Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Canım kan pıhtılaşması ameliyatta sorun yaratabilir onu muhakkak sormalısın.
 
Tatlı bi benzetme olmuş evet Benim tatlıyla çok aram yok neyse ki.Benziyoruz seninle.Bende özelde çalışıyorum.İş dönüşü minibüsten baya bi erken inip 35 dk yürüyorum.Sonrada çocuğu alıp geziyorum.1 saate tamamlamaya çalışıyorum işte.
 
Canım kan pıhtılaşması ameliyatta sorun yaratabilir onu muhakkak sormalısın.
Evet ilk fırsatta sorucam onu.Normalde bi problemim yok günlük hayatta.Sadece gebelikle ilgili sorun oldu.Kürtajlarda da anestezi aldım sıkıntı olmadı ama bu ameliyatın süresi uzun
 
Slm cnm öncelikle gecmis olsun bende ilk ameliyatı araştırmaya başladım devlet hastanesine gittim bana asla seni bu kiloyla ameliyat edemem dedi asistandi zaten birde artık devlet karşılamıyor ücretli olacaksin dedi öyle diyince bende internetten doktor araştırmaya başladım doktorumuda bulunca gittim görüştüm kilonun problem olmayacagini söyledi tabi benim şekerim olduğu için o engel oldu 3 aylık bir diyetle ve düzenli ilaç kullanmayla şekeri düzene soktum 100 kiloyla ameliyata girdim çıktım96 kiloyla doktorum her gittiğimde sana ameliyatın en büyük faydası şekeri düzene koymak oldu diyor bugün yine kontrole gittim hersey normal haftaya tekrar gidicem hakkında hayırlısı olur insllh bugün doktorum diyoki bu seferde cokmu kuculttuk yoksa bende dedim yok hocam ben memnunum))))))))
 
Valla bilemedim ki ben.Bu kiloyla ameliyat olursan geç iyileşebilirsin.Yaran kapanmazsa 2. bir operasyon gerekebilir dedi.vücuttan kan atımı zorlaşır dedi.senin sağlığın için diyorum yoksa yaparım ameliyat farketmez dedi.Öyle herkesin dediği gibi hadi hoop ameliyat olalım iyileşelim gibi bi durum yok bunu da bil dedi.4,5 saat kadar sürer en az 3 günde yatırırım dedi.Emzirme olmaz dedi.Riskleri anlattı.3-4 sayfalık bi bilgilendirme yazısı verdi.En arkasında da ameliyatı kabul onay kağıdı vardı.
Benim ameliyatımı kurulun karşılayacağını tamamen ücretsiz olacağını da belirtti.Biraz mesafeli bi doktordu.Özelde olunca bu kiloda da olsam yaparlar heralde ama ona ayıracak bütçem yok şuan
 
Kan pihtilasmasinada gelince bana varis çorabı giydirdiler pihtilasma olmasın diye
Benim kan pıhtılaşması nedeniyle 4 tane düşüğüm oldu.Sadece gebelikte sorun oluyor.Normal hayatta varis sorunum falan yok.Tek korkum uzun ameliyat olduğu için kan pıhtısı kalbe beyne gider mi diye.Biliçsiz düşünüyorum belki ama.
Ameliyat öncesi pıhtılaşma süresi vb. şeylerin tahlili oluyordur sanırım.
 
Cnm benimde ameliyatim 4 saat sürdü bendede varis yok ama çorabı Butun ameliyatlarda giydiroliyolarmis cok şükür bi sıkıntım yok şimdilik
 
Beni bidaha kontrole çağırmadi netya57 bir sorun olursa gel iki ay sonra ben seni cagiricam foto çekmek için dedi
 
Cnm devlet hastanesini 800 tl demiş valla bedava bende araştırma hastanesine gittim ilk once hic bi şekilde artık devlet karşılamıyor dedi öyle olunca bir daha devlete gitmedim

ablam 3 yıl önce özel hastanede göğüslerini küçülttü 400 tl mi ne ödedi ama görümcesi orada hemşireydi bir şekilde uyguna yaptırmıştı.normalde 1.500-2000 civarıymış.bana da uygun geldi 800 tl.bakalım düşünüyor şimdilik.teşekkür ederim cevabınız için :)

