- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #16.501
Risk her ameliyatta vardır cnm maddi olcutune gelince 4500 ila 7000 arası degisiyo sanırım cnm benim birbuçuk ay oldu sol gogsumde sorun yok ama hala sağ gogsum tam iyileşmesi biraz sürecek bunun bilincindeyim ama iyiki olmuşum diyorumBu ameliyatın maddi ölçütü nedir,riskleri var mıdır peki?
Herkese merhaba,
Foruma yeni kayıt oldum ve ilk buraya yazıyorum..
Yaklasık 4 hafta önce ameliyat oldum..sol göğsümde diren kaymasına ve hava almasına karşın herhangi bir sorun olmazken,sağ göğsümde hematom oluştu..araştırdım çok sık rastlanan bir komplikasyon değilmiş..türkçe hiç kaynak bulamadım ingilizce çok sayıda buldum..hepsinde tekrar bir operasyonla içinin temizlenmesi gerektiğini söylüyor.ancak doktorum böyle birşey yapmadı..ben de doktorumu degistirmeyi dusunuyorum..
Acaba aranizda benimle ayni komplikasyonu paylaşmış olan var mi?
Onun doktorunun yaklaşımını sormak istiyorum..:)
Çok geçmiş olsun size de. Kaç gün oldu siz ameliyat olalı? Ameliyatınız kaç saat sürdü bir de onu merak ediyorum.
Cnm öncelikle geçmiş olsun umarım istediğin zaman olabilirsin emzirme sürecini bilemiyorum ama orucunu rahat tutabilirsin diye düşünüyorum 5 gun ilaç kullandım rahat geçirdim o süreci ben hersey istediğin gibi olur insllhArkadaşlar emzirme bittikten kaç ay sonra ameliyat gerçekleşiyor,kızım yasına girdi,hazirana ameliyat olmayı düşünüyorum kaç ay önceden emzirmeyi kesmeliyim,yanıma kardeşim gelecek oda hazirana müsait ramazana yada bikaç gün varken ameliyat olurum,ameliyattan sonraki süreç nasıl orucumuda yemek istemiyorum ameliyat sonrasında ilaç falan kullanmak gerekiyormu? haziranda olamazsam birsene beklemem gerekiyor bende daha fazla uzatmak istemiyorum lütfen deneyimli arkadaşlar cvp yazsın...
Netya57 canım nasıl oldun yoksun afterkamonda yok ortalardaCnm öncelikle geçmiş olsun umarım istediğin zaman olabilirsin emzirme sürecini bilemiyorum ama orucunu rahat tutabilirsin diye düşünüyorum 5 gun ilaç kullandım rahat geçirdim o süreci ben hersey istediğin gibi olur insllh
Sudyen mi takıyosun şu an sargıların olmalıydı seninMerhaba arkadaşlar
Bende 1 hafta önce meme küçültme ameliyati oldum, gayet iyiyim agrim sizim cok yok allahtan
Ben diklestirme ve küçük meme istedim
Şimdi henüz sis sanırım 80b sporcu sütyen takıyorum sizce küçültme olucak mi ? Tam olarak gerçek görüntüsü. Ne zaman oturur cok merak ediyorum. ??
Geçmiş olsun ben 2 ay oldu hala medikal sütyen kullanıyorum en az 1 ay şart dedi doktor hatta şeklin tam oturması için 3 ay dedi şişliğe gelince evet biraz küçülme oluyor zaman geçtikçe ama çok fazla bir şey bekleme B cup en ideali zaten bende D cup'dan B'cup'a düştüm ama yinede daha küçük olsun isterdim :)Merhaba arkadaşlar
Bende 1 hafta önce meme küçültme ameliyati oldum, gayet iyiyim agrim sizim cok yok allahtan
Ben diklestirme ve küçük meme istedim
Şimdi henüz sis sanırım 80b sporcu sütyen takıyorum sizce küçültme olucak mi ? Tam olarak gerçek görüntüsü. Ne zaman oturur cok merak ediyorum. ??
benimde ilk 3 gün sargım oldu ulyam direnler çekilince sadece gazlı bez koydu sütyenin içine bantlarıda 5 günden sonra takmadı hiç her doktor farklı demekkiSudyen mi takıyosun şu an sargıların olmalıydı senin
EVET canım heralde benimde gazlı bez 1 ay kadar kaldı ben evde takıyorum medikal sudyeni işte normal sudyen kullanıyorum benim izler de baya siliklesti sadece drenlerin çıktığı yer bellibenimde ilk 3 gün sargım oldu ulyam direnler çekilince sadece gazlı bez koydu sütyenin içine bantlarıda 5 günden sonra takmadı hiç her doktor farklı demekki
Cnm genel olarak iyiyim fakat sağ hala sıkıntılı daha duzelmedi herhafta gidiyorum kontrole zaman diyo doktorumEVET canım heralde benimde gazlı bez 1 ay kadar kaldı ben evde takıyorum medikal sudyeni işte normal sudyen kullanıyorum benim izler de baya siliklesti sadece drenlerin çıktığı yer belli
Bende ameliyat gunumu aldim 19aralik aman yarabbim her gece ruyamda estetik olmaktan biktim gun gelsede gercegini olsam artik siyirdim iyice karin germe ve meme toparlama olucam kismetse sanada gecmis olsunİzlemeye aldım seni artık görebilirsin canım.
Sabır canım bende ameliyattan sonra kilo aldım ya sigarayi birakmam da sebep oldu heralde ona canım sıkılıyorCnm genel olarak iyiyim fakat sağ hala sıkıntılı daha duzelmedi herhafta gidiyorum kontrole zaman diyo doktorum
Geçmiş olsun ben 2 ay oldu hala medikal sütyen kullanıyorum en az 1 ay şart dedi doktor hatta şeklin tam oturması için 3 ay dedi şişliğe gelince evet biraz küçülme oluyor zaman geçtikçe ama çok fazla bir şey bekleme B cup en ideali zaten bende D cup'dan B'cup'a düştüm ama yinede daha küçük olsun isterdim :)
Geçmiş olsun ben 2 ay oldu hala medikal sütyen kullanıyorum en az 1 ay şart dedi doktor hatta şeklin tam oturması için 3 ay dedi şişliğe gelince evet biraz küçülme oluyor zaman geçtikçe ama çok fazla bir şey bekleme B cup en ideali zaten bende D cup'dan B'cup'a düştüm ama yinede daha küçük olsun isterdim :)
Ben 1 ekimde ameliyat oldum sargilarim vardı üstünde sutyeni giydirdiler bana 8 ekimde de sargilari cikarttilar 6 hafta kadar kullan dediler 10 ekimde dusa falan girdim yani sutyeni yarın kontrol edilicek isteSudyen mi takıyosun şu an sargıların olmalıydı senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?