Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

istanbulda iyi bir dr.ariyorum .lutfen tavsiyelerinizi belirtin.tabi şuna gitme memnun kalmadim diyin...

Girdi kız ben ameliyat olduğumu bile unutuyorum zaman zaman
İz kremi kullanıyorum oda bitmek üzere sonra rahatım zaten
Sen nasılsın iyisindir inşallah?
Bende iz kremi ne başladım 3 gün oldu zaten küçük bi krem hemen biter 37 tl.bide:) bugün tam 2.haftam bitti yan yatmayi özlüyorum onun dışında hersey yolunda sanırım

slm kızlar arkadaşın biri küçültmek ve toparlatmak ayrı operasyon diye yazmış,benimkiler iki çocuktan sonra baya bi sarktı,küçültürken toparlatma olmuyormu? birde lütfen kontrole , muayeneye giden arkadaşlar benim için doktoruna sorabilirmi,emzirme bittikten kaç ay sonra operasyon oluyor,kızım yaşını geçti ona göre sütten kesicem...

Bende iz kremi ne başladım 3 gün oldu zaten küçük bi krem hemen biter 37 tl.bide:) bugün tam 2.haftam bitti yan yatmayi özlüyorum onun dışında hersey yolunda sanırım
Nee 2.haftanda kreme mi başlattı doktorun?
Ben 1.ayımda başlamıştım..

6-7 ay sonra oluyor.
Küçültme ve dikleştirme aynı ameliyattır ikisi birlikte oluyor arkadaş yanlış ifade etmiş

Küçültme ve dikleştirme aynı ameliyattır ikisi birlikte oluyor arkadaş yanlış ifade etmiş[/QUOTE]
teşekkür ederim cvp için..:)

1 senedir burda mesajları okuyup duruyorum. 2 randevu alıp iptal ettim yarın icin yeni bir doktorla randevum var. inşallah cesaret edicem. dikis izleri beni cok korkutuyor. ist. Ali gurlek gideniniz oldu mu hic

Netya57 canım senin göğüslerinde de hala sertlik varmı bana bugün doktor yağ nekrozu olabilecegini söyledi üzüldüm ya pazartesi ultrasona giricem bi bakalım ne var ne yok dedi ağrı oluyo hem sis hemde sertlik var ama diğer ameliyatı yapan doktorum sertlik geçmesi 2 veya 3 ayı bulur demişti

yanlış anlaşılma olmasın diye düzeltmek istedim. küçültme sırasında dikleştirme ve toparlamada oluyor elbette. ancak dikleştirmede meme dokusu çıkartılmadan meme yapısı şekillendiriliyor bidiğim kadarıyla ve farklı büyüklükte izler kalıyor.
ve emzirmeyi bıraktıktan 2 yada 3 ay sonra ameliyat yapılıyor sanırım

Cnm benim sol gogsum normal haline döndü ama sağ sıkıntılı sertlik var benide dün sağlık ocağına pansumana gittim orda korkuttular enfeksiyon oluşmuş acil doktoruna git dediler baya panik oldum hemen aradım doktorumu ben durumu biliyorum endişelenmeye dedi sertlik var dediğimde antibiyotik igneye başladık hemen yani cnm benim enfeksiyon riski var yarin gidicem kontrole bakalım hayırlısı sende korkma sisligin toparlanması bi kaç ayı buluyomus sen doktor degistinya bu tedbir amaçlı istemiş olabilir telaslanma

Bana da iltihap olabilirdedi dün antibiyot ik verdi ama bi bakalım ne var ne yok dedi ama yine de endiselendim benim açık yarada yok nasıl iltihap oluyor ki anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…