- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #16.601
İlk haftalarımda evet ama şuan öyle bir sorunum yok çok şükür
teşekkür ederim bilgilendirdiğin için :) göğüslerin fazla büyük değildi herhalde t tekniği olmaması gerçekten güzel. çünkü yaşım 22 bekarım fazla iz kalmaması benim için mükemmel olur. hangi şehirdesin ben ankarada yaşıyorum. doktorunun adını öğrenebilir miyim.Doktor seçme aşamasındayım çünkü.
yok aslinda cok buyuktu :) 34f den 34c-d arasi bisey oldu.doktorum oygar aytekin.suadiye istanbul.cerrahpasa mezunu uzmanligini avusturyada yapmis. icine ic sutyen takildi ve koprucuk kemigine aski yapildi.izlerde dedigim gibi sadece meme ucu cevresinde.doktorum biraz siradisi :) ilk d istemistim ameliyatta d yapip kapatmis sonra beni narkozlu oturtmus ve begenmemis sarkik oldu demis ve yeniden baslayip c yapmis :) o yuzden 7 saat surdu. ilk 2 gun benimde zordu kalkip otururken ama sonra azaliyor gitgide.benim daha 1 ay oldu sisler tam inmedi.zaten seklini tam almasi 6 ay 1 seneyi bulur diyorlar... bu arada benim sol meme ucunda dolasim problemi oldu o yuzden hala acik yara var ama his var. sag meme ucunda his kaybi hic yok.
Merhaba arkadaşlar ,
Ben 4 kasımda ameliyat olucam çok heyecanlı ve meraklıyim . Çok az zaman kaldı. Şu an 75 f sütyen kullanıyorum ki ondan bile taşıyorlar. Omuzlarimdaki ezikler sırt ve bel ağrısı,goguslerimin altı hep isilik ve yara. Sirtimdaki uyusuklukta çabası. Samsunda arastirma hastanesine ameliyat olucam. Sağlığımı fazlası ile etkilediği icin ssk tüm masraflari karşılıyor. Hiç ücret ödemeyecek. 2 yaşında kızım var. Emmeyi kesilen sonra en az 6 ay beklemek gerektiği için bir süre beklettiler. Yorumları okudum. Umarım hepiniz çabuk iyileşirsiniz. Öf bakalım nasıl olucak. Heyecandan içim içime sigmiyor ya biran önce gelse şu gün. Ameliyattan önce hastanede neler yaptılar. Beni en çok öncesi endişelendiriyor.
Endişelenme canım hersey iyi olur inşallah biraz sıkıntısı oluyor ama sonuçta muhteşem hissedeceksin
Cnm geçmiş olsun endiselenecek bi durum yok tabi sıkıntılar oluyo ama dayanilmayacak gibi degil umarım sende bizim gibi küçük goguslere kavusursun biran onceMerhaba arkadaşlar ,
Ben 4 kasımda ameliyat olucam çok heyecanlı ve meraklıyim . Çok az zaman kaldı. Şu an 75 f sütyen kullanıyorum ki ondan bile taşıyorlar. Omuzlarimdaki ezikler sırt ve bel ağrısı,goguslerimin altı hep isilik ve yara. Sirtimdaki uyusuklukta çabası. Samsunda arastirma hastanesine ameliyat olucam. Sağlığımı fazlası ile etkilediği icin ssk tüm masraflari karşılıyor. Hiç ücret ödemeyecek. 2 yaşında kızım var. Emmeyi kesilen sonra en az 6 ay beklemek gerektiği için bir süre beklettiler. Yorumları okudum. Umarım hepiniz çabuk iyileşirsiniz. Öf bakalım nasıl olucak. Heyecandan içim içime sigmiyor ya biran önce gelse şu gün. Ameliyattan önce hastanede neler yaptılar. Beni en çok öncesi endişelendiriyor.
Cnm sen nasıl oldun ultrason cektirdinmi ne dedi doktorEndişelenme canım hersey iyi olur inşallah biraz sıkıntısı oluyor ama sonuçta muhteşem hissedeceksin
Çok teşekkür ederim gerçektende mutlu sonu düşününce sıkıntılar gözüme gelmiyor benimde şimdi her an sıkıntı yaşıyorum. Ameliyattan sonra ilk fırsatta sizinle paylaşacağım buradan. :)Cnm geçmiş olsun endiselenecek bi durum yok tabi sıkıntılar oluyo ama dayanilmayacak gibi degil umarım sende bizim gibi küçük goguslere kavusursun biran once
Çektirdim canım iyi allaha şükür biraz daha yumuşadı ama hala sertlik var antibiyotik verdi kullanıyorum senin de hala sertlik varmiCnm sen nasıl oldun ultrason cektirdinmi ne dedi doktor
Çektirdim canım iyi allaha şükür biraz daha yumuşadı ama hala sertlik var antibiyotik verdi kullanıyorum senin de hala sertlik varmi[/QUOTE
Cnm benimde sertlik Varda biraz daha iyi sağ gogsumdeki yarada kapanmak üzere cok az açıklık kaldı baya toparlandiÇektirdim canım iyi allaha şükür biraz daha yumuşadı ama hala sertlik var antibiyotik verdi kullanıyorum senin de hala sertlik varmi
Cnm geçmiş olsun benimde ameliyat öncesi 90dd idi olculerim goguslerim baya küçüldü ama cap olarak ne hala bilemiyorum ameliyat sutyenini kullanıyorum hala cunjuArkadaslar meraba ben yeniyim burda gecen gun aylin karanlika gittim gorusmeye gogus olculerimin 90dd oldugunu soyledi bu olculerde ameliyat olan bi arkadas bana yardimci olabilir mi ortala olculer nasil olio ne kadar kuculuo?
Cnm benim ameliyatim 4saat sürdü iz kremi hakkında benim hic bir bilgim yok çünkü benim doktorum henüz öyle birşey soylemediKızlar ameliyatınız kaç saat sürdü ? Bu iz kremi dediğiniz ne zaman kullanılıyor ki? Gün yaklaştıkça heyecanım artıyor. Kalbim daha hızlı atıyor sanki :)
Sağol canım her şeyi çok merak ediyorum şu gün bi gelse :)Cnm benim ameliyatim 4saat sürdü iz kremi hakkında benim hic bir bilgim yok çünkü benim doktorum henüz öyle birşey soylemedi
Ben 2.haftadan itibaren scarex diye bir jel kulaniyorum 25.gun sislikler tamolarak ne zaman çekilir. Tam olarak ne kadar küçülur çok merak ediyorum şimdi 80b ama bana büyük geliyo hala sis diye mi acaba ??Sağol canım her şeyi çok merak ediyorum şu gün bi gelse :)
Gecmis olsun. Umarim çabucak iyileseceksin ve istediğin gibi olacaklar. :)Ben 2.haftadan itibaren scarex diye bir jel kulaniyorum 25.gun sislikler tamolarak ne zaman çekilir. Tam olarak ne kadar küçülur çok merak ediyorum şimdi 80b ama bana büyük geliyo hala sis diye mi acaba ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?