800 Tl gibi bi rakama yapıyolarsa bence annen hiç düşünmesin direk olsun.

inşallah olacak.çünkü aklına iyice soktum ben.bir de sütyen iz yapmış omuzlarına 1 parmak kalınlığında deri içe geçmiş.sırt,bel ağrıları da cabası tabi.çok teşekkür ederim :)

ben devlet hastanesinde daha fazla ödedim. doktorum çok büyük vakalarda devlet karşılıyor bir kısmını demişti sizinki öyledir. e 4 kg çıkacak. bence annen hiç talımasın o yükü...

sizinki çok değildir belki de ablam da oldu 3 sene önce 1900 gr.almışlardı.bayağı küçülmüştü ama.zaten annemin aklına ben soktum.o da 64 yaşında millet bana güler diye konuyu geçiştiriyordu.artık bırak milleti dedim.senin sağlığın daha önemli sonuçta diye bayağı konuştum.ikna ettim bakalım.hayırlısı.teşekkür ederim :)

Ben izmir Tepecik hastanesine de beş kuruş para vermeden oldum rahatsızlıkları varsa raporla olabilir

şuan düşünme aşamasında ve olursa da 1-2 ay sonra olmayı düşünüyor.büyük ihtimalle de olacak.inşallah bakalım bir aksilik olmazsa.teşekkür ederim :)


Biraz önceki mesajım hatalı oldu.Kendi mesjımla alıntı yaptığım mesaj birbirine girmiş.Özür diliyorum.Yeni kullanmaya başladım çünkü

yok önemli değil.zaten site değişmiş.ben de çoktandır girmiyordum:)
annem ordu devlet hastanesine gitmiş ve doktor önceden devlet karşılıyordu ama şimdi o kalktı demiş.sonra ne olduysa sen gel 800 tl.ye yaparız demiş.artık bilemiyorum nasıl olacaksa.hayırlısı olsun bakalım :)teşekkür ederim :)
 
Kızlar ben düz yatmaya o kadar alışmışım ki yan yatınca uyuyamıyorum
Ama yüzüstü yatmayı özledim o ayrı
 
Hic sorma cnm ya sırtüstü yatmaktan sirtim agriyo yan hala yatamiyorum dediğin gibi yuz üstü yatmayı cok özledim))))
Valla ben arkamin agrisindan uyuyamiyorum alışirsam tabiki iyi olur yüzün Kiriş mamasi icin daha iyi kızlar benim birde kollarımi uyuşuyor uyurken sizde öyle bi şey oluyormu
 
Valla ben arkamin agrisindan uyuyamiyorum alışirsam tabiki iyi olur yüzün Kiriş mamasi icin daha iyi kızlar benim birde kollarımi uyuşuyor uyurken sizde öyle bi şey oluyormu
Hadi ya sırt üstü yatmak yüzün kırışmasını mı önlüyormuş? Hiç duymamıştım o zaman iyiymiş
Benim uyuşmuyor kollarım
 
Hadi ya sırt üstü yatmak yüzün kırışmasını mı önlüyormuş? Hiç duymamıştım o zaman iyiymiş
Benim uyuşmuyor kollarım


eminim şu yazacağım şeyi de duymamışsındır afterdarkmoon Banu Alkan göğüsleri sarkmasın diyesırtüstü ama sol ağırlıklı yatıyor,sol kolunu yukarı uzatıyor sağ kolunu da solun üzerine uzatıyor (hani esneme hareketleri yaparız ya) öyle uyuyormuş kaç sene önce magazin programında izlemiştim. inşallah canlandırabilsin gözünde.
 
Ben sırt üstü yatmaya devam ediyim en iyisi hahaha
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…