- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #16.581
Cnm öncelikle geçmiş olsun ben ameliyat öncesi 90dd kullaniyodum. Su anda 90 Beden penye sutyen kullanıyorum henüz cap olarak bilemiyorum hala ameliyat sutyenimi kullanıyorum benden 3500gr aldı doktorum ve bahsettiğin aciklik benimde sağ gogsumde var ayın 27 sinde iki ay bitecek benimdemerhaba kizlar.ben tam 1 ay once kucultme ameliyati oldu. 75f idi olcum su an 75 c-d arasi bir sey. toplam 500 gr cikarildi. az mi kucultturdum diye endise icindeyimsizden ne kadar doku cikarildi? ya az mi kucultmusum ya
bu arada benim islemlerin her evresini sizinkilerden farkli. benim yara izin sadece meme ucunda.cunku meme ucu cikartilim yine bir cember kesilerek buzuldu.yani ne lolipop ve ters t izim var. sadece cevrede.aranizda boyle olan var mi?
bu arada seklinin korunmasi icin icine file takildi?taktiran var mi? 1500 tl extra odedim bunun icin :)
ayrica koprucuk kemiklerime aski takildi yine dik durmasi icin? aski takilan var mi?
bunlari yaptiran kimseyi goremedim blogda benim doktor deli mi diye dusunmeye basladim? :)
sol meme ucunda ufak bi dolasim problemi oldu.4de birinde acik yara olustu. iyilesiyor ama goruntu cok sinir.
Cnm öncelikle geçmiş olsun ben ameliyat öncesi 90dd kullaniyodum. Su anda 90 Beden penye sutyen kullanıyorum henüz cap olarak bilemiyorum hala ameliyat sutyenimi kullanıyorum benden 3500gr aldı doktorum ve bahsettiğin aciklik benimde sağ gogsumde var ayın 27 sinde iki ay bitecek benimde
Cok geçmiş olsun önceliklemerhaba kizlar.ben tam 1 ay once kucultme ameliyati oldu. 75f idi olcum su an 75 c-d arasi bir sey. toplam 500 gr cikarildi. az mi kucultturdum diye endise icindeyimsizden ne kadar doku cikarildi? ya az mi kucultmusum ya
bu arada benim islemlerin her evresini sizinkilerden farkli. benim yara izin sadece meme ucunda.cunku meme ucu cikartilim yine bir cember kesilerek buzuldu.yani ne lolipop ve ters t izim var. sadece cevrede.aranizda boyle olan var mi?
bu arada seklinin korunmasi icin icine file takildi?taktiran var mi? 1500 tl extra odedim bunun icin :)
ayrica koprucuk kemiklerime aski takildi yine dik durmasi icin? aski takilan var mi?
bunlari yaptiran kimseyi goremedim blogda benim doktor deli mi diye dusunmeye basladim? :)
sol meme ucunda ufak bi dolasim problemi oldu.4de birinde acik yara olustu. iyilesiyor ama goruntu cok sinir.
bende turk bedenlerini tam anlamiyorum :) ben ingiliz 34f takiyordum yani 75f olmasi lazim,simdi tam anlasilmiyor ama 34d yada 36c olacak. arkadaslarin bazilari benimki 85 oldu falan diyor cozemiyorumCok geçmiş olsun öncelikle
Bende ilkez duydum bunu
Ben hem diklestirme hem küçülme yaptırdım 85 ten 80b oldu sanırım kac gr aldi hiç sormak gelmedi aklima.benim de hem meme basi cevresinde hemde Asagi doğru dikiş izi var. Bende küçük konusunda senin gibi dusunuyorum acaba az mi diye suan ıstedigimden büyük fena halde takmış durumdayim 20.gün oldu Kasımin ortasında gidicem o zaman yuz yuze.konusucam doktorumla kac gr mis kac olmuş tam ölçüm falan diye. Onun haricinde 1 hafta sonra kalktim ise gittim bqya baya kosturuyorum.yani
bende turk bedenlerini tam anlamiyorum :) ben ingiliz 34f takiyordum yani 75f olmasi lazim,simdi tam anlasilmiyor ama 34d yada 36c olacak. arkadaslarin bazilari benimki 85 oldu falan diyor cozemiyorumnormalde sayi vucut harf cup olcusu ama kafam karisti.bende acayip takmis durumdayim az dah mi kucuk olsaydi diye
File ve askı ilk defa duyuyorumameliyattan önce yaptığım araştırmada da hiç duymadım, okumadım..benim doktorum 1-1,5 ay kadar medikal sütyen takmamı söyledi sadece..daha çabuk toparlaması açısından.. bu arada benim 1,5 kilo civarı çıktı 85 d idi ölçüm 85 b olarak planlandı. boy ve kiloda önemli tabiki.. ama daha çok yeni, 5 gün oldu ve şu an şişlikler fazla tam anlamıyla kaç olduğunu 2,3 ay sonra belli olur herhalde..
Bozyaka Devlet hastanesinde yapıyorlar . Benim Dr. Yavuz Kececi idi . Orada baska bir dr. daha var Emin beydi galiba , ondan memnun kalan hastalarda vardı. Bende 80 E den 75 D ye geriledim 800 gr. alındı . Boyum uzun oldugu için su anda normal görünüyor yine de C cup hayalimdi , umuyorum fazla kilolarımı vererek ona da ulasırım. Yani biraz daha küçülmüş olmasını isterdim , ama bu kadarlık azalmayla bile sırt agrılarımdan kurtuldum . Bozyakada maliyet 2500- 3000 i gecmez diye düşünüyorum . Bir ön görüşme için randevu alabilirsin .
