- 27 Nisan 2014
- 49
- 14
- 98
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #16.541
Maltepe ünivesite hastanesi tayfun akoz ben cok memnunumistanbulda iyi bir dr.ariyorum .lutfen tavsiyelerinizi belirtin.tabi şuna gitme memnun kalmadim diyin...
Ben ne kadar küçülur diye merak ediyorum 80b sporcu sütyen takıyorum 1 ay sonra kac cm küçülur mesela ??1 ay sonra şişlerin inmiş olur 3-4 aya gerçek görüntüsüne tam kavuşmuş olursun
Bende iz kremi ne başladım 3 gün oldu zaten küçük bi krem hemen biter 37 tl.bide:) bugün tam 2.haftam bitti yan yatmayi özlüyorum onun dışında hersey yolunda sanırımGirdi kız ben ameliyat olduğumu bile unutuyorum zaman zaman
İz kremi kullanıyorum oda bitmek üzere sonra rahatım zaten
Sen nasılsın iyisindir inşallah?
Nee 2.haftanda kreme mi başlattı doktorun?Bende iz kremi ne başladım 3 gün oldu zaten küçük bi krem hemen biter 37 tl.bide:) bugün tam 2.haftam bitti yan yatmayi özlüyorum onun dışında hersey yolunda sanırım
6-7 ay sonra oluyor.slm kızlar arkadaşın biri küçültmek ve toparlatmak ayrı operasyon diye yazmış,benimkiler iki çocuktan sonra baya bi sarktı,küçültürken toparlatma olmuyormu? birde lütfen kontrole , muayeneye giden arkadaşlar benim için doktoruna sorabilirmi,emzirme bittikten kaç ay sonra operasyon oluyor,kızım yaşını geçti ona göre sütten kesicem...
Maltepe ünivesite hastanesi tayfun akoz ben cok memnunum
Cnm 6500 7000 civarı ben daha once kom 90dd cap sutyen kullanıyordum oda pazardan aldığım penye sutyenlerin 120 125 ine denk geliyordu Suan pazardan 90. Beden sutyen kullaniyorumcanim ameliyat oncesi ve sonrasi resmin var mi?ne kadara yapti?
Cnm 6500 7000 civarı ben daha once kom 90dd cap sutyen kullanıyordum oda pazardan aldığım penye sutyenlerin 120 125 ine denk geliyordu Suan pazardan 90. Beden sutyen kullaniyorum
Maltepe ünivesite hastanesi tayfun ako
Cnm 6500 7000 civarı ben daha once kom 90dd cap sutyen kullanıyordum oda pazardan aldığım penye sutyenlerin 120 125 ine denk geliyordu Suan pazardan 90. Beden sutyen kullaniyorum
slm kızlar arkadaşın biri küçültmek ve toparlatmak ayrı operasyon diye yazmış,benimkiler iki çocuktan sonra baya bi sarktı,küçültürken toparlatma olmuyormu? birde lütfen kontrole , muayeneye giden arkadaşlar benim için doktoruna sorabilirmi,emzirme bittikten kaç ay sonra operasyon oluyor,kızım yaşını geçti ona göre sütten kesicem...
Cnm benim sol gogsum normal haline döndü ama sağ sıkıntılı sertlik var benide dün sağlık ocağına pansumana gittim orda korkuttular enfeksiyon oluşmuş acil doktoruna git dediler baya panik oldum hemen aradım doktorumu ben durumu biliyorum endişelenmeye dedi sertlik var dediğimde antibiyotik igneye başladık hemen yani cnm benim enfeksiyon riski var yarin gidicem kontrole bakalım hayırlısı sende korkma sisligin toparlanması bi kaç ayı buluyomus sen doktor degistinya bu tedbir amaçlı istemiş olabilir telaslanmaNetya57 canım senin göğüslerinde de hala sertlik varmı bana bugün doktor yağ nekrozu olabilecegini söyledi üzüldüm ya pazartesi ultrasona giricem bi bakalım ne var ne yok dedi ağrı oluyo hem sis hemde sertlik var ama diğer ameliyatı yapan doktorum sertlik geçmesi 2 veya 3 ayı bulur demişti
Cnm foto yok fakat benim daha birbuçuk ay oldu izler çizgi halindefoto var mi?izlerin belirgin mmi
Cnm benim sol gogsum normal haline döndü ama sağ sıkıntılı sertlik var benide dün sağlık ocağına pansumana gittim orda korkuttular enfeksiyon oluşmuş acil doktoruna git dediler baya panik oldum hemen aradım doktorumu ben durumu biliyorum endişelenmeye dedi sertlik var dediğimde antibiyotik igneye başladık hemen yani cnm benim enfeksiyon riski var yarin gidicem kontrole bakalım hayırlısı sende korkma sisligin toparlanması bi kaç ayı buluyomus sen doktor degistinya bu tedbir amaçlı istemiş olabilir telaslanma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?