Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

maşallah diyelim o zaman
eee afterdarkmoon cum keyifli sürecine az kaldı.... alışverişşşşşş
inşallah ulyam , netya da en yakın zamanda senin kadar iyi olur.
maşallah diyelim o zaman
eee afterdarkmoon cum keyifli sürecine az kaldı.... alışverişşşşşş
inşallah ulyam , netya da en yakın zamanda senin kadar iyi olur.
Kızlar bende bu gün kontrole gittim iyi dedi biraz sertlik var ama onlar zamanla düzelir dedi bu olaylar ne ya sapıkmi var ay biz böyle yazıyozda gerçekten de erkek olabilir

Kızlar bende bu gün kontrole gittim iyi dedi biraz sertlik var ama onlar zamanla düzelir dedi bu olaylar ne ya sapıkmi var ay biz böyle yazıyozda gerçekten de erkek olabilir

yaa evet sorma giremedim siteye 24 saat onun yüzünden.
bir de sinir bozucu anlatamam sana bana ne yazdı biliyor musun bak özelden atayım sana

Sevindim cnm iyi olmana sordunmu doktora kaç kilo almış)) bende cuma gidicem tekrar kontrole ama kendimi daha iyi hissediyorum

Sevindim cnm iyi olmana sordunmu doktora kaç kilo almış)) bende cuma gidicem tekrar kontrole ama kendimi daha iyi hissediyorum
2.200 canım iz konusunu sordum sen beyaz tenisi bir şey kullanan gerek yok dedi fazla belli olmazmis gerçekten de göğüs uclari gibi olursa belli olmaz fazla heralde sanki göğüs uçlarım hiç yer değiştirmemis hiç dikilmemis gibi nazar etcem şimdi ya

bana da doktor demişti ki iz konusunda;

iz konusunda en şanslılar beyaz tenli çilli italyanlardır hemen iyi olur belli olmaz. en şanşsızlarda siyahilerdir hiiiç geçmez.

ben buğday tenliyim çok fazla iz yok. ama yinede var

Maşallah cnm aman nazar değmesin hic birimize darisi olmak isteyenlere

Hadi ya sana fazla taktırmayı uygun görmüş demekki doktorun. Aslında rahat bir sütyen ama askıları o kadar kalın ki askılı giyemiyorum dışarda
AYNEN ya bide renk olarak gül kurusu benim bide alt tamam da göğüs doldurmuyor tuhaf duruyo ama için de sargilar da var sen kaç gün takmistin

AYNEN ya bide renk olarak gül kurusu benim bide alt tamam da göğüs doldurmuyor tuhaf duruyo ama için de sargilar da var sen kaç gün takmistin

Doktor 2 ay demisti bana da ama bakti iyiyim bir ay sonraki kontrolumde balenli giydim. Sizin de iki ay surmez bence

Benimki sütlü kahve gibi rengi. Benim tam dolduruyor en küçük boyu sanırım benimkinin bedeni. Benim sargılarım 2. Haftamda tamamen çıktı. 1.haftada bir kısmını çıkarmıştı.
Ama hala bantlı dikiş yerlerim. Bugün 3.haftama girdim işte bakalım..3.haftamı doldurunca çıkarttırır belki öyle demişti

BENDE girdim 3. Haftam a ama hala sargilar var ama sadece alt dikiş yerlerinde göğüs uçlarında da falan yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…