Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ben de iyiyim kaşınma var bu aralar birde kabukları atıyor artık ama çok fazla kollarımi kullanamıyorum ağrı yapıyor hemen sende de varmi
Bende de meme uçlarımda aşırı hassaslık vardı. Dokunduğum an acıyordu aşırı hissediyordum ya da bilmiyorum. Durup durup dikleşiyorlardı Ama son 2 gündir hepsi geçti.
Bugün hele hiç ameliyat olmamış gibi gittim bir sürü sütyen denedim Bikiniler aldım minicik minicik dekolteli

Ben de iyiyim kaşınma var bu aralar birde kabukları atıyor artık ama çok fazla kollarımi kullanamıyorum ağrı yapıyor hemen sende de varmi
Kaşıntı bendede var cnm deri soyulmasida onlar normal dediği için doktor takmiyorum kollardaki agrida kollarimizi rahat kullanmadigimiz için hemen en ufak bişey yapsak agriyo bunlarda geçecek insllh cnm ya

Oh ne güzel cnm güle güle kullan bizde bir ayı dolduralim başlarız alışverişe insllh

Oh ne güzel cnm güle güle kullan bizde bir ayı dolduralim başlarız alışverişe insllh
Insallah ya bende bugün sargı bezi koyuyortum ya sütyeni koymadan giydim Dr sormadım ama artık gerek yoktur heralde göğüslerde acayip sertlik var birde regl oldum ondan mi bilmem nasıl hassaslar netya57 senin de oylemi dikiş yerleride biraz Buzuk buzuk inşallah duzelir

ya canım hic acımıyo mu ? Benimde kucultmem lazım etrafta insanlar bilerek dikkat cekmeye calıstıgımı dusunuyolar biraz dekolte giydgm zaman hemcinsler kotu kotu bakıyo valla , daha gencken guzel geliyodu ilgide şimdi evli iken zor oluyo valla surekli tartısmaya sebebiyet veriyo , napsam bilemiyorm

Cnm gazlı bezi bende aticam artık akıntı kesildi sertliğe gelince benimde cok sert ama hala sis o dikislerdeki buzusmeler zamanla gecicek dedi doktor birde ben hala istediğim gibi düş alamıyorum rahat düş almaya başladığında daha çabuk düzelecek dedi doktorum

Neden rahat duş alAmiyosun canım ben yapıyorum ama tabi biraz korku olduğu için elleyemiyosun bide kasılmalar oluyo

Neden rahat duş alAmiyosun canım ben yapıyorum ama tabi biraz korku olduğu için elleyemiyosun bide kasılmalar oluyo
Cnm benim sağ gogsum meme başı beslenmesi biraz gecikiyo ından doktor fazla düş almama izin vermedi ama geçen hafta gittiğimde gördüm baya toparlanmış bu cuma tekrar gidicem sanırım bantları tamamen acicak

Cnm aciyomu konusu kişiden kişiye değişiyor bazısı cok zor geciriyo bazısı kolay mesela ben beklediğimden rahat geçirdim 3. Haftamdayim birkere bile keşke olmasaydım demedim

Cnm aciyomu konusu kişiden kişiye değişiyor bazısı cok zor geciriyo bazısı kolay mesela ben beklediğimden rahat geçirdim 3. Haftamdayim birkere bile keşke olmasaydım demedim

valla iyi düşünmem gerek , bu halinide seviyorum ama ne bilim bizim ulkede herkes kadın olsunda bi yerine bakayım die gezindiginden rahatsızda oluyorm arada biraz daha takip edip insanlar neler yaşamış goreyim bari , teşşkr ederim cevapladıgın için canım

Cnm sen sanırım görüntü için dusunuyosun biz çoğumuz sağlık için ameliyat olduk sırt ağrısı bel ağrısı omuzlarda çökme tabi görüntü için olanda var ben kendi adıma doktorların tavsiyesi üzerine oldum

evet canm onu tam belirtmemişim sen soleyince farkettim , benim allahtan bi saglıksal problemim yok , sırf goruntusu için o yuzden emin deilim yani sadece ufacık bi fikir dun okuyuncada ole bi merakla yazdım canm yani cok bi ekstra sorunumda yok aslında , hepinizede cok cok gecmiş olsun , umarım başka saglıksal sorunlardanda uzak tutar rabbim hepimizi ..

Canım bende görüntü için oldum. Eğer gerçekten memnun değilsen ve bu hayatında artık psikolojik sorun olmaya başlamışsa bence yaptır.

Kızlarr yorumlarinizdan cesaretlendim ben de ameliyat oldummmm cumartesi günü )
Cok iyiyim cok sükürr dren çikti cok hafif bir sızı var.. ama oncesinde cektigim ağrılari düsününce dayanilmayacak bir agri degil

Cok iyiyim cok sükürr dren çikti cok hafif bir sızı var.. ama oncesinde cektigim ağrılari düsününce dayanilmayacak bir agri degil
Yorumlarımızın bu kadar çok okunup ve ilgi görmesi daha doğrusu; insanları cesaretlendirmesi beni çok mutlu etti. Ameliyat süreçlerini rahatlıkla bizimle paylaşabilirsin.. Bir sorun olduğunda vs.. Geçmiş olsun canım hoşgeldin sende

hangi yöntemle oldun canım? ters t mi vertikal mi (bu kadar çabuk iyi olduğuna göre ters t sanırım). ilk o bıçak yarası gerçekten çok acıyor. sanki tekrar tekrar kesiyorlar ama sonra güzel hele de yeni sütyenler alınca ooo süper hissedeceksin

sen nasılsın afterdarkmoon? alış-veriş yaptın mı? denemeye çıktım flan yazmıştın?çok iz var mı?

sen nasılsın afterdarkmoon? alış-veriş yaptın mı? denemeye çıktım flan yazmıştın?çok iz var mı?
Evet canım ama şimdilik sadece bikini aldım gelecek yaza yatırım olsun diye
Sütyenide oysho diye bi mağaza var bilirsin belki ordan denedim 70B bedeni tam oldu dolgusuz. Süper bi histi

Evet canım ama şimdilik sadece bikini aldım gelecek yaza yatırım olsun diye
Sütyenide oysho diye bi mağaza var bilirsin belki ordan denedim 70B bedeni tam oldu dolgusuz. Süper bi histi
Ohh ne güzel bende bi alışverişe çıksam valla eskiden gömlek giyemiyordum gomleklere bakıp bakıp penye alip eve dönüyordum insllh bundan sonra gomleklerde gözüm kalmayacak normal sutyene geceyim ilk isim istediğim gibi sutyen ve gömlek almak olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…