- 8 Ekim 2014
- 14
- 3
- 3
- 35
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #16.621
Teşekkür ederim . Inşallah haftaya muayene edicek doktorum zaten o zamn kac gr almis onuda öğrenicem zaten cok buyuk değildi ama cok sarkiktiGecmis olsun. Umarim çabucak iyileseceksin ve istediğin gibi olacaklar. :)
Sevindim canım yaranın kapanmasına benim de sertliklerden başka problemim yok diğer arkadaşlarda böyle bi problem varmı acabaCnm benim ameliyatim 4saat sürdü iz kremi hakkında benim hic bir bilgim yok çünkü benim doktorum henüz öyle birşey soylemedi
geçer cnm merak etme sen bendeki heyecanı gorseydin cok şükür 2 ay bitiyo 2 gun sonra sonra diyosunki ne zaman gectiSağol canım her şeyi çok merak ediyorum şu gün bi gelse :)
Bende merak ediyorum. Kesin kararlılık. Bi aksilik olmazsa 4 kasımdan sonra bende yazarım.ya arkadaslar lutfen destek olun.karar vermisken yaptiraim su kucultme ameliatini,bi dr.tavsiyesi ve olumsuz dusuncelerinizi belirtin.
Çok sağol canim bu beni cok rahatlattı gerçekten. Eminim geçecek. Uyuyacagim uyanacagim ve bitmiş olucak.geçer cnm merak etme sen bendeki heyecanı gorseydin cok şükür 2 ay bitiyo 2 gun sonra sonra diyosunki ne zaman gecti
Cnm geçmiş olsun benimde ameliyat öncesi 90dd idi olculerim goguslerim baya küçüldü ama cap olarak ne hala bilemiyorum ameliyat sutyenini kullanıyorum hala cunju
Arkadasim resim goremiyorum nasil bakiliyo yeniyim bilmiyorumHiç bi engel yok. 1.haftadan sonra (normal şartlarda düzgün bir süreç geçiriyosan) kendi işlerini yapabilecek düzeyde oluyoesun.
Ben şuan 2 aylık olmama 6 gün kaldı ve yüzüstü falan yatıyorum o kadar rahatım ki ameliyat oldugumu bile unuttum nerdeyse
cnm oncelikle nerdesin nerde ameliyat olacaksın ve kararından vazgecme olduktan sonra o kadar rahatlıyosunki buyuk bi yuk kalkıyoya arkadaslar lutfen destek olun.karar vermisken yaptiraim su kucultme ameliatini,bi dr.tavsiyesi ve olumsuz dusuncelerinizi belirtin.
cnm oncelikle nerdesin nerde ameliyat olacaksın ve kararından vazgecme olduktan sonra o kadar rahatlıyosunki buyuk bi yuk kalkıyo
Ben anadolu yakasindayim doktorum tayfun akoz maltepe üniversite hastanesiistanbul avrupa yakasindayim .kime olcam kararsizm.doktor arayisindayim.tavsiye bekliyorum.
yerinde olsam bian bile düşünmem canım,bende çok istiyorum bebeğimi emzirdiğim için ertelemek zorundayım,sonrasında inşallah olucam,medipol hastanesi mustafa keskini önermişti bir arkadaş ona gideceğiminşallah....ya arkadaslar lutfen destek olun.karar vermisken yaptiraim su kucultme ameliatini,bi dr.tavsiyesi ve olumsuz dusuncelerinizi belirtin.
canım ben ameliyat olmadım,ama görüştüm dediğin drla netten buldum bi zaman sonra kendisi aradı,konuştuk..Arkadaslar aylin karanlıka ameliyat olan var mı?
cnm peki ne karar verdin Aylin Hanımla görüştükten sonra?canım ben ameliyat olmadım,ama görüştüm dediğin drla netten buldum bi zaman sonra kendisi aradı,konuştuk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?