Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Sporcu sütyeninden göğüs uclari çok belli oluyo hatta ben medikal sudyene bile bu bikinileriniçine konan aparatlar dan aldım içine koyup öyle takiyorum
Canım balensiz sütyen niye denemiyosun? Ben çok rahat ediyorum. Normal sütyen gibi ama altta demirleri yok. Bana doktorum onu tavsiye etti. Pentiden almıştm bu arada

Canım balensiz sütyen niye denemiyosun? Ben çok rahat ediyorum. Normal sütyen gibi ama altta demirleri yok. Bana doktorum onu tavsiye etti. Pentiden almıştm bu arada
Cnm ben zaten normal penye sutyen kullanıyorum ilk baştan beri sırt kısmı dar geldiğinden ek kopce kullanıyorum kopceler rahatsız ediyo bazen

Bende balensiz alayım bari benim aldıkları hem balenli hemde bu kaymasın diye yapışkanlı rahatsis etti baya

Aldım canım bugün Pentiden balensiz olanından 85 c aldım daha rahat olsun diye
İyi yaptın canım bende 75B almıştım. Bide biraz kalın bi sütyen yatarken o yüzden cok rahat oluyor. Ben yan yatamıyordum bu sütyenle cok rahat yatıyorum

Ulyam cnm gittinmi doktora kızlar bende sağ tarafıma yatamiyodum sola rahat yatiyom dün sağ tarafıma yatmisim hic farkında değilim eşim dedi sen sağ tarafına yatabiliyonmu söylemese öyle uyuyacaktim söyleyince rahatsız oldum döndüm

G
Gittim canım ege Pol hastanesine iyi olduğunu söyledi kan dolaşım yapması için hareketlerini çok kısıtlamamami çok ağır olmamak şartıyla kol hareketleri yapmamı söyledi zaten ocak ayında benim sağ kolum bilekten parçalı kırıldı ocak ayında platin takıldı Mart ayında platin çıkarıldı oyüzden Sağ kolum zaten sorunlu bide şimdi hareketsiz kaldi bir sene içinde üçüncü ameliyatim

Ben hala yan yatmiyorum yastıklar ve ben Sağım solum yastik rahat oluyor

Merhaba arkadaşlar,

Sanırım Teoman Doğan çok başarılı bir cerrah olacak ilerleyen yıllarda. Konuşmalarını dinledim youtube ve kendi web sayfasından öyle bir izlenim doğdu. Umarım yanılmam:))

Ameliyatla ilgili araştırmalar yaparken bi sitede video gördüm ve meraktan izledim.Vertikal yöntem uygulanıyor.İçim bi tuhaf oldu.Ama kararlıyım yinede ameliyat olmaya.Gözümü kararttım :)

Çok şükür bende meme ucu hissizliği olmadı. Ama göğsümün alt kısmında hissizlik var şuan. O ne zaman düzelir bilmiyorum krem sürerken bazen garip hissediyorum

Netya57 nasıl oldun düzelme varmı canim
Cnm sanki akintida biraz azalma var gibi geliyo bakalım cumartesi bantları cikaracam o zamanki durum nasıl gorcez bi sıkıntı olmaz umarım bayram tatiline giriyoruz ya gerçi bi sıkıntı olursa doktoruma yazarım sen nasılsın

Çok şükür bende meme ucu hissizliği olmadı. Ama göğsümün alt kısmında hissizlik var şuan. O ne zaman düzelir bilmiyorum krem sürerken bazen garip hissediyorum
Cnm oda zamanla düzelir sanırım daha bende tam birşey anlamadım ama onuda sezeryandan biliyorum bir müddet dikiş yerlerinde uyuşma hissizlik oluyordu uzun zaman öyle olmuştu sonra duzeldi

Cnm oda zamanla düzelir sanırım daha bende tam birşey anlamadım ama onuda sezeryandan biliyorum bir müddet dikiş yerlerinde uyuşma hissizlik oluyordu uzun zaman öyle olmuştu sonra duzeldi
Bende öyle düşündüm canım çünkü dikiş yerlerimin olduğu kısmı hissetmiyorum. Zamanla düzelir oda inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…