- 29 Ağustos 2014
- 19
- 7
- 3
- 41
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #16.261
ben yaptırıcam ama sonuç almışlardan öneri alıyorum nasıl iyileşme süreci uzun mu oluyor dikiş izleri nassıl mesala rahatsızlık veriyor mu
Yaklaşık 3 hafta önce, ters T tekniği ile ameliyat oldum. İlk 2 günüm ağrılı geçti hemde baya. Pişman oldum geceleri uyuyamadım. Ne işin vardı da yaptın bunu kendine acı çekiyorsun diye söylendim kendime geceleri. Ama 3.gün bir oldu tam oldubaşka yardımcı olacak varmı teşekür ediyorum herkese
Cnm devlet hastanesini 800 tl demiş valla bedava bende araştırma hastanesine gittim ilk once hic bi şekilde artık devlet karşılamıyor dedi öyle olunca bir daha devlete gitmedimmerhaba bayanlar.annem icin bu konuda bilgi almak istiyorum sizden.annemin göğüsleri bayağı büyük ve 64 yaşında.gecen gun doktora muayene olmus 2 göğüsten de 2ser kilo alırız ve 800 tl.ye mal olur demis.ben de daha onceden duymustum devlet karsiliyormuş diye.doktor da önceden öyleydi demis.bence 800 tl de uygun. bu konuda bilginiz var mı acaba.şimdiden teşekkürler...
800 Tl gibi bi rakama yapıyolarsa bence annen hiç düşünmesin direk olsun.merhaba bayanlar.annem icin bu konuda bilgi almak istiyorum sizden.annemin göğüsleri bayağı büyük ve 64 yaşında.gecen gun doktora muayene olmus 2 göğüsten de 2ser kilo alırız ve 800 tl.ye mal olur demis.ben de daha onceden duymustum devlet karsiliyormuş diye.doktor da önceden öyleydi demis.bence 800 tl de uygun. bu konuda bilginiz var mı acaba.şimdiden teşekkürler...
merhaba bayanlar.annem icin bu konuda bilgi almak istiyorum sizden.annemin göğüsleri bayağı büyük ve 64 yaşında.gecen gun doktora muayene olmus 2 göğüsten de 2ser kilo alırız ve 800 tl.ye mal olur demis.ben de daha onceden duymustum devlet karsiliyormuş diye.doktor da önceden öyleydi demis.bence 800 tl de uygun. bu konuda bilginiz var mı acaba.şimdiden teşekkürler...
Ben izmir Tepecik hastanesine de beş kuruş para vermeden oldum rahatsızlıkları varsa raporla olabilirmerhaba bayanlar.annem icin bu konuda bilgi almak istiyorum sizden.annemin göğüsleri bayağı büyük ve 64 yaşında.gecen gun doktora muayene olmus 2 göğüsten de 2ser kilo alırız ve 800 tl.ye mal olur demis.ben de daha onceden duymustum devlet karsiliyormuş diye.doktor da önceden öyleydi demis.bence 800 tl de uygun. bu konuda bilginiz var mı acaba.şimdiden teşekkürler...
Canım evet kiloluyken ameliyat olma.. Bence bu ameliyattan güzel bi sonuç almak istiyosan kendini zorla ve en azından 60-70 kiloya düşmeye çalış. Sıkı bir diyet ve sporla 3-4 aya düşersin zaten. İradeni koru ve gelecek yaza kadar kavuşacağın vücut senin direncin olsun güzel haberlerini bekliyorum..Merhaba herkese,
Bende uzun süredir takip ediyorum sayfanızı.Aynı dertten muzdaribim.
Dün hastaneye gittim muayene için.Doktor direkt kaç kilosun dedi.15 aylık oğlum var.Doğum kilolarının bi kısmını vermiştim.Doğuma 110 ile gittim sonra 115 e kadar çıktım.Şimdi 97 civarıyım.Doktor bu kiloyla seni ameliyata alamam dedi.Neden alamam yaraların geç iyileşir,kapanmazsa 2. bir operasyona gerek kalabilir dedi.
