- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #16.321
Kızlarr yorumlarinizdan cesaretlendim ben de ameliyat oldummmm cumartesi günü)
Cok iyiyim cok sükürr dren çikti cok hafif bir sızı var.. ama oncesinde cektigim ağrılari düsününce dayanilmayacak bir agri degil[/QUOTco
cnm cok geçmiş olsun onlarda geçecek gun geçtikçe daha iyi oluyor insanKızlarr yorumlarinizdan cesaretlendim ben de ameliyat oldummmm cumartesi günü)
Cok iyiyim cok sükürr dren çikti cok hafif bir sızı var.. ama oncesinde cektigim ağrılari düsününce dayanilmayacak bir agri degil
Cnm ben gayet iyiyim tabi arada dikiş yerlerinde batisma oluyo ama onlarda geçecek eminimnetya57
ulyam
nasıl oldunuz kızlar bir de bir arkadaş vardı dikişlerine yeniden iç dikiş atılan geçmişe bakamadım o nasıl bileniniz var mı? o epey sıkıntı çekiyor galiba
Bende iyi yimcanım bu gün ise başladım kötü geçmedi günüm arasıra böyle bi sizliyonetya57
ulyam
nasıl oldunuz kızlar bir de bir arkadaş vardı dikişlerine yeniden iç dikiş atılan geçmişe bakamadım o nasıl bileniniz var mı? o epey sıkıntı çekiyor galiba
teşekkür ederim canım :)Yorumlarımızın bu kadar çok okunup ve ilgi görmesi daha doğrusu; insanları cesaretlendirmesi beni çok mutlu etti. Ameliyat süreçlerini rahatlıkla bizimle paylaşabilirsin.. Bir sorun olduğunda vs.. Geçmiş olsun canım hoşgeldin sende
hangi yöntemle oldun canım? ters t mi vertikal mi (bu kadar çabuk iyi olduğuna göre ters t sanırım). ilk o bıçak yarası gerçekten çok acıyor. sanki tekrar tekrar kesiyorlar ama sonra güzel hele de yeni sütyenler alınca ooo süper hissedeceksin
Güle güle kullan canım... Ayy o günleri görebilecek miyim ben de :)Evet canım ama şimdilik sadece bikini aldım gelecek yaza yatırım olsun diye
Sütyenide oysho diye bi mağaza var bilirsin belki ordan denedim 70B bedeni tam oldu dolgusuz. Süper bi histi
Ters T yöntemiyle yapıldı. Benim çok acımadı. Dren çok acıttı canımı...Bugün daha bir güzel ve ufak görünüyorlar gözüme. İyileşme olduğunu gördükçe sabretmek daha kolay oluyor. Şu sütyenden de bir kurtulsam :)
bim doktorumHayati Akbasti. Ters t nin cok cabuk iyilestigini.. vertikal yontemin cok ağrıli bir surecinin oldugunu soyledi. Forumdan da arastirdgimda herkes ters t iyi diyor ama ben arkadaslar kadar bilgili degilim. Hakkinda hayirlisi olsun. Iyiki yaptirmisim diyeceginizden eminimGeçmiş olsun size.Bende muayeneye gittim.Kilo verdikten sonra ameliyat olacağım inşallah.Doktorum vertikal yöntem kullanacağını söyledi.Bu konuda çok endişeliyim.Sanki ters t de iyileşme süreci daha kısa sürüyor.Bu konuyla ilgili bi tavsiyen olur mu acaba
Evet tabiki canım bir süre hareketlerin kısıtlanıyor ama 2 hafta içinde düzeliyor bu durumArkadaslr ameliyattan sonra sizin kollarinizda hafif bir ağrı ya da "kollarim güçsüz kalkmiyor sanki" dediginiz oldu mu??
hh rahatladım tesekkur ederim :)Evet tabiki canım bir süre hareketlerin kısıtlanıyor ama 2 hafta içinde düzeliyor bu durum
" Ulyam " arkadaşımız o yöntemle olmuştu canım. Sayfaları biraz incelersen bizimle onun arasındaki iyileşme sürecindeki farkları bulabilirsin canımVertikal(dikey) yöntemle ameliyat olan var mı acaba? Ters t ye göre zorlukları konusunda bilgi verebilir misiniz?
Teşekkür ederim.Hemen mesaj geçmişine bakıyorum..." Ulyam " arkadaşımız o yöntemle olmuştu canım. Sayfaları biraz incelersen bizimle onun arasındaki iyileşme sürecindeki farkları bulabilirsin canım
Benim 20 gün oldu hala güçsüz bide şişiyor kollarimArkadaslr ameliyattan sonra sizin kollarinizda hafif bir ağrı ya da "kollarim güçsüz kalkmiyor sanki" dediginiz oldu mu??
Ben dikey olmadım benim sadece göğüs altında dikişim var birde göğüs uclarinda" Ulyam " arkadaşımız o yöntemle olmuştu canım. Sayfaları biraz incelersen bizimle onun arasındaki iyileşme sürecindeki farkları bulabilirsin canım
Senin olduğun yöntemin adı vertikal değil mi?Ben dikey olmadım benim sadece göğüs altında dikişim var birde göğüs uclarinda
Benim kollarımda cok güçsüz.Benim 20 gün oldu hala güçsüz bide şişiyor kollarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?