Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Cnm benim ameliyatim 4saat sürdü iz kremi hakkında benim hic bir bilgim yok çünkü benim doktorum henüz öyle birşey soylemedi
Sevindim canım yaranın kapanmasına benim de sertliklerden başka problemim yok diğer arkadaşlarda böyle bi problem varmı acaba

ya arkadaslar lutfen destek olun.karar vermisken yaptiraim su kucultme ameliatini,bi dr.tavsiyesi ve olumsuz dusuncelerinizi belirtin.

Arkadasim resim goremiyorum nasil bakiliyo yeniyim bilmiyorum

çok zayıfladıktan sonra yeterince iri olan göğüslerim bir güzel sarktı buda yetmez miş gibi birde yaralar oluştu perşembe günü sabah dr.serkan dinar la ameliyata giricem umarım herşey istediğim gibi olur...çok heyecanlıyım

ya arkadaslar lutfen destek olun.karar vermisken yaptiraim su kucultme ameliatini,bi dr.tavsiyesi ve olumsuz dusuncelerinizi belirtin.
yerinde olsam bian bile düşünmem canım,bende çok istiyorum bebeğimi emzirdiğim için ertelemek zorundayım,sonrasında inşallah olucam,medipol hastanesi mustafa keskini önermişti bir arkadaş ona gideceğiminşallah....

slm arkideşler bende gögüs küçültme ameliyatı olmak istiyorum izmirde oturuyorum bildiğiniz iyi bir hastane ve doktor var mı birde ssk bu ameliyatın bir kısmını karşılıyor mu fiyat bilgisi olan varmı yardımınızı bekliyorum lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…