- 7 Ekim 2011
- 13.906
- 10.708
- 498
- 30
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #16.281
Canım kan pıhtılaşması ameliyatta sorun yaratabilir onu muhakkak sormalısın.Çok teşekkür ederim ilgin ve cavabın için.İnşallah kilo veririm ve hayırlısıyla yeni vücuduma kavuşurum.Kilo verirsem ona göre oranlar cup'u tabi benim için daha iyi olur.Hedefim 75 e falan düşmekti zaten evvelinden beri.Bu durum da motive kaynağım oldu hiç değilse.Bu sitenin zayıflama grupları sayesinde ciddi kilolar vermiştim.
Sadece ameliyat korkularım var biraz.4 saat sürecek olması.Anestezi korkusu.Heyecan da varUyandıktan sonra her türlü ağrıya katlanırım.Bi de ben kan pıhtılaşmasından dolayı 4 düşük yapmıştım.5. de kucağıma aldım yavrumu.Kan pıhtılaşmasının sıkıntısı olur mu diye düşünüyorum ameliyatta.doktora da sormayı unuttum
Evet ilk fırsatta sorucam onu.Normalde bi problemim yok günlük hayatta.Sadece gebelikle ilgili sorun oldu.Kürtajlarda da anestezi aldım sıkıntı olmadı ama bu ameliyatın süresi uzunCanım kan pıhtılaşması ameliyatta sorun yaratabilir onu muhakkak sormalısın.
Slm cnm öncelikle gecmis olsun bende ilk ameliyatı araştırmaya başladım devlet hastanesine gittim bana asla seni bu kiloyla ameliyat edemem dedi asistandi zaten birde artık devlet karşılamıyor ücretli olacaksin dedi öyle diyince bende internetten doktor araştırmaya başladım doktorumuda bulunca gittim görüştüm kilonun problem olmayacagini söyledi tabi benim şekerim olduğu için o engel oldu 3 aylık bir diyetle ve düzenli ilaç kullanmayla şekeri düzene soktum 100 kiloyla ameliyata girdim çıktım96 kiloyla doktorum her gittiğimde sana ameliyatın en büyük faydası şekeri düzene koymak oldu diyor bugün yine kontrole gittim hersey normal haftaya tekrar gidicem hakkında hayırlısı olur insllh bugün doktorum diyoki bu seferde cokmu kuculttuk yoksa bende dedim yok hocam ben memnunum))))))))Çok teşekkür ederim cevabınız için.Zaten sizi ulyamı ve afterdarkmoonu keyifle takip ediyorum.
Ben çok ısrarcı olmadım ameliyat için.kilo vermek için de hedef olur ayrıca.Ameliyat sonucunda da yıllardır beklediğim fit ve düzgün göğüslere sahip bir kadın olarak yeniden başlarım hayata.
İradem kuvvetlidir.Bir şeyi kafama koyarsam elde etmeden başarmadan rahat edemem.Zamanında yürüyüş ve diyetle 17 kilo vermiştim.Bebeğim olması için.Şükür Rabbim nasip etti.
O kilo verdiğim dönemdede leslie yapmıştım evde zaman buldukça.Zumbayı da duydum ama denemedim.Yürüyüş yapıyorum sadece oğlumu da alıp.
Zaten çalışıyorum ben.Eve gidincede yavruyla zaman geçiriyorum.Çok özlüyorum.Uyttuktan sonra yapabilirim zumba.Teşekkürler tavsiyen için
Kan pihtilasmasinada gelince bana varis çorabı giydirdiler pihtilasma olmasın diyeEvet ilk fırsatta sorucam onu.Normalde bi problemim yok günlük hayatta.Sadece gebelikle ilgili sorun oldu.Kürtajlarda da anestezi aldım sıkıntı olmadı ama bu ameliyatın süresi uzun
Valla bilemedim ki ben.Bu kiloyla ameliyat olursan geç iyileşebilirsin.Yaran kapanmazsa 2. bir operasyon gerekebilir dedi.vücuttan kan atımı zorlaşır dedi.senin sağlığın için diyorum yoksa yaparım ameliyat farketmez dedi.Öyle herkesin dediği gibi hadi hoop ameliyat olalım iyileşelim gibi bi durum yok bunu da bil dedi.4,5 saat kadar sürer en az 3 günde yatırırım dedi.Emzirme olmaz dedi.Riskleri anlattı.3-4 sayfalık bi bilgilendirme yazısı verdi.En arkasında da ameliyatı kabul onay kağıdı vardı.Slm cnm öncelikle gecmis olsun bende ilk ameliyatı araştırmaya başladım devlet hastanesine gittim bana asla seni bu kiloyla ameliyat edemem dedi asistandi zaten birde artık devlet karşılamıyor ücretli olacaksin dedi öyle diyince bende internetten doktor araştırmaya başladım doktorumuda bulunca gittim görüştüm kilonun problem olmayacagini söyledi tabi benim şekerim olduğu için o engel oldu 3 aylık bir diyetle ve düzenli ilaç kullanmayla şekeri düzene soktum 100 kiloyla ameliyata girdim çıktım96 kiloyla doktorum her gittiğimde sana ameliyatın en büyük faydası şekeri düzene koymak oldu diyor bugün yine kontrole gittim hersey normal haftaya tekrar gidicem hakkında hayırlısı olur insllh bugün doktorum diyoki bu seferde cokmu kuculttuk yoksa bende dedim yok hocam ben memnunum))))))))
Benim kan pıhtılaşması nedeniyle 4 tane düşüğüm oldu.Sadece gebelikte sorun oluyor.Normal hayatta varis sorunum falan yok.Tek korkum uzun ameliyat olduğu için kan pıhtısı kalbe beyne gider mi diye.Biliçsiz düşünüyorum belki ama.Kan pihtilasmasinada gelince bana varis çorabı giydirdiler pihtilasma olmasın diye
Cnm benimde ameliyatim 4 saat sürdü bendede varis yok ama çorabı Butun ameliyatlarda giydiroliyolarmis cok şükür bi sıkıntım yok şimdilikBenim kan pıhtılaşması nedeniyle 4 tane düşüğüm oldu.Sadece gebelikte sorun oluyor.Normal hayatta varis sorunum falan yok.Tek korkum uzun ameliyat olduğu için kan pıhtısı kalbe beyne gider mi diye.Biliçsiz düşünüyorum belki ama.
