Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Sabır canım bende ameliyattan sonra kilo aldım ya sigarayi birakmam da sebep oldu heralde ona canım sıkılıyor
Cnm kiloyu hic sorma acaip takmış durumdayım doktorum diyoki göğüsler gidince göbek ortaya cikti önceden bu kadar rortaya Cikmiyodu göbek diyo siz kilo aldık saniyosunuz diyor

kızlar çalışmaya engel bi durum oluyormu peki
ben tam kararımı verdim ama çalışmaya başladım

ben büyütme ameliyatı olduğumda 1 hafta çalışamamıştım. küçültme nasıl olur bilmiyorum ama anestezi etkisi ve tabii az da olsa bir ağrınız olacak bir kaç gün dinlenmeniz gerekebilir

Ne
Cnm kiloyu hic sorma acaip takmış durumdayım doktorum diyoki göğüsler gidince göbek ortaya cikti önceden bu kadar rortaya Cikmiyodu göbek diyo siz kilo aldık saniyosunuz diyor
Ne alaka ya doktorlarda çok isguzar pabtolonlarim sıkıyor artık operasyondan sonra iyileşmek için yememek yapmadım şimdi dikkat ediyorum artık veririm heralde spor yapmaya da basladim

Ne

Ne alaka ya doktorlarda çok isguzar pabtolonlarim sıkıyor artık operasyondan sonra iyileşmek için yememek yapmadım şimdi dikkat ediyorum artık veririm heralde spor yapmaya da basladim
Insllh cnm ya bende dikkat ediyorum artık 98. Kiloyum cok rahatsız oluyorum artık insllh hepimizde istediğimizi basaririz

Hiç bi engel yok. 1.haftadan sonra (normal şartlarda düzgün bir süreç geçiriyosan) kendi işlerini yapabilecek düzeyde oluyoesun.
Ben şuan 2 aylık olmama 6 gün kaldı ve yüzüstü falan yatıyorum o kadar rahatım ki ameliyat oldugumu bile unuttum nerdeyse

1 ay sonra şişlerin inmiş olur 3-4 aya gerçek görüntüsüne tam kavuşmuş olursun

Girdi kız ben ameliyat olduğumu bile unutuyorum zaman zaman
İz kremi kullanıyorum oda bitmek üzere sonra rahatım zaten
Sen nasılsın iyisindir inşallah?
Bende iyiyim allaha şükür yarın kontrole gidicem sol göğsümde biraz ağrı var ya dönemden kaynaklanıyor yada bir sorun var bilmiyorum

benim küçültmek istemimin sebebi ikinci çocuktan sonra sarkma oldu baya faydası olurmu acaba küçültürsem ?

merhaba, küçültme ve dikleştirme birbirinden farklı uygulamalar bildiğim kadarıyla. ancak yine izleriniz oluyor. zor bir ameliyat değil ancak farklı teknikler var. bunları iyice araştırırsanız bu ameliyattan memnun kalabilirsiniz bence.
kolay gelsin

ben büyütme ameliyatı olduğumda 1 hafta çalışamamıştım. küçültme nasıl olur bilmiyorum ama anestezi etkisi ve tabii az da olsa bir ağrınız olacak bir kaç gün dinlenmeniz gerekebilir

anaoukulu öğretmeniyim
hop hop zıp zıp

1.dönem sonuna atayım bari

Aslında farklı ameliyat değiller. Aynı teknik uygulanıyor. Sadece küçültmede içinden meme dokusu alınıyor.. Yani geri kalan kısmı aynı çünkü göğüs küçültme dikkeştirme olmadan yapılmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…