Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Nasıl ya tamam işte üçüncü haftanın icindeyim
Değilsin canım daha 3.haftana girmedin şöyle düşün bi bebek doğar doğmaz 1 yaşında mı doğuyor O mantıktan hesapla. Sen şuan 16.günündesin yani 2 hafta 14 günse eğer sen 2.haftanın içinde oluyorsun anlatabildim mi:)

boşver ya sonuçta iyileşmemize bakalim allaha şükür iyiyiz artık

Çok kotu olmus canım ya ama mutlaka bir sebebi vardır cildindenmi kaynaklanıyor yoksa doktorun hatasimi ama gerçekten yara yerlerim cabuk iyilesmiyo

Cnm cok geçmiş olsun şeker hastalığın varmı yada sigara kullaniyormusun

kızlar ben et yemeyen bir tipim sanırım protein eksikliğine bağlıymış iyileşmedeki gecikme ama dokudaki deformenin sebebi benim hem küçültülüp toparlandı hemde çok fazla süt bezesi vardı koltuk altlarımdan kazımışlar 6 saat sürdü ameliyat kesi yeride dar olduğu için çürüme oluştu... Neyseki bugün iyiyim ama medikal sütyeni 3 ay kullanacaksın dedi nasıl dayanılırsa

Evet ameliyat sonrası beslenmemize çok dikkat etmemiz gerekiyor. Bol bol siyah üzüm ye. Dokuların iyileşmesine yardımcı oluyormuş.
Moralini bozma zaten şuan normal sütyen kullanamazsın yaraların yeniden dikilmiş. Canını çok yakar yani. O yüzden medikal sütyenini kullanman en iyisi.
Dediğim gibi bu sefer beslenmene dikkat et . Et yemesen bile, yoğurt,siyah üzüm,sebze,yumurta bol bol tüket. Ama ette yemeye çalış iyi haberlerini bekliyorum(z).

işte benim de göğsümde çok fazla süt bezesi varmış. kazımadılar . o nedenle çok fazla küçültmedi göğsümü. ha yine memnunum. tam beden ölçüme göre kilo verirsen 85 b olurum (yani öyle hayal ediyorum)
bir de benim ters t olduğu için rahat oldu. ama aynı şeyi yani süt bezeleri fazla çok almadım... bana da söyledi

ben tekrar çocuk düşünmüyorum süt bezelerinin kalmasıda uzun vadede sakıncalı olduğu için hepsini kazıttım kol altlarım sırtıma doğru hala şiş ve kaburgalarrımın üstü hala acıyor 1 ay oldu ama buna şükür başlara göre çok iyiyim

sen tamamen kurtuldun galiba arkadaşım. en çok 3-4 hafta daha çekersin sıkıntı ondan sonra ömür boyu rahat edersin. ağrı zamanlarımda ben hep şunu düşünürdüm yarın daha iyi kalkacağıma eminim. ameliyat ağrıları için bir gün bile fark eder. sabah kalkarsınız ki çok daha iyisiniz ...

bende ondan bahsediyorum hormonlar yaş ilerledikce büyümeyi devam ettiriyor müdahele edilerek küçültülebilir diye duymuştum

siz ne zaman yaptırdınız ameliyatı sonuç nasıl istediğiniz gibi oldumu

ben şu an 27 yaşındayım 2 sene önce yaptırdım.
önceden 95 giyiyordum ama zor giriyordu birde normal penye toparlayıcılardan giyiyordum. şimdi balenli hatta f. k marka 90b giyiyorum. benimkini çok küçültmedi kilo fazlam var ama toparladı memnumum yaa. aslında dikiş izlerimde kabarmalar oldu (ters t yaptı) kötü görünmüyor kabaran yerler.
memnumum hayatımdan sen de mi yaptıracaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…