- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #16.481
Senin iyileşme süreci uzun surecekheralde canını sıkma canım akıntı nda geçince kendini daha iyihissediceksin ben iyiyim alt kısımlarda ki izler bile belirsizlesmeye başladı o Buzulmeler düzeldi sadece ortadadekolte kısmında biraz sertlik var ama iyi allaha şükür hergün daha iyi olduğunu görmek mutlu ediyoCnm sanki akintida biraz azalma var gibi geliyo bakalım cumartesi bantları cikaracam o zamanki durum nasıl gorcez bi sıkıntı olmaz umarım bayram tatiline giriyoruz ya gerçi bi sıkıntı olursa doktoruma yazarım sen nasılsın
Cnm ya evet benim iyileşme sürecin uzun süreceğini söyledi doktorumda akşam sargiyi azbi actimda iltihap var gibi geldi gece kafama taktım uyuyamadim doktoruma yazdim yarin sabah gidicem bayram tatiline girmeden görsün dedimSenin iyileşme süreci uzun surecekheralde canını sıkma canım akıntı nda geçince kendini daha iyihissediceksin ben iyiyim alt kısımlarda ki izler bile belirsizlesmeye başladı o Buzulmeler düzeldi sadece ortadadekolte kısmında biraz sertlik var ama iyi allaha şükür hergün daha iyi olduğunu görmek mutlu ediyo
Cnm ya evet benim iyileşme sürecin uzun süreceğini söyledi doktorumda akşam sargiyi azbi actimda iltihap var gibi geldi gece kafama taktım uyuyamadim doktoruma yazdim yarin sabah gidicem bayram tatiline girmeden görsün dedim
Senin drenler kaç gün kaldı benim bir hafta durdu ne zaman gelen durdu ozaman çıkardı orda biriken sıvıları oluyom us akintiCnm ya evet benim iyileşme sürecin uzun süreceğini söyledi doktorumda akşam sargiyi azbi actimda iltihap var gibi geldi gece kafama taktım uyuyamadim doktoruma yazdim yarin sabah gidicem bayram tatiline girmeden görsün dedim
Cnm drenler ikinci gun cikti zaten sağ gogsum tam olarak atamamisti akintiyi cok takmiyorumda cnm akşam açtığımda göğüs ucunda baya bir beyazlık var iltahap gibi doktorum geçen hafta bana demişti arefe günü bantları aç açık kalsın bir hafta demişti fakat akşam öyle görünce huzursuz oldum bayram doktorum açsın sargiyi tatile girmeden görsün istedim sağolsun yarin sabah sekizde hastaneye gel ameliyata girmeden once göreyim dediSenin drenler kaç gün kaldı benim bir hafta durdu ne zaman gelen durdu ozaman çıkardı orda biriken sıvıları oluyom us akinti
Canim bende de oluyor. Ogretmenim ozellikle tahtaya cok yazi yazdigim günler koltuk altimda ve gogsumde sislik oluyor. Insallah geçicek hepsi...Yapamayacak durumda hissetmiyorum yapıyorum ama sonrasında kol altlarim da şişme oluyor söylemiştim 2 hafta oldu ise başladım 2 gün sonrada bir ay olacak doktorum da gitti hani bu sislikler beni endişelendiriyor o yüzden size soruyorum sizede böyle bişey oldumu diye yoksa ben mi çok zorluyorum farkında olmadan dikiş yerleride hala çok sert
Insallah canım senin ne kadar olduCanim bende de oluyor. Ogretmenim ozellikle tahtaya cok yazi yazdigim günler koltuk altimda ve gogsumde sislik oluyor. Insallah geçicek hepsi...
Canım açık bıraksan daha iyi degilmi benim göğüs uçları 15 günde kaynadı zaten kabukları da çabuk attı bide sanki göğüs uçlarına hiç bişey olmamış gibi hiç belli degil doktorum Benimkiler ine sargı bezi bile koymadi sadece altta vardı Uçlar aciktiCnm drenler ikinci gun cikti zaten sağ gogsum tam olarak atamamisti akintiyi cok takmiyorumda cnm akşam açtığımda göğüs ucunda baya bir beyazlık var iltahap gibi doktorum geçen hafta bana demişti arefe günü bantları aç açık kalsın bir hafta demişti fakat akşam öyle görünce huzursuz oldum bayram doktorum açsın sargiyi tatile girmeden görsün istedim sağolsun yarin sabah sekizde hastaneye gel ameliyata girmeden once göreyim dedi
Cnm bugün gittim kontrole cnm bende şeker hastalığı olduğu için sıkıntı var sol tamamen iyileşti ama sağda açıklık var açık olsa mikrop kapabilir doktorum tekrar pansuman yaptı bantladi bayramı böyle geçir gerekirse bayramdan sonra bir iki dikiş atabiliriz dediCanım açık bıraksan daha iyi degilmi benim göğüs uçları 15 günde kaynadı zaten kabukları da çabuk attı bide sanki göğüs uçlarına hiç bişey olmamış gibi hiç belli degil doktorum Benimkiler ine sargı bezi bile koymadi sadece altta vardı Uçlar acikti
Iyi olursun inşallah canım enkazın zaman daCnm bugün gittim kontrole cnm bende şeker hastalığı olduğu için sıkıntı var sol tamamen iyileşti ama sağda açıklık var açık olsa mikrop kapabilir doktorum tekrar pansuman yaptı bantladi bayramı böyle geçir gerekirse bayramdan sonra bir iki dikiş atabiliriz dedi
fotoğrafını gordum. Fıstık gibisiiiiiinve goğuslerimiz neredeyse aynı. Müthiş bir his maşallah diyelim her daim <3
Iyi bayramlarIyi bayramlar kızlar bayramınız mübarek olsun
Bu başlıkta aktif olduğunu görürsek:) ben yeni üyeleri kabul etmiyorum.ameliyat sonrası fotoları nasıl görebiliriz
Kızlar napiyosun uz iyileşme nasıl Memişler forma giriyormuBu başlıkta aktif olduğunu görürsek:) ben yeni üyeleri kabul etmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?