Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Maalesef ameliyat olamiyorum cunku prolaktin tedavisi goruyordum. bu tedavi devam ederken ameliyat uygun olma dedi doktorum. ordan bir hışımla kadın doğum doktoruma gittim. o da olamazsın dedi. kaldim

ay şimdi korkuttunuz kızlar beni sertlik felan... benim dikişlerin etrafında sertlik çok ama ters bir durum olsa söylerdi heralde dün gittim doktora gayet iyi dedi 1 ay sonra gel göğüs uçlarına küçük bir operasyon yapalım dedi uçları çöküktü benim birde uçlar tam simetri değil sanki biri yukarı bakıyor gibi sizin dikiş yerlerinizde böyle sertlikler yokmu

Var canım

Cnm benim sertlik gogsun içinde sağlık ocağı korkutmustu beni dün kontrole gittim doktorum enfeksiyon yok dedi yaraya dikiş atmayı dusunuyodum ama gerek yok dedi açık yaranın içine bir iğne yaptı korktuğum gibi sorun yokmuş yani

çok sevindim geçmiş olsun

Bugün la senzadan bol bol sütyen alışverişi yaptım
Darısı sizin başınıza kızlar minicik sütyenlerime kavuştum sonunda

Ya kızlar benim de göğsümun için de sertlik dikiş yerlerin de sıkıntıdan Ağlıyorum valla
netya57 sana nededi bu sertlik için poffffff

merhaba herkese yeni üyeyim..4 gün önce meme küçültme ameliyatı yaptırdım. Şu an genel olarak iyiyim ama yatıp kalkmak çok zorluyo..ne kadar sürer bilmiyorum..bi de banyo ne zaman yaptınız? ve sadece suyla mı? vücut şampuanı kullandınız mı? doktorum yapabilirsin artık dedi ama.....herkese geçmiş olsun..

Son düzenleme:
Ben 5.günümde yapmıştım ama vücudunun sadece alt kısmını vücut şampuanı ile yıka demişti. Yani 1-2 hafta vücut şampuanı değdirmedim ben.

Cnm sıkma canını bana doktorum normal diyor biraz zaman alacak geçmesi diyor mesela benim sol gogsum tamamen normal artik
VALLA çok moralim bozuk benim önceden yoktu şimdi böyle olunca inşallah gecer gerçi öyle ağrım yok ama baya sert taş gibi

merhaba kizlar.ben tam 1 ay once kucultme ameliyati oldu. 75f idi olcum su an 75 c-d arasi bir sey. toplam 500 gr cikarildi. az mi kucultturdum diye endise icindeyim sizden ne kadar doku cikarildi? ya az mi kucultmusum ya

bu arada benim islemlerin her evresini sizinkilerden farkli. benim yara izin sadece meme ucunda.cunku meme ucu cikartilim yine bir cember kesilerek buzuldu.yani ne lolipop ve ters t izim var. sadece cevrede.aranizda boyle olan var mi?

bu arada seklinin korunmasi icin icine file takildi?taktiran var mi? 1500 tl extra odedim bunun icin :)

ayrica koprucuk kemiklerime aski takildi yine dik durmasi icin? aski takilan var mi?

bunlari yaptiran kimseyi goremedim blogda benim doktor deli mi diye dusunmeye basladim? :)

sol meme ucunda ufak bi dolasim problemi oldu.4de birinde acik yara olustu. iyilesiyor ama goruntu cok sinir.

File ve askı ilk defa duyuyorum ameliyattan önce yaptığım araştırmada da hiç duymadım, okumadım..benim doktorum 1-1,5 ay kadar medikal sütyen takmamı söyledi sadece..daha çabuk toparlaması açısından.. bu arada benim 1,5 kilo civarı çıktı 85 d idi ölçüm 85 b olarak planlandı. boy ve kiloda önemli tabiki.. ama daha çok yeni, 5 gün oldu ve şu an şişlikler fazla tam anlamıyla kaç olduğunu 2,3 ay sonra belli olur herhalde..

Gerçekten değişik şeyler yapmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…