Ameliyat öncesi pıhtılaşma süresi vb. şeylerin tahlili oluyordur sanırım.
Beni bidaha kontrole çağırmadi netya57 bir sorun olursa gel iki ay sonra ben seni cagiricam foto çekmek için dediSlm cnm öncelikle gecmis olsun bende ilk ameliyatı araştırmaya başladım devlet hastanesine gittim bana asla seni bu kiloyla ameliyat edemem dedi asistandi zaten birde artık devlet karşılamıyor ücretli olacaksin dedi öyle diyince bende internetten doktor araştırmaya başladım doktorumuda bulunca gittim görüştüm kilonun problem olmayacagini söyledi tabi benim şekerim olduğu için o engel oldu 3 aylık bir diyetle ve düzenli ilaç kullanmayla şekeri düzene soktum 100 kiloyla ameliyata girdim çıktım96 kiloyla doktorum her gittiğimde sana ameliyatın en büyük faydası şekeri düzene koymak oldu diyor bugün yine kontrole gittim hersey normal haftaya tekrar gidicem hakkında hayırlısı olur insllh bugün doktorum diyoki bu seferde cokmu kuculttuk yoksa bende dedim yok hocam ben memnunum))))))))
Cnm devlet hastanesini 800 tl demiş valla bedava bende araştırma hastanesine gittim ilk once hic bi şekilde artık devlet karşılamıyor dedi öyle olunca bir daha devlete gitmedim
800 Tl gibi bi rakama yapıyolarsa bence annen hiç düşünmesin direk olsun.
ben devlet hastanesinde daha fazla ödedim. doktorum çok büyük vakalarda devlet karşılıyor bir kısmını demişti sizinki öyledir. e 4 kg çıkacak. bence annen hiç talımasın o yükü...
Ben izmir Tepecik hastanesine de beş kuruş para vermeden oldum rahatsızlıkları varsa raporla olabilir
merhaba bayanlar.annem icin bt karşılamıyoru konuda bilgi almak istiyorum sizden.annemin göğüsleri bayağı büyük ve 64 yaşında.gecengun doktora muayene olmus 2 göğüsten de 2ser kilo alırız ve 800 tl.ye mal olur demis.ben de daha onceden duymustum devlet karsiliyormuş diye.doktor da önceden öyleydi demis.bence 800 tl de uygun. bu konuda bilginiz var mı acaba.şimdiden teşekkürler... Ben Ankarada yaşıyorum.Bir arkadaşın geçenlerde Gazi üniversitesine gitmiş.Artık devlet karşılamıyor demiş.2ay önce genelge geldi demiş.Bilmiyorum ne kadar doğru.....Belkide doktor başından savmak için öyle söylemiş olabilir
Biraz önceki mesajım hatalı oldu.Kendi mesjımla alıntı yaptığım mesaj birbirine girmiş.Özür diliyorum.Yeni kullanmaya başladım çünkü
Hic sorma cnm ya sırtüstü yatmaktan sirtim agriyo yan hala yatamiyorum dediğin gibi yuz üstü yatmayı cok özledim))))Kızlar ben düz yatmaya o kadar alışmışım ki yan yatınca uyuyamıyorum
Ama yüzüstü yatmayı özledim o ayrı
Valla ben arkamin agrisindan uyuyamiyorum alışirsam tabiki iyi olur yüzün Kiriş mamasi icin daha iyi kızlar benim birde kollarımi uyuşuyor uyurken sizde öyle bi şey oluyormuHic sorma cnm ya sırtüstü yatmaktan sirtim agriyo yan hala yatamiyorum dediğin gibi yuz üstü yatmayı cok özledim))))
Hadi ya sırt üstü yatmak yüzün kırışmasını mı önlüyormuş? Hiç duymamıştım o zaman iyiymişValla ben arkamin agrisindan uyuyamiyorum alışirsam tabiki iyi olur yüzün Kiriş mamasi icin daha iyi kızlar benim birde kollarımi uyuşuyor uyurken sizde öyle bi şey oluyormu
Hadi ya sırt üstü yatmak yüzün kırışmasını mı önlüyormuş? Hiç duymamıştım o zaman iyiymiş
Benim uyuşmuyor kollarım
Ben sırt üstü yatmaya devam ediyim en iyisi hahahaeminim şu yazacağım şeyi de duymamışsındır afterdarkmoon Banu Alkan göğüsleri sarkmasın diyesırtüstü ama sol ağırlıklı yatıyor,sol kolunu yukarı uzatıyor sağ kolunu da solun üzerine uzatıyor (hani esneme hareketleri yaparız ya) öyle uyuyormuş kaç sene önce magazin programında izlemiştim. inşallah canlandırabilsin gözünde.
Ben de iyiyim kaşınma var bu aralar birde kabukları atıyor artık ama çok fazla kollarımi kullanamıyorum ağrı yapıyor hemen sende de varmiHadi ya sırt üstü yatmak yüzün kırışmasını mı önlüyormuş? Hiç duymamıştım o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?