Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

bak hala yazıyor defol git gerizekalı manyak. ne düşüncem senin hakkında aptal. yazma buraya. Allah akıl fikir versin sana beyinsiz.

EVET canım ya ben bu kadar göbeğim olduğunu bilmiyordum bazen şey düşünüyorum allah herseyi ona göre belirliyor hatami yaptım acaba diye benim vücut orantılı ydi şimdi göbek kabak gibi
cnm oyle dusunne herseyde bir hayir vardir belkide bu ameliyat zayiflamamiz icin bir vesile olur Benim icin en guzel Yani Sekerimi dusurdum azimle ameliyat olabilmek icin

slm benim 27. günüm dün tekrar yaralarımı kaldırdılar iç dikiş attılar bir sürü, geri başa döndüm yani hareketsiz yatıyorum kalkınca çok acıyor ilk ameliyatta bu kadar acı hissetmemiştim biran önce normal hatıma dönmek istiyorum dua edin bana lütfen 1 aydır neredeyse çocuğuma sarılamıyorum, yaraların üstüde açık nasıl düzelecek hiç aklım almıyor

Neden öyle oldu canım ya çok üzüldüm allah yardimcin olsun

Neden öyle oldu canım ya çok üzüldüm allah yardimcin olsun

Benim dikişlerin alt kısmı düzelmemişti zaten elma şekeri(dikey iz) yöntemiyle olmuştum yara şeklinde kabuk tutmuştu kabuğu kaldırdı lokal ameliyathanede birine 3 dikiş birine 6 dikiş attı ama iç dikiş bunlar dedi dayanamadım bugün pansumanda baktım bildiğin açık yara gibi nasıl düzelecek bilmiyorum 1 ay oldu neredeyse eşim bakıyor işede gidemiyor hiç bu kadar uzayacağını hesaplamamıştık

Çok kotu olmus canım ya ama mutlaka bir sebebi vardır cildindenmi kaynaklanıyor yoksa doktorun hatasimi ama gerçekten yara yerlerim cabuk iyilesmiyo

Cnm cok geçmiş olsun şeker hastalığın varmı yada sigara kullaniyormusun

Canım neden yaraların mı açıldı da birdaha dikiş attılar? Sigara falan mı kullanıyosun ki?

Bu arada kızlar bende yarın 3. Haftama giriyorum hayırlısıyla her şey yolunda şuan memişlerle çok mutluyuz
Başlıkta neler olmuş böyle keşke bu kadar büyümeseymiş kavga

bak hala yazıyor defol git gerizekalı manyak. ne düşüncem senin hakkında aptal. yazma buraya. Allah akıl fikir versin sana beyinsiz.

Bu üye dün de ilişkiye girerken canım acıyor gibi bir konu açmıştı evap yazdım ve ardından bana attığı özel mesaj şu "selamunaleyküm abla ilişkiye girerken resmen canım çıkıyor" yani gerçek olduğuna inanmıyorum ben erkek kullanıyor bu hesabı diye düşünüyorum. Şikayet etme nereden oluyor. Site değişince yerini bulup şikayet edemedşm ben.

ozelden yaziyorum

Sana yolladığı mesajın altında K.İ.B yazar oraya tıklarsan şikayet edebilirsin.

Yazamazsın çünkü şuan elizan ceza alıp banlanmış. Bugün açarlar herhalde diye dişünüyrum banını.

evet ceza aldım ama maceracı 2 denen kişi bana özelden "selamün aleyküm" diye başlayıp tuhaf mesajlar attı. kan beynime sıçradı. normalde hiç ama hiç argo konuşan birisi değilim ama gerçekten çok sinirlendim.
çok tuhaf ve sinir bozucuydu. neyse heryerde çıkıyor bu tipler...
bana attığı mesajları sana atsaydı sen de çıldırırdın emin ol...

sen de arkamdan mendil sallamışsın
geri gelebildim sonunda

evet dün çıldırttı beni nereden şikayet edileceğini bilmiyordum afterdarkmoon yazmış K.İ.B bilsem oradan şikayet ederdim

Aynen arkandan mendil salladım bende ne yapıyım
Hiç takmamak lazım öyle tipleri bu sitede kız kılığına girmiş erkek çoktur diye düşünüyorum ben zaten.
Hoşgeldin tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…