Ameliyatın yaklaşık 4-4,5 saat sürecek 3 gün kadar da yatırıcam hastanede dedi.Sonra baktı göğüslerime çok da büyükmüş yaa sen nasıl nefes alıyosun bunlarla dedi.
Ölçtü baktı 2.çocuğu düşünüyorsan emziremeyebilirsin dedi.Meme başı taşınacakmış.Vertikal yöntem uygulayacakmış.
Kilonu ver gel göreyim dedi.Yaklaşık bi 20 kilo vermem gerekiyor ki zaten yürüyüş ve diyet yapıyorum şuan.Daha öncede hamile kalabilmek için 103 kilodan 83 kiloya düşmüştüm.Olmayacak şey değil yani.
Bu arada kurul karşılayacak mı diye sordum.Seninkini karşılamasın da kimi karşılasın dedi doktor :))
İlk hedefim 20 kiloyu vermek.Göğüslerden de yaklaşık 2 şer kilodan 4 kilo gidecek.Hayırlısı artık
Sizi takip etmeye devam edeceğim.Motive kaynağım oluyorsunuz :)))
Çok teşekkür ederim ilgin ve cavabın için.İnşallah kilo veririm ve hayırlısıyla yeni vücuduma kavuşurum.Kilo verirsem ona göre oranlar cup'u tabi benim için daha iyi olur.Hedefim 75 e falan düşmekti zaten evvelinden beri.Bu durum da motive kaynağım oldu hiç değilse.Bu sitenin zayıflama grupları sayesinde ciddi kilolar vermiştim.Canım evet kiloluyken ameliyat olma.. Bence bu ameliyattan güzel bi sonuç almak istiyosan kendini zorla ve en azından 60-70 kiloya düşmeye çalış. Sıkı bir diyet ve sporla 3-4 aya düşersin zaten. İradeni koru ve gelecek yaza kadar kavuşacağın vücut senin direncin olsun güzel haberlerini bekliyorum..
Nerede yaşıyorsunuz?Devlet hastanesi miydi?Araştırma hastaneleri karşılıyor mu?En azından bir kısmını....Bilgi sahibi arkadaşlar cevaplayabilir mi?merhaba bayanlar.annem icin bu konuda bilgi almak istiyorum sizden.annemin göğüsleri bayağı büyük ve 64 yaşında.gecen gun doktora muayene olmus 2 göğüsten de 2ser kilo alırız ve 800 tl.ye mal olur demis.ben de daha onceden duymustum devlet karsiliyormuş diye.doktor da önceden öyleydi demis.bence 800 tl de uygun. bu konuda bilginiz var mı acaba.şimdiden teşekkürler...
Nerede yaşıyorsunuz?Devlet hastanesi miydi?Araştırma hastaneleri karşılıyor mu?En azından bir kısmını....Bilgi sahibi arkadaşlar cevaplayabilir mi?
Merhaba herkese,
Bende uzun süredir takip ediyorum sayfanızı.Aynı dertten muzdaribim.
Dün hastaneye gittim muayene için.Doktor direkt kaç kilosun dedi.15 aylık oğlum var.Doğum kilolarının bi kısmını vermiştim.Doğuma 110 ile gittim sonra 115 e kadar çıktım.Şimdi 97 civarıyım.Doktor bu kiloyla seni ameliyata alamam dedi.Neden alamam yaraların geç iyileşir,kapanmazsa 2. bir operasyona gerek kalabilir dedi.
Ameliyatın yaklaşık 4-4,5 saat sürecek 3 gün kadar da yatırıcam hastanede dedi.Sonra baktı göğüslerime çok da büyükmüş yaa sen nasıl nefes alıyosun bunlarla dedi.
