Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Senin iyileşme süreci uzun surecekheralde canını sıkma canım akıntı nda geçince kendini daha iyihissediceksin ben iyiyim alt kısımlarda ki izler bile belirsizlesmeye başladı o Buzulmeler düzeldi sadece ortadadekolte kısmında biraz sertlik var ama iyi allaha şükür hergün daha iyi olduğunu görmek mutlu ediyo

Cnm ya evet benim iyileşme sürecin uzun süreceğini söyledi doktorumda akşam sargiyi azbi actimda iltihap var gibi geldi gece kafama taktım uyuyamadim doktoruma yazdim yarin sabah gidicem bayram tatiline girmeden görsün dedim

Çok kafana takma hersey güzel olucak ben çok takıyodum taktiği madeymedi ilk gördüm bayılıyodum çokta sikintisini çektik ama şimdi göğsünü gere gere yürümek güzel sende atlaticasin canım güzel günler bizi bekliyo

Senin drenler kaç gün kaldı benim bir hafta durdu ne zaman gelen durdu ozaman çıkardı orda biriken sıvıları oluyom us akinti

Senin drenler kaç gün kaldı benim bir hafta durdu ne zaman gelen durdu ozaman çıkardı orda biriken sıvıları oluyom us akinti
Cnm drenler ikinci gun cikti zaten sağ gogsum tam olarak atamamisti akintiyi cok takmiyorumda cnm akşam açtığımda göğüs ucunda baya bir beyazlık var iltahap gibi doktorum geçen hafta bana demişti arefe günü bantları aç açık kalsın bir hafta demişti fakat akşam öyle görünce huzursuz oldum bayram doktorum açsın sargiyi tatile girmeden görsün istedim sağolsun yarin sabah sekizde hastaneye gel ameliyata girmeden once göreyim dedi

Canim bende de oluyor. Ogretmenim ozellikle tahtaya cok yazi yazdigim günler koltuk altimda ve gogsumde sislik oluyor. Insallah geçicek hepsi...

Canım açık bıraksan daha iyi degilmi benim göğüs uçları 15 günde kaynadı zaten kabukları da çabuk attı bide sanki göğüs uçlarına hiç bişey olmamış gibi hiç belli degil doktorum Benimkiler ine sargı bezi bile koymadi sadece altta vardı Uçlar acikti

Cnm bugün gittim kontrole cnm bende şeker hastalığı olduğu için sıkıntı var sol tamamen iyileşti ama sağda açıklık var açık olsa mikrop kapabilir doktorum tekrar pansuman yaptı bantladi bayramı böyle geçir gerekirse bayramdan sonra bir iki dikiş atabiliriz dedi

Iyi olursun inşallah canım enkazın zaman da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…