- 30 Ağustos 2014
- 139
- 129
- 53
- 38
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #16.221
Canım ben bomba gibiyim ya
Valla ameliyat olduğumu anlamıcam nerdeyse o dereceyim nazar değmesin
Şişliklerimde baya indiler
maşallah diyelim o zaman
eee afterdarkmoon cum keyifli sürecine az kaldı.... alışverişşşşşş
inşallah ulyam , netya da en yakın zamanda senin kadar iyi olur.
Kızlar bende bu gün kontrole gittim iyi dedi biraz sertlik var ama onlar zamanla düzelir dedi bu olaylar ne ya sapıkmi var ay biz böyle yazıyozda gerçekten de erkek olabilirmaşallah diyelim o zaman
Kızlar bende bu gün kontrole gittim iyi dedi biraz sertlik var ama onlar zamanla düzelir dedi bu olaylar ne ya sapıkmi var ay biz böyle yazıyozda gerçekten de erkek olabilir
Selam kızlar
Aranızda yok gibi görünsemde hep buralardaydım sürekli okuyorum gelişmeleri okuyorum
Öncelikle ameliyat cesareti bulup yaptıranlar geçmiş olsun sağlıkla hafif göğüslerinizle hep barışık olmanız dileğiyle
Yaptıracak olanlara da (bende dahil) bol cesaretli günler :)
Netya ulyam after sizleri sürekli takipteyimve doktora gidecek cesareti buldum üniversiteler kurul kararını çıkaramadığı için malesef ilk doktor Randevusu foss çıktı
Devlet Hastaneleri zaten çıkaramıyor
Araştırmalarım sonunda izmir atatürk Eğitim Hastanesi Tepecik eğitim ve Bozyaka eğitim yapıyor bu ameliyatı kurul kararı ile
Bende ayın 10 na Yeşilyurt eğitimden randevu aldım
Bundan sonraki gelişmeleri yazarım
Ama bu konuda cidden karar verdim kalbe sıkıntı çıkarıyor anjiyo oldum onun öncesinde kalp sintigrafisi çekildi raporda direk meme baskısı yazmışlar :)
Belde 2 fıtık ensemde ergenlik den bu yana öne doğru durmaktan koca bir kemik çıkıntısı omuzlarda olan çökmelerden zaten bahsetmeye gerek yok
Herhalde bu kadar duruma rapor verirler değilmi??? sevgiyle kalın[/QUOTEcnm gittinmi doktora sonuç ne?
Sevindim cnm iyi olmana sordunmu doktora kaç kilo almış)) bende cuma gidicem tekrar kontrole ama kendimi daha iyi hissediyorumKızlar bende bu gün kontrole gittim iyi dedi biraz sertlik var ama onlar zamanla düzelir dedi bu olaylar ne ya sapıkmi var ay biz böyle yazıyozda gerçekten de erkek olabilir
2.200 canım iz konusunu sordum sen beyaz tenisi bir şey kullanan gerek yok dedi fazla belli olmazmis gerçekten de göğüs uclari gibi olursa belli olmaz fazla heralde sanki göğüs uçlarım hiç yer değiştirmemis hiç dikilmemis gibi nazar etcem şimdi yaSevindim cnm iyi olmana sordunmu doktora kaç kilo almış)) bende cuma gidicem tekrar kontrole ama kendimi daha iyi hissediyorum
2.200 canım iz konusunu sordum sen beyaz tenisi bir şey kullanan gerek yok dedi fazla belli olmazmis gerçekten de göğüs uclari gibi olursa belli olmaz fazla heralde sanki göğüs uçlarım hiç yer değiştirmemis hiç dikilmemis gibi nazar etcem şimdi ya
2.200 canım iz konusunu sordum sen beyaz tenisi bir şey kullanan gerek yok dedi fazla belli olmazmis gerçekten de göğüs uclari gibi olursa belli olmaz fazla heralde sanki göğüs uçlarım hiç yer değiştirmemis hiç dikilmemis gibi nazar etcem şimdi ya
Maşallah cnm aman nazar değmesin hic birimize darisi olmak isteyenlere2.200 canım iz konusunu sordum sen beyaz tenisi bir şey kullanan gerek yok dedi fazla belli olmazmis gerçekten de göğüs uclari gibi olursa belli olmaz fazla heralde sanki göğüs uçlarım hiç yer değiştirmemis hiç dikilmemis gibi nazar etcem şimdi ya
Müsaitim canımmüsaitmisin özelden mesaj atacağım
Aynen canım bakalım yarın veya haftaya çıkarıcam sanırım sütyenimaşallah diyelim o zaman
2 ay takicakmisim bu korse sütyeni ben çok sıkıldım bundan yaMüsaitim canım
Aynen canım bakalım yarın veya haftaya çıkarıcam sanırım sütyeni
Hadi ya sana fazla taktırmayı uygun görmüş demekki doktorun. Aslında rahat bir sütyen ama askıları o kadar kalın ki askılı giyemiyorum dışarda2 ay takicakmisim bu korse sütyeni ben çok sıkıldım bundan ya
AYNEN ya bide renk olarak gül kurusu benim bide alt tamam da göğüs doldurmuyor tuhaf duruyo ama için de sargilar da var sen kaç gün takmistinHadi ya sana fazla taktırmayı uygun görmüş demekki doktorun. Aslında rahat bir sütyen ama askıları o kadar kalın ki askılı giyemiyorum dışarda
AYNEN ya bide renk olarak gül kurusu benim bide alt tamam da göğüs doldurmuyor tuhaf duruyo ama için de sargilar da var sen kaç gün takmistin
Bakalim artık ne olcak katlancaz artik neden balenli destekli falan takmiyomusunDoktor 2 ay demisti bana da ama bakti iyiyim bir ay sonraki kontrolumde balenli giydim. Sizin de iki ay surmez bence
Bakalim artık ne olcak katlancaz artik neden balenli destekli falan takmiyomusun
Benimki sütlü kahve gibi rengi. Benim tam dolduruyor en küçük boyu sanırım benimkinin bedeni. Benim sargılarım 2. Haftamda tamamen çıktı. 1.haftada bir kısmını çıkarmıştı.AYNEN ya bide renk olarak gül kurusu benim bide alt tamam da göğüs doldurmuyor tuhaf duruyo ama için de sargilar da var sen kaç gün takmistin
BENDE girdim 3. Haftam a ama hala sargilar var ama sadece alt dikiş yerlerinde göğüs uçlarında da falan yokBenimki sütlü kahve gibi rengi. Benim tam dolduruyor en küçük boyu sanırım benimkinin bedeni. Benim sargılarım 2. Haftamda tamamen çıktı. 1.haftada bir kısmını çıkarmıştı.
Ama hala bantlı dikiş yerlerim. Bugün 3.haftama girdim işte bakalım..3.haftamı doldurunca çıkarttırır belki öyle demişti
Tamam benmde 2.haftamda alt dikiş yerlerim çıkmıştı. Sen nasıl 3.haftana girdin kız sen benden sonra olmadın mı?BENDE girdim 3. Haftam a ama hala sargilar var ama sadece alt dikiş yerlerinde göğüs uçlarında da falan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?