Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Kızlarr yorumlarinizdan cesaretlendim ben de ameliyat oldummmm cumartesi günü )
Cok iyiyim cok sükürr dren çikti cok hafif bir sızı var.. ama oncesinde cektigim ağrılari düsününce dayanilmayacak bir agri degil
cnm cok geçmiş olsun onlarda geçecek gun geçtikçe daha iyi oluyor insan

netya57
ulyam
nasıl oldunuz kızlar bir de bir arkadaş vardı dikişlerine yeniden iç dikiş atılan geçmişe bakamadım o nasıl bileniniz var mı? o epey sıkıntı çekiyor galiba

B
netya57
ulyam
nasıl oldunuz kızlar bir de bir arkadaş vardı dikişlerine yeniden iç dikiş atılan geçmişe bakamadım o nasıl bileniniz var mı? o epey sıkıntı çekiyor galiba
Bende iyi yimcanım bu gün ise başladım kötü geçmedi günüm arasıra böyle bi sizliyo

Ters T yöntemiyle yapıldı. Benim çok acımadı. Dren çok acıttı canımı...Bugün daha bir güzel ve ufak görünüyorlar gözüme. İyileşme olduğunu gördükçe sabretmek daha kolay oluyor. Şu sütyenden de bir kurtulsam :)

Geçmiş olsun size.Bende muayeneye gittim.Kilo verdikten sonra ameliyat olacağım inşallah.Doktorum vertikal yöntem kullanacağını söyledi.Bu konuda çok endişeliyim.Sanki ters t de iyileşme süreci daha kısa sürüyor.Bu konuyla ilgili bi tavsiyen olur mu acaba

bim doktorumHayati Akbasti. Ters t nin cok cabuk iyilestigini.. vertikal yontemin cok ağrıli bir surecinin oldugunu soyledi. Forumdan da arastirdgimda herkes ters t iyi diyor ama ben arkadaslar kadar bilgili degilim. Hakkinda hayirlisi olsun. Iyiki yaptirmisim diyeceginizden eminim

Vertikal(dikey) yöntemle ameliyat olan var mı acaba? Ters t ye göre zorlukları konusunda bilgi verebilir misiniz?

Vertikal(dikey) yöntemle ameliyat olan var mı acaba? Ters t ye göre zorlukları konusunda bilgi verebilir misiniz?
" Ulyam " arkadaşımız o yöntemle olmuştu canım. Sayfaları biraz incelersen bizimle onun arasındaki iyileşme sürecindeki farkları bulabilirsin canım

benim ters t tecrübelerim ve vertikal araştırmalarım şöyle kş:
ters t: * çok daha çabuk iyi olunup toparlanılıyor
* daha çok denenmiş ve alışılmış yöntem cerrahlar tecrübeli
*ileriki yıllarda göğsün üst kızmının boşalıp sarmkanın aşağı kayacağı gibi 1-2 yorum gördüm ama net bişey yok
* iz daha fazla.

vertikal (elma şekeri yöntemi): *zor iyi olur
* kesik azdır bu yüzden cerrah zor çalışır uzun süren bi operasyon olur
*cerrahlar için yeni olduğu için doktora çok ama çok dikkat etmek gerekir
* uzun vadede ters t den daha kullanışlı olup deformasyonu daha uzun sürer.

ama bunları ben kendi çapımda araştırdım. farklı yerlerden okuduklarım. doğru olmayabilir bilemem? araştırın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…