Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Valla bizim öyle egzersizle olacak gibi degil kendi adıma soyluyorum egzersizler küçülmesi imkansızdı

Ben iyiyim şükür cnm bugün yine kontrole gidiyorum son olacağını sanmıyorum çünkü sağda hala akıntı var tek sıkıntım bu biran once Su bantlardan kurtulmak istiyorum onun dışında hersey iyi
Cok sukur Canım cok sevindim benim akıntı falan yok heryer kaynadi ama tabi hala buzusmeler ve sertlik var birde Sağ göğüste koltuk altımda şişlik var bende pazartesi günü başka bir doktora gidip göstereyim diyorum senin de hala şişlik varmi

Cnm ben hala pansuman asamasindayim akintidan dolayı senin nasıl gidiyo
Canım ben iz kremine başladım artık her şey normal gidiyormuş boşuna telaşlanmışım. Sadece merak ettiğim bir şey vardı. Ben iz kremini sürmeden önce izlerim daha silikti, kremi sürdükten sonra kızarmaya başladı sanki daha belli oldu.. Bu durumu yaşayan var mı diye soracaktım.

Kızlar resim koyarmisiniz karşılaştırmak istiyorum

Canım ben koymayı deniyorum ama benim telefondan kaynaklı sanırım ios 8 güncellediğimden beri siteye ne resim yükleyebiliyprum ne avatar değiştirebiliyorum anlamadım

Canım ben koymayı deniyorum ama benim telefondan kaynaklı sanırım ios 8 güncellediğimden beri siteye ne resim yükleyebiliyprum ne avatar değiştirebiliyorum anlamadım

572, member: 325693"]Canım ben yakın zamanda koymayı düşünüyorum zaten sadece şişliklerinin iyice inmesini bekliyorum[/QUOTE]koydum ben bakabilirseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…