- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #16.401
Valla bizim öyle egzersizle olacak gibi degil kendi adıma soyluyorum egzersizler küçülmesi imkansızdıhanımlar açıkçası göğüs dikleştirme egzersizlerinin, kısmen küçültme ile de ilgisi var. vaser liposuction konusunda çok araştırma yaptım ancak şunu söyleyebilirim bu egzersizleri yaptıgınızda ameliyata gerek dahi kalmayabilir
Cnm ben hala pansuman asamasindayim akintidan dolayı senin nasıl gidiyoKızlar aranızda iz kremine başlayan var mı veya, ameliyat olalı baya olmuş arkadaşlar bir sorum varda
Cok sukur Canım cok sevindim benim akıntı falan yok heryer kaynadi ama tabi hala buzusmeler ve sertlik var birde Sağ göğüste koltuk altımda şişlik var bende pazartesi günü başka bir doktora gidip göstereyim diyorum senin de hala şişlik varmiBen iyiyim şükür cnm bugün yine kontrole gidiyorum son olacağını sanmıyorum çünkü sağda hala akıntı var tek sıkıntım bu biran once Su bantlardan kurtulmak istiyorum onun dışında hersey iyi
Canım ben iz kremine başladım artık her şey normal gidiyormuş boşuna telaşlanmışım. Sadece merak ettiğim bir şey vardı. Ben iz kremini sürmeden önce izlerim daha silikti, kremi sürdükten sonra kızarmaya başladı sanki daha belli oldu.. Bu durumu yaşayan var mı diye soracaktım.Cnm ben hala pansuman asamasindayim akintidan dolayı senin nasıl gidiyo
Kızlar resim koyarmisiniz karşılaştırmak istiyorumCanım ben iz kremine başladım artık her şey normal gidiyormuş boşuna telaşlanmışım. Sadece merak ettiğim bir şey vardı. Ben iz kremini sürmeden önce izlerim daha silikti, kremi sürdükten sonra kızarmaya başladı sanki daha belli oldu.. Bu durumu yaşayan var mı diye soracaktım.
Canım ben yakın zamanda koymayı düşünüyorum zaten sadece şişliklerinin iyice inmesini bekliyorumKızlar resim koyarmisiniz karşılaştırmak istiyorum
Canım ben yakın zamanda koymayı düşünüyorum zaten sadece şişliklerinin iyice inmesini bekliyorum[/QUOTE
Olsun ya öyle koyun ben becerebilirsemkoymayi koyucamşimdi bakın bakalım nasıllar Benimkiler de daha sis ama aşama aşama Çekicem fotolari
Canım ben koymayı deniyorum ama benim telefondan kaynaklı sanırım ios 8 güncellediğimden beri siteye ne resim yükleyebiliyprum ne avatar değiştirebiliyorum anlamadım
Canım izlersen beni görebilirimNetya57 sende koy
koydum ben bakabilirseniz[/QUOTE]572, member: 325693"]Canım ben yakın zamanda koymayı düşünüyorum zaten sadece şişliklerinin iyice inmesini bekliyorum
Izleme yaptım bakabilirsinCanım izlersen beni görebilirim
Gördüm canım bende ekliyorum şimdi gaza geldimIzleme yaptım bakabilirsin
Bende ekledim sanırım becerdimIzleme yaptım bakabilirsin
Nasıl canimBende ekledim sanırım becerdim
Evet yorumları bekliyoruzNerde bu başlık ahalisi biz foto ekledik ulyam ile
ayy kızlar ben göremiyorum çatlıcam merakdan naıl görcemEvet yorumları bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?