- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #16.241
Evet iki hafta oldu 3. Haftaya girdim ayin 26 sinda oldumTamam benmde 2.haftamda alt dikiş yerlerim çıkmıştı. Sen nasıl 3.haftana girdin kız sen benden sonra olmadın mı?
Hayır canım 26sında olduysan 2.haftana girmiş sayılıyosun..yani şuan 2,5 haftalıksın aslında:)Evet iki hafta oldu 3. Haftaya girdim ayin 26 sinda oldum
Nasıl ya tamam işte üçüncü haftanın icindeyimHayır canım 26sında olduysan 2.haftana girmiş sayılıyosun..yani şuan 2,5 haftalıksın aslında:)
Değilsin canım daha 3.haftana girmedin şöyle düşün bi bebek doğar doğmaz 1 yaşında mı doğuyorNasıl ya tamam işte üçüncü haftanın icindeyim
boşver ya sonuçta iyileşmemize bakalim allaha şükür iyiyiz artıkDeğilsin canım daha 3.haftana girmedin şöyle düşün bi bebek doğar doğmaz 1 yaşında mı doğuyorO mantıktan hesapla. Sen şuan 16.günündesin yani 2 hafta 14 günse eğer sen 2.haftanın içinde oluyorsun anlatabildim mi:)
Olsun canım yanlış hesaplama diye açıkladım:)boşver ya sonuçta iyileşmemize bakalim allaha şükür iyiyiz artık
4-5 güne biraz iner şişlikleriniz. Taktığınız sütyenin bollaştığını hiç hissetmediniz ni?Bende ayın27 sinde oldum dün 2. Haftam biitti hızla iyilesiyoruz değilmi kızlar Su sizlerde inse tam olcak
Çok kotu olmus canım ya ama mutlaka bir sebebi vardır cildindenmi kaynaklanıyor yoksa doktorun hatasimi ama gerçekten yara yerlerim cabuk iyilesmiyo
Cnm cok geçmiş olsun şeker hastalığın varmı yada sigara kullaniyormusun
kızlar ben et yemeyen bir tipim sanırım protein eksikliğine bağlıymış iyileşmedeki gecikme ama dokudaki deformenin sebebi benim hem küçültülüp toparlandı hemde çok fazla süt bezesi vardı koltuk altlarımdan kazımışlar 6 saat sürdü ameliyat kesi yeride dar olduğu için çürüme oluştu... Neyseki bugün iyiyim ama medikal sütyeni 3 ay kullanacaksın dediCanım neden yaraların mı açıldı da birdaha dikiş attılar? Sigara falan mı kullanıyosun ki?
Bu arada kızlar bende yarın 3. Haftama giriyorum hayırlısıyla her şey yolunda şuan memişlerle çok mutluyuz
Başlıkta neler olmuş böyle keşke bu kadar büyümeseymiş kavga
Evet ameliyat sonrası beslenmemize çok dikkat etmemiz gerekiyor. Bol bol siyah üzüm ye. Dokuların iyileşmesine yardımcı oluyormuş.kızlar ben et yemeyen bir tipim sanırım protein eksikliğine bağlıymış iyileşmedeki gecikme ama dokudaki deformenin sebebi benim hem küçültülüp toparlandı hemde çok fazla süt bezesi vardı koltuk altlarımdan kazımışlar 6 saat sürdü ameliyat kesi yeride dar olduğu için çürüme oluştu... Neyseki bugün iyiyim ama medikal sütyeni 3 ay kullanacaksın dedinasıl dayanılırsa
kızlar ben et yemeyen bir tipim sanırım protein eksikliğine bağlıymış iyileşmedeki gecikme ama dokudaki deformenin sebebi benim hem küçültülüp toparlandı hemde çok fazla süt bezesi vardı koltuk altlarımdan kazımışlar 6 saat sürdü ameliyat kesi yeride dar olduğu için çürüme oluştu... Neyseki bugün iyiyim ama medikal sütyeni 3 ay kullanacaksın dedinasıl dayanılırsa
işte benim de göğsümde çok fazla süt bezesi varmış. kazımadılar . o nedenle çok fazla küçültmedi göğsümü. ha yine memnunum. tam beden ölçüme göre kilo verirsen 85 b olurum (yani öyle hayal ediyorum)
bir de benim ters t olduğu için rahat oldu. ama aynı şeyi yani süt bezeleri fazla çok almadım... bana da söyledi
ben tekrar çocuk düşünmüyorum süt bezelerinin kalmasıda uzun vadede sakıncalı olduğu için hepsini kazıttım kol altlarım sırtıma doğru hala şiş ve kaburgalarrımın üstü hala acıyor 1 ay oldu ama buna şükür başlara göre çok iyiyim
gögüs büyütme hormonu diye bişey var duyan var mı acaba
bende ondan bahsediyorum hormonlar yaş ilerledikce büyümeyi devam ettiriyor müdahele edilerek küçültülebilir diye duymuştum
siz ne zaman yaptırdınız ameliyatı sonuç nasıl istediğiniz gibi oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?