- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #16.361
boşver üzülme sonuçta doktorumuzunda yapacağı birşey kalmadı bakıp herşey yolunda şu gün gel deyip gönderiyorlar takma kafana... ben geçenlerde başka bir doktora gittim bunca sıkıntı normalmi diye kendi doktorumdan daha iyi ilgilendi vallahiSivas a gidiyor kendi doktorun gibi olmaz ki sonuçta o yaptı ameliyati
Evet canım doğru söylüyorsun ama daha iyilesmedik benim kabuklar falan soyuldu şu an kızarıklık var dikiş yerlerinde ve cok sertlik var bu aksam da sızlama oldu baya sizin de hala oluyormu ben de gazı hastanesine giderim diye düşünüyorum ordaki doktor nasıldır acababoşver üzülme sonuçta doktorumuzunda yapacağı birşey kalmadı bakıp herşey yolunda şu gün gel deyip gönderiyorlar takma kafana... ben geçenlerde başka bir doktora gittim bunca sıkıntı normalmi diye kendi doktorumdan daha iyi ilgilendi vallahi
süpermiş hemen zayıfla biran önce kurtul... kalori sepeti diye bir yer var ben doğum sonrası kilolarımı o şekilde verdim 26 kilo verdim 54 kiloyum bence dene diyet listelerine insan uyamıyor
Cnm ne dedi doktorun benim son kontrolum olmadı malesef haftaya tekrar gidicem benim sağ gogsumde meme başında akıntı var ufak bir açık var gösterdi doktorum oda sekerden kaynaklanıyor geç iyileşmesi geçecek ama biraz geç olacak dedi bakalım hayırlısıBenimde yarın son kontrolüm var sanırım artık hayırlısıyla sütyenlere geçiş yapıcamm
Canım ben bugün gitmedim yarına gidicem inşallah..Cnm ne dedi doktorun benim son kontrolum olmadı malesef haftaya tekrar gidicem benim sağ gogsumde meme başında akıntı var ufak bir açık var gösterdi doktorum oda sekerden kaynaklanıyor geç iyileşmesi geçecek ama biraz geç olacak dedi bakalım hayırlısı
Akıntı normal diyo doktor telaslanma bir haftadır bişey yoktu dün birden başladı akıntı doktor olabilir dediCanım ben bugün gitmedim yarına gidicem inşallah..
Benimde dün gece sol meme ucumdan akıntı gelmiş çok telaş yaptım
Aynen bende dün bantlarımı çıkardım bir anda sanki orası da çıkıyormuş gibi hissettim. Ve ordan bi akıntı geldi sonra ama şuan iyi akıntı durmuş ama biraz sanki açık gibi bilemedim tabiAkıntı normal diyo doktor telaslanma bir haftadır bişey yoktu dün birden başladı akıntı doktor olabilir dedi
ÜZÜLDÜM canım ya benim kabuk falanda kalmadı sadece kızarıklık var ama arasıra kötü sizliyoAkıntı normal diyo doktor telaslanma bir haftadır bişey yoktu dün birden başladı akıntı doktor olabilir dedi
Benim doktor dikislere bant falan koymadi açıkken dahami çabuk iyileşiyor acabaAynen bende dün bantlarımı çıkardım bir anda sanki orası da çıkıyormuş gibi hissettim. Ve ordan bi akıntı geldi sonra ama şuan iyi akıntı durmuş ama biraz sanki açık gibi bilemedim tabi
Kapalıyken dikiş izi daha az kalırmış.B
Benim doktor dikislere bant falan koymadi açıkken dahami çabuk iyileşiyor acaba
Benim doktor da söyledi kremler de banttan yara yerinin beyazlatma içinmiş senin kullanmana gerek yok dedi banaAçık yara elbette çabuk iyileşir bu bilindik bir şey ama, kapalı kalmasının nedeni izlerim içindi. :)
Senin kesin meme ucu ve alt olduğu için sende çok kullanmamıştır tabi. Benim ters T o yüzden :)Benim doktor da söyledi kremler de banttan yara yerinin beyazlatma içinmiş senin kullanmana gerek yok dedi bana
Yok benim tenim beyaz olduğu için izlerin çok belli olmayacagini soylediSenin kesin meme ucu ve alt olduğu için sende çok kullanmamıştır tabi. Benim ters T o yüzden :)
Benimde buğday aslında yani göğüslerim beyaz gibi oluyor kışın hatta. Ama zaten göğüs ucundaki izler belli olmuyor asıl sorun dikey olanda ve o kesi de sende olmadığındanda bant kullanmamıştır. Bantlarımı çıkarınca ben çok garip hissettim ama şuan alıştımYok benim tenim beyaz olduğu için izlerin çok belli olmayacagini soyledi
ben o garipliği sargıların açıldığı ilk günlerde yasadım hani söylüyordum ya ama alışıyosun canım acımadığı için artık o izleride umursamıyorum ilk aynada gördüğüm de tansiyonum 9 za 5 oldu bayılyordumBenimde buğday aslında yani göğüslerim beyaz gibi oluyor kışın hatta. Ama zaten göğüs ucundaki izler belli olmuyor asıl sorun dikey olanda ve o kesi de sende olmadığındanda bant kullanmamıştır. Bantlarımı çıkarınca ben çok garip hissettim ama şuan alıştım
Ya sen bide beni görben o garipliği sargıların açıldığı ilk günlerde yasadım hani söylüyordum ya ama alışıyosun canım acımadığı için artık o izleride umursamıyorum ilk aynada gördüğüm de tansiyonum 9 za 5 oldu bayılyordum
Hayırlısı olsun valla iple cekiyoruzKızlarr artık normal sütyene geçtim ben darısı sizin başınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?