- 30 Ağustos 2014
- 139
- 129
- 53
- 38
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #16.201
cnm oyle dusunne herseyde bir hayir vardir belkide bu ameliyat zayiflamamiz icin bir vesile olur Benim icin en guzel Yani Sekerimi dusurdum azimle ameliyat olabilmek icinEVET canım ya ben bu kadar göbeğim olduğunu bilmiyordum bazen şey düşünüyorum allah herseyi ona göre belirliyor hatami yaptım acaba diye benim vücut orantılı ydi şimdi göbek kabak gibi
Neden öyle oldu canım ya çok üzüldüm allah yardimcin olsunslm benim 27. günüm dün tekrar yaralarımı kaldırdılar iç dikiş attılar bir sürü, geri başa döndüm yani hareketsiz yatıyorum kalkınca çok acıyor ilk ameliyatta bu kadar acı hissetmemiştim biran önce normal hatıma dönmek istiyorum dua edin bana lütfen 1 aydır neredeyse çocuğuma sarılamıyorum, yaraların üstüde açık nasıl düzelecek hiç aklım almıyor
Neden öyle oldu canım ya çok üzüldüm allah yardimcin olsun
Çok kotu olmus canım ya ama mutlaka bir sebebi vardır cildindenmi kaynaklanıyor yoksa doktorun hatasimi ama gerçekten yara yerlerim cabuk iyilesmiyoBenim dikişlerin alt kısmı düzelmemişti zaten elma şekeri(dikey iz) yöntemiyle olmuştum yara şeklinde kabuk tutmuştu kabuğu kaldırdı lokal ameliyathanede birine 3 dikiş birine 6 dikiş attı ama iç dikiş bunlar dedi dayanamadım bugün pansumanda baktım bildiğin açık yara gibi nasıl düzelecek bilmiyorum 1 ay oldu neredeyse eşim bakıyor işede gidemiyor hiç bu kadar uzayacağını hesaplamamıştık
Cnm cok geçmiş olsun şeker hastalığın varmı yada sigara kullaniyormusunslm benim 27. günüm dün tekrar yaralarımı kaldırdılar iç dikiş attılar bir sürü, geri başa döndüm yani hareketsiz yatıyorum kalkınca çok acıyor ilk ameliyatta bu kadar acı hissetmemiştim biran önce normal hatıma dönmek istiyorum dua edin bana lütfen 1 aydır neredeyse çocuğuma sarılamıyorum, yaraların üstüde açık nasıl düzelecek hiç aklım almıyor
Canım neden yaraların mı açıldı da birdaha dikiş attılar? Sigara falan mı kullanıyosun ki?slm benim 27. günüm dün tekrar yaralarımı kaldırdılar iç dikiş attılar bir sürü, geri başa döndüm yani hareketsiz yatıyorum kalkınca çok acıyor ilk ameliyatta bu kadar acı hissetmemiştim biran önce normal hatıma dönmek istiyorum dua edin bana lütfen 1 aydır neredeyse çocuğuma sarılamıyorum, yaraların üstüde açık nasıl düzelecek hiç aklım almıyor
bak hala yazıyor defol git gerizekalı manyak. ne düşüncem senin hakkında aptal. yazma buraya. Allah akıl fikir versin sana beyinsiz.
ozelden yaziyorummidnightblue ben endokrin uzmanına gittim bundan 2-3 ay kadar önce. insülin direncin var ciddi derecede hemde ayrıca guatr ve tiroid var tekrar gel dedi. ama ben özel sektörde çalışıyorum muhasebe öyle kolay kolay izin alamıyorum malesef bir de araya kızımın yaz okulu, kreşi, anaokulu kaydı, kızımı 2 kez doktora götürdüm tabii bu izinleri alınca kendime izin isteyemedim.
endokrin bana matofin 500 mg yazdı. tam olarak ona bile başlayamadım. şimdi 1 aya kadar kendi evime taşınıyorum (kiracıydım), kızımın okulu zaten 15 eylül de başladı hayatımdaki karışıklık biraz düzelecek. bugün matofine de başladım.
benim hayatımı mahveden şey şu ki; ben hayatımda alkol almış insan değilim ama resmen kola bağımlısıyım. marketten kendimi kola almış çıkarken buluyorum. kolaya bağımlılık mı olur demeyin oluyor. yardım alayım dedim doktor yüzüme baktı "içme o zaman" dedi salak salak. kurtulmak istiyorum. dişlerim ağrıyor artık.
neyse böyle işte canan karatay ın kendi sayfasında mı yoksa kadınlar kulübündekinde misin canım bana özelden atsana linki.
kilo vermek istiyorum
ozelden yaziyorum
Yazamazsın çünkü şuan elizan ceza alıp banlanmış. Bugün açarlar herhalde diye dişünüyrum banını.yazamiyorum sen yazar misin bana?
Sana yolladığı mesajın altında K.İ.B yazar oraya tıklarsan şikayet edebilirsin.Bu üye dün de ilişkiye girerken canım acıyor gibi bir konu açmıştı evap yazdım ve ardından bana attığı özel mesaj şu "selamunaleyküm abla ilişkiye girerken resmen canım çıkıyor" yani gerçek olduğuna inanmıyorum ben erkek kullanıyor bu hesabı diye düşünüyorum. Şikayet etme nereden oluyor. Site değişince yerini bulup şikayet edemedşm ben.
Yazamazsın çünkü şuan elizan ceza alıp banlanmış. Bugün açarlar herhalde diye dişünüyrum banını.
Bu üye dün de ilişkiye girerken canım acıyor gibi bir konu açmıştı evap yazdım ve ardından bana attığı özel mesaj şu "selamunaleyküm abla ilişkiye girerken resmen canım çıkıyor" yani gerçek olduğuna inanmıyorum ben erkek kullanıyor bu hesabı diye düşünüyorum. Şikayet etme nereden oluyor. Site değişince yerini bulup şikayet edemedşm ben.
Aynen arkandan mendil salladım bende ne yapıyımevet ceza aldım ama maceracı 2 denen kişi bana özelden "selamün aleyküm" diye başlayıp tuhaf mesajlar attı. kan beynime sıçradı. normalde hiç ama hiç argo konuşan birisi değilim ama gerçekten çok sinirlendim.
çok tuhaf ve sinir bozucuydu. neyse heryerde çıkıyor bu tipler...
bana attığı mesajları sana atsaydı sen de çıldırırdın emin ol...
sen de arkamdan mendil sallamışsın
geri gelebildim sonunda
Aynen arkandan mendil salladım bende ne yapıyım
Hiç takmamak lazım öyle tipleri bu sitede kız kılığına girmiş erkek çoktur diye düşünüyorum ben zaten.
Hoşgeldin tekrardan
Canım ben bomba gibiyim yasen nasıl oldun bu arada iyice toparlanmışsındır.
Canım ben bomba gibiyim ya
Valla ameliyat olduğumu anlamıcam nerdeyse o dereceyim nazar değmesin
Şişliklerimde baya indiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?