- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #16.521
Cnm kiloyu hic sorma acaip takmış durumdayım doktorum diyoki göğüsler gidince göbek ortaya cikti önceden bu kadar rortaya Cikmiyodu göbek diyo siz kilo aldık saniyosunuz diyorSabır canım bende ameliyattan sonra kilo aldım ya sigarayi birakmam da sebep oldu heralde ona canım sıkılıyor
ben büyütme ameliyatı olduğumda 1 hafta çalışamamıştım. küçültme nasıl olur bilmiyorum ama anestezi etkisi ve tabii az da olsa bir ağrınız olacak bir kaç gün dinlenmeniz gerekebilirkızlar çalışmaya engel bi durum oluyormu peki
ben tam kararımı verdim ama çalışmaya başladım
Faydası oluyor ancak ameliyat sonrası süreç biraz zahmetli helede küçük çocuğun varsa kolay gelsinbenim küçültmek istemimin sebebi ikinci çocuktan sonra sarkma oldu baya faydası olurmu acaba küçültürsem ?
Ne alaka ya doktorlarda çok isguzar pabtolonlarim sıkıyor artık operasyondan sonra iyileşmek için yememek yapmadım şimdi dikkat ediyorum artık veririm heralde spor yapmaya da basladimCnm kiloyu hic sorma acaip takmış durumdayım doktorum diyoki göğüsler gidince göbek ortaya cikti önceden bu kadar rortaya Cikmiyodu göbek diyo siz kilo aldık saniyosunuz diyor
Insllh cnm ya bende dikkat ediyorum artık 98. Kiloyum cok rahatsız oluyorum artık insllh hepimizde istediğimizi basaririzNe
Ne alaka ya doktorlarda çok isguzar pabtolonlarim sıkıyor artık operasyondan sonra iyileşmek için yememek yapmadım şimdi dikkat ediyorum artık veririm heralde spor yapmaya da basladim
Bende ameliyat gunumu aldim 19aralik aman yarabbim her gece ruyamda estetik olmaktan biktim gun gelsede gercegini olsam artik siyirdim iyice karin germe ve meme toparlama olucam kismetse sanada gecmis olsun
Hiç bi engel yok. 1.haftadan sonra (normal şartlarda düzgün bir süreç geçiriyosan) kendi işlerini yapabilecek düzeyde oluyoesun.kızlar çalışmaya engel bi durum oluyormu peki
ben tam kararımı verdim ama çalışmaya başladım
1 ay sonra şişlerin inmiş olur 3-4 aya gerçek görüntüsüne tam kavuşmuş olursunMerhaba arkadaşlar
Bende 1 hafta önce meme küçültme ameliyati oldum, gayet iyiyim agrim sizim cok yok allahtan
Ben diklestirme ve küçük meme istedim
Şimdi henüz sis sanırım 80b sporcu sütyen takıyorum sizce küçültme olucak mi ? Tam olarak gerçek görüntüsü. Ne zaman oturur cok merak ediyorum. ??
Girdi kız ben ameliyat olduğumu bile unutuyorum zaman zamanKızlar napiyosun uz iyileşme nasıl Memişler forma giriyormu
Bende iyiyim allaha şükür yarın kontrole gidicem sol göğsümde biraz ağrı var ya dönemden kaynaklanıyor yada bir sorun var bilmiyorumGirdi kız ben ameliyat olduğumu bile unutuyorum zaman zaman
İz kremi kullanıyorum oda bitmek üzere sonra rahatım zaten
Sen nasılsın iyisindir inşallah?
benim küçültmek istemimin sebebi ikinci çocuktan sonra sarkma oldu baya faydası olurmu acaba küçültürsem ?
78 de benim valla memisler güzel oldu amaInsllh cnm ya bende dikkat ediyorum artık 98. Kiloyum cok rahatsız oluyorum artık insllh hepimizde istediğimizi basaririz
Kizlar benim so/ gogsum tamamen normal haline döndü fakat sag gogsumde hala biraz derin bir yRa var birde sag gogsum taş gibi78 de benim valla memisler güzel oldu ama
allaha güç gelmesin mutlu değilim bi 10 kilo vermemlazim
ben büyütme ameliyatı olduğumda 1 hafta çalışamamıştım. küçültme nasıl olur bilmiyorum ama anestezi etkisi ve tabii az da olsa bir ağrınız olacak bir kaç gün dinlenmeniz gerekebilir
Hiç bi engel yok. 1.haftadan sonra (normal şartlarda düzgün bir süreç geçiriyosan) kendi işlerini yapabilecek düzeyde oluyoesun.
Ben şuan 2 aylık olmama 6 gün kaldı ve yüzüstü falan yatıyorum o kadar rahatım ki ameliyat oldugumu bile unuttum nerdeyse
Aslında farklı ameliyat değiller. Aynı teknik uygulanıyor. Sadece küçültmede içinden meme dokusu alınıyor.. Yani geri kalan kısmı aynı çünkü göğüs küçültme dikkeştirme olmadan yapılmıyormerhaba, küçültme ve dikleştirme birbirinden farklı uygulamalar bildiğim kadarıyla. ancak yine izleriniz oluyor. zor bir ameliyat değil ancak farklı teknikler var. bunları iyice araştırırsanız bu ameliyattan memnun kalabilirsiniz bence.
kolay gelsin
Benim de hala sertlik var canım dün gece yan yatmısim bugün baya ağrım oldu yarın doktor nedir bakalimKizlar benim so/ gogsum tamamen normal haline döndü fakat sag gogsumde hala biraz derin bir yRa var birde sag gogsum taş gibi
Bursa alper bayraktara olucamcanim kime ameliyat olcan?ben de olcam ama kime bilmiyorum?((
Arkadasim resimleri nasil gorebilirim yeniyim burda bilmiyorumAslında farklı ameliyat değiller. Aynı teknik uygulanıyor. Sadece küçültmede içinden meme dokusu alınıyor.. Yani geri kalan kısmı aynı çünkü göğüs küçültme dikkeştirme olmadan yapılmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?