Ölçtü baktı 2.çocuğu düşünüyorsan emziremeyebilirsin dedi.Meme başı taşınacakmış.Vertikal yöntem uygulayacakmış.
Kilonu ver gel göreyim dedi.Yaklaşık bi 20 kilo vermem gerekiyor ki zaten yürüyüş ve diyet yapıyorum şuan.Daha öncede hamile kalabilmek için 103 kilodan 83 kiloya düşmüştüm.Olmayacak şey değil yani.
Bu arada kurul karşılayacak mı diye sordum.Seninkini karşılamasın da kimi karşılasın dedi doktor :))
İlk hedefim 20 kiloyu vermek.Göğüslerden de yaklaşık 2 şer kilodan 4 kilo gidecek.Hayırlısı artık
Sizi takip etmeye devam edeceğim.Motive kaynağım oluyorsunuz :)))
Ben de senin kilonda ameliyat oldum. Yalnız ben doğuma 97 lerde gittim sonra 115 lere çıktım şimdi 107 civarındayım karatay diyetiyle vermeye devam ediyorum inşallah gidecek kilolar. doktor önce yapmam,kilo ver dedi bençok ısrar edince ok dedi. 4-5 saat sürdü ameliyat. ters t yöntemi. bir göğsümden 900 gr diğerinden 1200 gr aldı (2 sene oldu inşallah yanlış hatırlamıyyorumdur.) 2 gün hastanede yattım. şu an 90/b giyiyorum. bedenime göre ideal. kilo verirsen daha da küçülür dedi. biraz da sarkar,ama çok değil dedi.
kiloluyken ameliyat zor mu dersen çok da zor değil ama zayıfken çok daha iyi olacağına eminim. iradeli bir bayan havası sezdim sende emişnim kısa sürede verirsin kilolarını. youtube dan bak ZUMBA yap. hem çok eğlenceli hem çok kalori harcatıyor. kilolarını verip ameliyat olursan başka derdin kalmaz.
kolay gelsin canım...
Çok teşekkür ederim cevabınız için.Zaten sizi ulyamı ve afterdarkmoonu keyifle takip ediyorum.
Ben çok ısrarcı olmadım ameliyat için.kilo vermek için de hedef olur ayrıca.Ameliyat sonucunda da yıllardır beklediğim fit ve düzgün göğüslere sahip bir kadın olarak yeniden başlarım hayata.
İradem kuvvetlidir.Bir şeyi kafama koyarsam elde etmeden başarmadan rahat edemem.Zamanında yürüyüş ve diyetle 17 kilo vermiştim.Bebeğim olması için.Şükür Rabbim nasip etti.
O kilo verdiğim dönemdede leslie yapmıştım evde zaman buldukça.Zumbayı da duydum ama denemedim.Yürüyüş yapıyorum sadece oğlumu da alıp.
Zaten çalışıyorum ben.Eve gidincede yavruyla zaman geçiriyorum.Çok özlüyorum.Uyttuktan sonra yapabilirim zumba.Teşekkürler tavsiyen için[/QUO
ben de çalışıyorum işe yürüyerek gidip geliyorum (eve kadar 15 dk tempolu+15dk akşam). kızım 4,5 yaşında işler güzler hiçbirşeye vaktim kalmıyor. bir de ben özel sektördeyim iş çıkışım 18:00 kızım uyuyunca da hiç canım istemiyor yürüyüş ama zumba hem stres atıyor,hem çok ama çok eğlenceli hem de çok hareketli. yani beni keyiflendiriyorda.
kilo ver evet ama şunu da unutma kilo versende vermesende göğüslerin sağlık problemi ve o şekilde yaşamak zorunda değilsin. kurtuluşun var. doktor da söylemiş. bundan sonra bekleyeceğin süreç (kilo verme sürecin) keyfi... yani beklemezsen kilo vermeyi dondurma, kilo verirsen çikolata soslu dondurma gibi....
diyetteyim ya o kadar tatlı istiyor ki canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?