantılı ydi şimdi göbek kabak gibiEvet memislerden kurtulduk ama sira gobeklerde biraz dikkatle gibekleride eritirsek oldukca genclesicez nsllh olmak isteyenler tereddut etmeyin gercekten insan cok hafifliyo
ben kaç kiloyla ameliyat oldum duysan şaşırırsın canım. hep balık etliydim zaten boyum 1,67 ve 65 kg evlendim. 4 ayda 10 kg alarak (eşimle abur cubur yemekten) 75 le hamile kaldım 98 le doğum yaptım.sonra kızım bir aylıkken safra kesem alındı başka manevi sorunlarım oldu 3 haneli rakamları gördüm. doktor biraz kilo ver göğüslerini öyle küçültelim dedi baktım veremiyorum ki zaten kendimden nefret ediyordum. neyse ameliyatı oldum. göğüslerim 95 bedendi normal toparlayıcıyla şimdi 90 c ama o 95 baya büyüktü. hem de dik göğüslerim. ve 25 yaşında ameliyat oldum 27 yim şimdi.
hala fazla kilom var ama 10 kg verdim vermeye devam ediyorum inşallah. bende insülin direnci ve guatr var. ayrıca anemiyim ve kanımda ferritin sürekli düşüyor 1 e kadar düşüyor. doktor menapoza girene kadar kan iğnesi (hap yeterli olmuyor) kullanacağımı söyledi 6 ay iğne 6 ay dinlenme.
şunu söyleyeceğim göğüslerimi yaptırmak iyi geldi, bana daha iyi hissettim kendimi kilo vermem için teşvik oldu
hala çok kiloluyum ama eşim hala çok güzel olduğumu söylüyor. (iyi ki aşık olduğum adamla evlenmişim diyorum)
ama bu sefer kilo vereceğim. başaracağımı biliyorum.
sen benim kadar kilolu musundur bilmem ama göğüs küçülünce karın çok ortaya çıkıyor ona dikkat. kilo verince sarkabilir (benim şu an sarkmadı çok azzz oldu ama ilerde nolur onu göze aldım ben)
inşallah doğru zamanda, doğru cerrahla kurtulursun yüklerinden :)
Tepecik araştırmada oldum canım ayşe hanimaUlyam sen izmir de oldun değilmi öyle hatırlıyorum sanki hangi hastane idi.
Elizan bende koca bir göbek var memelerin altında saklanan :)
(ki ben diyetle 13 Kilo verdiğim halde) o yüzden meme ile Liposuction da düşünüyorum doktora sorucam anestezi almışken hepsini yapsın :) popoyu da azıcık kaldırtsammı acaba :))))
Aynen simiramis sorma dd almamak için veya é ; d nin içine depiştiriyorum memeyi :)
Gerçekten after darısı başıma ve başımıza kızlar
ne diyeti yapiyorsun 10 kilo guzel bir rakam. bende de insulin direnci ve hipotiroid var. karatay yapiyorum ilgilenirsen karatay sayfasina gel orda herkes birbirine destek oluyor. ben daha yeniyim cok faydasini goruyorum.
ne diyeti yapiyorsun 10 kilo guzel bir rakam. bende de insulin direnci ve hipotiroid var. karatay yapiyorum ilgilenirsen karatay sayfasina gel orda herkes birbirine destek oluyor. ben daha yeniyim cok faydasini goruyorum.
Ulyam sen izmir de oldun değilmi öyle hatırlıyorum sanki hangi hastane idi.
Elizan bende koca bir göbek var memelerin altında saklanan :)
(ki ben diyetle 13 Kilo verdiğim halde) o yüzden meme ile Liposuction da düşünüyorum doktora sorucam anestezi almışken hepsini yapsın :) popoyu da azıcık kaldırtsammı acaba :))))
Aynen simiramis sorma dd almamak için veya é ; d nin içine depiştiriyorum memeyi :)
Gerçekten after darısı başıma ve başımıza kızlar
ben kaç kiloyla ameliyat oldum duysan şaşırırsın canım. hep balık etliydim zaten boyum 1,67 ve 65 kg evlendim. 4 ayda 10 kg alarak (eşimle abur cubur yemekten) 75 le hamile kaldım 98 le doğum yaptım.sonra kızım bir aylıkken safra kesem alındı başka manevi sorunlarım oldu 3 haneli rakamları gördüm. doktor biraz kilo ver göğüslerini öyle küçültelim dedi baktım veremiyorum ki zaten kendimden nefret ediyordum. neyse ameliyatı oldum. göğüslerim 95 bedendi normal toparlayıcıyla şimdi 90 c ama o 95 baya büyüktü. hem de dik göğüslerim. ve 25 yaşında ameliyat oldum 27 yim şimdi.
hala fazla kilom var ama 10 kg verdim vermeye devam ediyorum inşallah. bende insülin direnci ve guatr var. ayrıca anemiyim ve kanımda ferritin sürekli düşüyor 1 e kadar düşüyor. doktor menapoza girene kadar kan iğnesi (hap yeterli olmuyor) kullanacağımı söyledi 6 ay iğne 6 ay dinlenme.
şunu söyleyeceğim göğüslerimi yaptırmak iyi geldi, bana daha iyi hissettim kendimi kilo vermem için teşvik oldu
hala çok kiloluyum ama eşim hala çok güzel olduğumu söylüyor. (iyi ki aşık olduğum adamla evlenmişim diyorum)
ama bu sefer kilo vereceğim. başaracağımı biliyorum.
sen benim kadar kilolu musundur bilmem ama göğüs küçülünce karın çok ortaya çıkıyor ona dikkat. kilo verince sarkabilir (benim şu an sarkmadı çok azzz oldu ama ilerde nolur onu göze aldım ben)
inşallah doğru zamanda, doğru cerrahla kurtulursun yüklerinden :)
göbek çıkarsa dahada gaza geliri belki:) kilo vermekle ilgili:) ayaklarımı göremiyorum şuanda göbeği hiç göremiyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?