Tam şeklini alması 3 4 ayı buluyor sanırım ben hala ameliyat sutyenimi kullandığım için bedenimi çözemedim ama benim eski haline göre baya küçüldü 3.5 kg aldı düşün yanimerhaba benimkilerde 75f den 75 d yada 80c oldu. tam olarak bilemiyorum zira 1 ay oldu tam seklini almadi.su an sizin olcu tam olarak ne oldu acaba?
http://cadde.milliyet.com.tr/2013/09/28/YazarDetay/1769532/titanyum-ic-sutyen
buldum neymis takilan :)
http://cadde.milliyet.com.tr/2013/09/28/YazarDetay/1769532/titanyum-ic-sutyen
buldum neymis takilan :)[/
İyiymişözelliklede sütyen takmaya gerek kalınmaması..
Ankarada olmadım ama bende senle aynı sebepten olmuştum.merhaba, kızlar siteyi uzun zamandır takip etmeme rağmen yeni üye oldum. bende büyük göğüslerden şikayetçiyim. 160 boyundayım ve minyon yapılıyım. bedenim xs olması gerekirken göğüslerim yüzünden m ve l giymek zorunda kalıyorum ve bu durumdan bıktım. hep aynı tarz toparlayıcı sütyen kullanıyorum ve daha 22 yaşındayım.
Ankarada yaşıyorum ankarada bu ameliyatı olmuş memnun olanlar varsa kimlere ameliyet olduklarınızı ve süreci açıklayabilir misiniz. Yardımlarınızı bekliyorum..
Ankarada olmadım ama bende senle aynı sebepten olmuştum.
Ankara için Haldun Kanburoğlı baya tavsiye ediliyor bir görüş istersen.
Bende 75c takıyordum eskiden. Şuan 70B.Çok teşekkür ederim. Şubat ta olmayı düşünüyorum. Öğrenciyim şimdiden araştırmaya başladım.
Senin göğüs ölçülerin kaçtı benim göğüs altı ölçüm 75, göğüs ucu 95, herhalde 75 d gibi bişey oluyor. ne kadar küçülttün.
bende en az iki cup küçültmek istiyorum. Gerçekten üst tarafın o kadar büyük olması sinir bozucu . özellikle sahilde. daha internetten araştırıyorum.ama şubatta kesin olucam.Bende 75c takıyordum eskiden. Şuan 70B.
bende en az iki cup küçültmek istiyorum. Gerçekten üst tarafın o kadar büyük olması sinir bozucu . özellikle sahilde. daha internetten araştırıyorum.ama şubatta kesin olucam.
peki ameliyat sürecin nasıldı. Genellikle ameliyat tekniği t şeklinde yapılıyormuş. Sende de öylemi. ve hissizlik sorunu gibi sorunlar yaşadın mı. ve esmer tenlimisin ben esmer tenliyim . araştırdığıma göre esmerlerde daha fazla iz kalıyormuş Ameliyatından ne kadar süre geçti ve izlerin ne durumda.
Biraz fazla soru sordum galiba :)
Bende ters t tekniği ile ameliyat oldum. 2.ayım doldu.. Ameliyat süreci çok kolaydı bayılıp, ayılma vs. Sadece benim için ilk 2 gün çok zor, ağrılı ve acılı geçti.bende en az iki cup küçültmek istiyorum. Gerçekten üst tarafın o kadar büyük olması sinir bozucu . özellikle sahilde. daha internetten araştırıyorum.ama şubatta kesin olucam.
peki ameliyat sürecin nasıldı. Genellikle ameliyat tekniği t şeklinde yapılıyormuş. Sende de öylemi. ve hissizlik sorunu gibi sorunlar yaşadın mı. ve esmer tenlimisin araştırdığıma göre esmerlerde daha fazla iz kalıyormuş Ameliyatından ne kadar süre geçti ve izlerin ne durumda.
Biraz fazla soru sordum galiba :)
bana sormadin ama bende oldum izimi soyleyeyim.sadece meme basi cevresinde var benim iz. meme basi cikartildi paralel cember kadar alinip buzuldu.su an hafif buzukler var ama zamanla azalacakmis.cok kalirsa ufak bi dokunusla dduzeltecegiz dedi doktor. yani sadece cevresinde...
Bende ters t tekniği ile ameliyat oldum. 2.ayım doldu.. Ameliyat süreci çok kolaydı bayılıp, ayılma vs. Sadece benim için ilk 2 gün çok zor, ağrılı ve acılı geçti.
İlk haftalarında belki onlara alışamıyorsun hatta çok şiş oluyor ay küçülmediler mi yoksa falan diyebilirsin ama sonradan iniyolar:)
Yaptığın hareketler, yatış şeklin falan ilk 1 ay kısıtlanıyor elbet ama olsun.
Bu arada buğday tenliyim. Tabi izler zamanla beyazladıkları için açık tenlerde daha az belli olur. bunun yanında ameliyatından önce ve sonrada sigara kullanmamaya ve düzenli beslenmeye çok özen göstermelisin. Emin ol yaraların iyileşmesini hızlandırıyor...
İlk haftalarımda evet ama şuan öyle bir sorunum yok çok şükür1 ay uzun bir zaman ama herşeyi göze aldım :) sigara kullanmıyorum.o yüzden o konuda sorun yaşıyacağımı sanmıyorum. ve 7 kilo gibifazlam var daha çok basen bölgemde ama yinede ideal kiloma gelince ameliyat olucam. göğüsler küçüldüğünde anormallik olmasın diye:) şimdiden düzenli beslenmeye dikkat ediyorum.şubata kadar veririm büyük ihtimalle:)
extra olarak hissizlik sorunu yaşadın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?