- 7 Ekim 2011
- 13.906
- 10.708
- 498
- 30
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #16.561
Nasıl geçti randevun:)kızlar randevuma 3 saat kaldı çok korkuyorum before after resimlerinden sonra
Var canımay şimdi korkuttunuz kızlar beni sertlik felan... benim dikişlerin etrafında sertlik çok ama ters bir durum olsa söylerdi heralde dün gittim doktora gayet iyi dedi 1 ay sonra gel göğüs uçlarına küçük bir operasyon yapalım dedi uçları çöküktü benim birde uçlar tam simetri değil sanki biri yukarı bakıyor gibi sizin dikiş yerlerinizde böyle sertlikler yokmu
Cnm benim sertlik gogsun içinde sağlık ocağı korkutmustu beni dün kontrole gittim doktorum enfeksiyon yok dedi yaraya dikiş atmayı dusunuyodum ama gerek yok dedi açık yaranın içine bir iğne yaptı korktuğum gibi sorun yokmuş yaniay şimdi korkuttunuz kızlar beni sertlik felan... benim dikişlerin etrafında sertlik çok ama ters bir durum olsa söylerdi heralde dün gittim doktora gayet iyi dedi 1 ay sonra gel göğüs uçlarına küçük bir operasyon yapalım dedi uçları çöküktü benim birde uçlar tam simetri değil sanki biri yukarı bakıyor gibi sizin dikiş yerlerinizde böyle sertlikler yokmu
Cnm benim sertlik gogsun içinde sağlık ocağı korkutmustu beni dün kontrole gittim doktorum enfeksiyon yok dedi yaraya dikiş atmayı dusunuyodum ama gerek yok dedi açık yaranın içine bir iğne yaptı korktuğum gibi sorun yokmuş yani
Cnm benim sertlik gogsun içinde sağlık ocağı korkutmustu beni dün kontrole gittim doktorum enfeksiyon yok dedi yaraya dikiş atmayı dusunuyodum ama gerek yok dedi açık yaranın içine bir iğne yaptı korktuğum gibi sorun yokmuş yani
Ya kızlar benim de göğsümun için de sertlik dikiş yerlerin de sıkıntıdan Ağlıyorum vallaCnm benim sertlik gogsun içinde sağlık ocağı korkutmustu beni dün kontrole gittim doktorum enfeksiyon yok dedi yaraya dikiş atmayı dusunuyodum ama gerek yok dedi açık yaranın içine bir iğne yaptı korktuğum gibi sorun yokmuş yani
Ya kızlar benim de göğsümun için de sertlik dikiş yerlerin de sıkıntıdan Ağlıyorum valla
netya57 sana nededi bu sertlik için poffffff[dikiş yerlerinde değil icinde
Ben 5.günümde yapmıştım ama vücudunun sadece alt kısmını vücut şampuanı ile yıka demişti. Yani 1-2 hafta vücut şampuanı değdirmedim ben.merhaba herkese yeni üyeyim..4 gün önce meme küçültme ameliyatı yaptırdım. Şu an genel olarak iyiyim ama yatıp kalkmak çok zorluyo..ne kadar sürer bilmiyorum..bi de banyo ne zaman yaptınız? ve sadece suyla mı? vücut şampuanı kullandınız mı? doktorum yapabilirsin artık dedi ama .....herkese geçmiş olsun..
çok teşekkürler cvp için bencede değidirmemek daha doğru olur.Ben 5.günümde yapmıştım ama vücudunun sadece alt kısmını vücut şampuanı ile yıka demişti. Yani 1-2 hafta vücut şampuanı değdirmedim ben.
Kesinlikle.. Elinden geldiği kadar oraya sabun, duş jeli falan değdirme. Saçını şampuanlarkende kafanı eğerek yıkarsan daha iyi olur.çok teşekkürler cvp için bencede değidirmemek daha doğru olur.
VALLA çok moralim bozuk benim önceden yoktu şimdi böyle olunca inşallah gecer gerçi öyle ağrım yok ama baya sert taş gibiCnm sıkma canını bana doktorum normal diyor biraz zaman alacak geçmesi diyor mesela benim sol gogsum tamamen normal artik
merhaba kizlar.ben tam 1 ay once kucultme ameliyati oldu. 75f idi olcum su an 75 c-d arasi bir sey. toplam 500 gr cikarildi. az mi kucultturdum diye endise icindeyimsizden ne kadar doku cikarildi? ya az mi kucultmusum ya
bu arada benim islemlerin her evresini sizinkilerden farkli. benim yara izin sadece meme ucunda.cunku meme ucu cikartilim yine bir cember kesilerek buzuldu.yani ne lolipop ve ters t izim var. sadece cevrede.aranizda boyle olan var mi?
bu arada seklinin korunmasi icin icine file takildi?taktiran var mi? 1500 tl extra odedim bunun icin :)
ayrica koprucuk kemiklerime aski takildi yine dik durmasi icin? aski takilan var mi?
bunlari yaptiran kimseyi goremedim blogda benim doktor deli mi diye dusunmeye basladim? :)
sol meme ucunda ufak bi dolasim problemi oldu.4de birinde acik yara olustu. iyilesiyor ama goruntu cok sinir.
Gerçekten değişik şeyler yapmismerhaba kizlar.ben tam 1 ay once kucultme ameliyati oldu. 75f idi olcum su an 75 c-d arasi bir sey. toplam 500 gr cikarildi. az mi kucultturdum diye endise icindeyimsizden ne kadar doku cikarildi? ya az mi kucultmusum ya
bu arada benim islemlerin her evresini sizinkilerden farkli. benim yara izin sadece meme ucunda.cunku meme ucu cikartilim yine bir cember kesilerek buzuldu.yani ne lolipop ve ters t izim var. sadece cevrede.aranizda boyle olan var mi?
bu arada seklinin korunmasi icin icine file takildi?taktiran var mi? 1500 tl extra odedim bunun icin :)
ayrica koprucuk kemiklerime aski takildi yine dik durmasi icin? aski takilan var mi?
bunlari yaptiran kimseyi goremedim blogda benim doktor deli mi diye dusunmeye basladim? :)
sol meme ucunda ufak bi dolasim problemi oldu.4de birinde acik yara olustu. iyilesiyor ama goruntu cok sinir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?