Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Kızlar koltuk altlarim da olmak uzere göğüslerim kollarim şişti siz kullanıp is yapıyormusunuz
Cnm benimde sisliklerim hala var koltuk altımda gogsumde ama ben zaten cok fazla zorlamiyorym iş yaparken cok fazla kullanmıyorum ve zaten bana doktorum sislerin tamamen toparlanması bi kaç ayı bulur dedi

Cnm benimde sisliklerim hala var koltuk altımda gogsumde ama ben zaten cok fazla zorlamiyorym iş yaparken cok fazla kullanmıyorum ve zaten bana doktorum sislerin tamamen toparlanması bi kaç ayı bulur dedi
Bende zorlamiyorum canım ama yani sadece kendi işlerimi yapiyorum yemek falan 2 gündür böyle hiçbi bişey yapmamanız gerekiyo bilmemki

canim ben de ameliyat olmayi dusunuyom.gorebilir miyim fotolarini?yeni uyeyim biraz da forum kullanmanin yabancisi

gogus olcum 80dd .istanbulda oturyrum.doktor arayisindayim.tugrul turn,ercan karacaoglu forum da adi gecen doktorlar.tavsiyesi olan var mi?ve ne kadara yaptirdiniz ameliyatlarinizi?beni de bu yukten kurtarin

Kızlar kendinizi hasta psikolojisinden cıkarın bence. Yakında 1.ayınızı dolduracaksınız. Hatta belki ulyam doldurmuştur?
Şuan spor bile yapabilecek kıvamda vücudunuz. Kendinizi yemek bile yapamayacak durumda görürseniz zor toparlanırsınız.
Ben 3.haftamdan itibaren mekik çekmeye başladım. Anneme yemeklerde yardım ediyorum. 1.ayımı dolduruncada dambılla ağırlık calısmaya basladım kollarımı ama 3 kilo sadece.
Yani demem o ki siz hala bişey yapamayacak durumda hissediyorsanız kendinizi bunda bi gariplik var

Yapamayacak durumda hissetmiyorum yapıyorum ama sonrasında kol altlarim da şişme oluyor söylemiştim 2 hafta oldu ise başladım 2 gün sonrada bir ay olacak doktorum da gitti hani bu sislikler beni endişelendiriyor o yüzden size soruyorum sizede böyle bişey oldumu diye yoksa ben mi çok zorluyorum farkında olmadan dikiş yerleride hala çok sert

gogus olcum 80dd .istanbulda oturyrum.doktor arayisindayim.tugrul turn,ercan karacaoglu forum da adi gecen doktorlar.tavsiyesi olan var mi?ve ne kadara yaptirdiniz ameliyatlarinizi?beni de bu yukten kurtarin
Tatlım bende hüseyin kandulu'ya yaptırdım hem karın hem göğüs. Yeniyim ama gayet memnunum hem görüntüden hemde dr umın ilgisinden. İyice araştır ama ben tavsiye ederim.

Kızlar aranızda iz kremine başlayan var mı veya, ameliyat olalı baya olmuş arkadaşlar bir sorum varda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…