- 7 Ekim 2011
- 13.906
- 10.708
- 498
- 30
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #16.461
Canım balensiz sütyen niye denemiyosun? Ben çok rahat ediyorum. Normal sütyen gibi ama altta demirleri yok. Bana doktorum onu tavsiye etti. Pentiden almıştm bu aradaSporcu sütyeninden göğüs uclari çok belli oluyo hatta ben medikal sudyene bile bu bikinileriniçine konan aparatlar dan aldım içine koyup öyle takiyorum
Cnm ben zaten normal penye sutyen kullanıyorum ilk baştan beri sırt kısmı dar geldiğinden ek kopce kullanıyorum kopceler rahatsız ediyo bazenCanım balensiz sütyen niye denemiyosun? Ben çok rahat ediyorum. Normal sütyen gibi ama altta demirleri yok. Bana doktorum onu tavsiye etti. Pentiden almıştm bu arada
Bende balensiz alayım bari benim aldıkları hem balenli hemde bu kaymasın diye yapışkanlı rahatsis etti bayaCanım balensiz sütyen niye denemiyosun? Ben çok rahat ediyorum. Normal sütyen gibi ama altta demirleri yok. Bana doktorum onu tavsiye etti. Pentiden almıştm bu arada
Penye sudyeni doktorunmu tavsiye etti bana medikali kullan sonrada iyi kaliteli kullan dediCnm ben zaten normal penye sutyen kullanıyorum ilk baştan beri sırt kısmı dar geldiğinden ek kopce kullanıyorum kopceler rahatsız ediyo bazen
Evet cnm doktorum istemişti ameliyat öncesi baştan beri onu kullaniyorumPenye sudyeni doktorunmu tavsiye etti bana medikali kullan sonrada iyi kaliteli kullan dedi
Aman canım 2.aydan sonra başla balenliye. Balensiz kullan pentide var bir sürü model.. Ben çok rahat ediyorum şuan.Bende balensiz alayım bari benim aldıkları hem balenli hemde bu kaymasın diye yapışkanlı rahatsis etti baya
Aldım canım bugün Pentiden balensiz olanından 85 c aldım daha rahat olsun diyeCanım balensiz sütyen niye denemiyosun? Ben çok rahat ediyorum. Normal sütyen gibi ama altta demirleri yok. Bana doktorum onu tavsiye etti. Pentiden almıştm bu arada
İyi yaptın canım bende 75B almıştım. Bide biraz kalın bi sütyen yatarken o yüzden cok rahat oluyor. Ben yan yatamıyordum bu sütyenle cok rahat yatıyorumAldım canım bugün Pentiden balensiz olanından 85 c aldım daha rahat olsun diye
Gittim canım ege Pol hastanesine iyi olduğunu söyledi kan dolaşım yapması için hareketlerini çok kısıtlamamami çok ağır olmamak şartıyla kol hareketleri yapmamı söyledi zaten ocak ayında benim sağ kolum bilekten parçalı kırıldı ocak ayında platin takıldı Mart ayında platin çıkarıldı oyüzden Sağ kolum zaten sorunlu bide şimdi hareketsiz kaldi bir sene içinde üçüncü ameliyatimUlyam cnm gittinmi doktora kızlar bende sağ tarafıma yatamiyodum sola rahat yatiyom dün sağ tarafıma yatmisim hic farkında değilim eşim dedi sen sağ tarafına yatabiliyonmu söylemese öyle uyuyacaktim söyleyince rahatsız oldum döndüm
Ben hala yan yatmiyorum yastıklar ve ben Sağım solum yastik rahat oluyorG
Gittim canım ege Pol hastanesine iyi olduğunu söyledi kan dolaşım yapması için hareketlerini çok kısıtlamamami çok ağır olmamak şartıyla kol hareketleri yapmamı söyledi zaten ocak ayında benim sağ kolum bilekten parçalı kırıldı ocak ayında platin takıldı Mart ayında platin çıkarıldı oyüzden Sağ kolum zaten sorunlu bide şimdi hareketsiz kaldi bir sene içinde üçüncü ameliyatim
Afterdarkmoon,bende görenilirmiyim resimlerini.Canım benim çook teşekkür ederimm
Çok güzel bir hiss gerçektennn, Allah isteyen herkese nasip etsin
Yeni üyelere göstermiyorum canım güven acısından aktif olursan ancak :)Afterdarkmoon,bende görenilirmiyim resimlerini.
Cnm sanki akintida biraz azalma var gibi geliyo bakalım cumartesi bantları cikaracam o zamanki durum nasıl gorcez bi sıkıntı olmaz umarım bayram tatiline giriyoruz ya gerçi bi sıkıntı olursa doktoruma yazarım sen nasılsınNetya57 nasıl oldun düzelme varmı canim
Cnm oda zamanla düzelir sanırım daha bende tam birşey anlamadım ama onuda sezeryandan biliyorum bir müddet dikiş yerlerinde uyuşma hissizlik oluyordu uzun zaman öyle olmuştu sonra duzeldiÇok şükür bende meme ucu hissizliği olmadı. Ama göğsümün alt kısmında hissizlik var şuan. O ne zaman düzelir bilmiyorum krem sürerken bazen garip hissediyorum
Bende öyle düşündüm canım çünkü dikiş yerlerimin olduğu kısmı hissetmiyorum. Zamanla düzelir oda inşallah.Cnm oda zamanla düzelir sanırım daha bende tam birşey anlamadım ama onuda sezeryandan biliyorum bir müddet dikiş yerlerinde uyuşma hissizlik oluyordu uzun zaman öyle olmuştu sonra duzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?