Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Büyütmeyecekse devam edeyim dün korkumdan çalışmadım büyürler diye
Yoksa 1.ayımı doldurduğum günden beri kol çalışıyorum.. 3.haftamdan beridir de karın çalışıyorum.. Zaten artık iyileşti yaralarımız yat yat nereye kadar dimi

Cnm cok cok geçmiş olsun ben bugün bir ayı doldurdum benimde sağ gogsum sıkıntılı akıntı ne kadar zamanda geçti cnm

Cnm cok cok geçmiş olsun ben bugün bir ayı doldurdum benimde sağ gogsum sıkıntılı akıntı ne kadar zamanda geçti cnm

bir ayda geçti canım. Son doktor kontrolünde hala kabuklu yerlerden minik akıntılar oluyordu. Şu anda çok rahatım. Bu ameliyata en az 2 ay tanımak lazım ve şekeri olabildiğince azaltıp - hatta kesip - bol limonlu su içmek lazım. Sebze ağırlıklı beslenip tabii

bir de ben yaraları sadece bir kaç kez inceledim ilk 40 gün. Baktım kotu hissediyorum - psikolojik olarak - saldım çayıra mevlam kayıra yani kendi haline bıraktım bedenimi. İyi besledim ve iyi hissetmeye çalıştım. Sabret, bir kaç ay sonra çok güzel olacak dedim kendi kendime.

Şeker kullanmıyorum cnm dün kontrole gittim ufak bir açıklık var doktorum kendi kendine iyilesecek dedi arefe günü bantları çıkar dedi batikonla temizle dedi akıntı olursa sargı beziyle idare et bayram sonrasi görüşelim dedi

Kızlar supersiniz masallahiniz var siz baya toparlamissiniz benim hala bantli baya akıntı var sürekli sargı bezi koyuyorum ve hala ameliyat sutyenine devam dedi doktorum

Kızlar supersiniz masallahiniz var siz baya toparlamissiniz benim hala bantli baya akıntı var sürekli sargı bezi koyuyorum ve hala ameliyat sutyenine devam dedi doktorum
Benimde göğüslerimin altı bantlı ama izlerimin iyileşmesi için:)
Allaha şükür bir sıkıntımız yok

Bende başlıcam o zaman ama benim üst kollarim şişiyor acaba bi zararı olurmu

Kızlar ben bugun kullandım normal sutyen harikaduruyorlar ama medikal sudyen kullanmaya devam edeceğim biraz rahatsis oldum doktor iki ay demisti ah bide şu şişlikleri gecse

Kızlar ben bugun kullandım normal sutyen harikaduruyorlar ama medikal sudyen kullanmaya devam edeceğim biraz rahatsis oldum doktor iki ay demisti ah bide şu şişlikleri gecse
Balensiz sütyen kullan 1 ay.. Ben öyle yapıyorum balensiz takıyorum şuan. 20 Ekimden sonra balenliye geçicem:)
Spora gelince canım bence ilk bi doktorla görüş kollarım şişiyor diyorsun bilemedim şimdi

Balensiz sütyen kullan 1 ay.. Ben öyle yapıyorum balensiz takıyorum şuan. 20 Ekimden sonra balenliye geçicem:)
Spora gelince canım bence ilk bi doktorla görüş kollarım şişiyor diyorsun bilemedim şimdi
Evet gidicem canım pazartesi günü kendi doktorum olmadığı için başka bi doktora

Kızlar benim doktorum şimdilik hiçbir spora izin vermedi sadece yürüyüş dedi ben söyleyene kadar başka birşey yok dedi

netya'cım muhtemelen senin cildin ve bedeninin iyileşme sureci ile ilgili komplikasyonlar var. Doktorun haberdarsa ve endişelenmemeni söylüyorsa içini ferah tut. Ben kanamalar ve akıntılar olduğu zaman yaraların üzerine gazlı bez koyup daha hiç ilgilenmiyordum. Hatta kendini ameliyatlı gibi hissetme. Göğüslerini çok inceleme. Mesela ben acaip pimpirikliyimdir. 2 ya da 3 defa inceledim ve dikişler karşısında depresyona girecektim neredeyse. Ama sonra koydum gazlı bezi, taktım medikal sutyeni, unuttum goğuslerimi. Doktorum da kontrollerde sorun olmadığını söyleyince iyice rahatlıyordum. Ki benim 3. Ve 4. Haftalarda göğüslerim bıçak saplanıyormuş gibi ağrıyordu. Ki bunun menstral döngümle bir ilgisi yoktu.

Allah şifalar versin

Saol cnm bakma soruyorumda sadece ne zaman geçecek onu merak ediyorum ben öyle cok takıntılı değilim dikiş yerleri falan beni rahatsız etmiyor bantları çıkardığımda nasıl olacak onu merak ediyorum yoksa doktorum herşeyin normal olduğunu söyledi sadece sağ gogus ucumun beslenmesinde biraz sıkıntı olduğunu onunda şekere bağlı olduğunu söyledi kendi kendine iyilesecegini sotledi

Sporcu sütyeninden göğüs uclari çok belli oluyo hatta ben medikal sudyene bile bu bikinileriniçine konan aparatlar dan aldım içine koyup öyle takiyorum

Sporcu sütyeninden göğüs uclari çok belli oluyo hatta ben medikal sudyene bile bu bikinileriniçine konan aparatlar dan aldım içine koyup öyle takiyorum
Cnm bu sporcu sutyenleri nasıl oluyo bedenlimi ya ben bustiyer alacaktım 90 beden alsam sırt kısmı dar gelirmi diye düşünüyorum tereddutte kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…