Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

c
cnm peki ne karar verdin Aylin Hanımla görüştükten sonra?
Açıkcası ben aylin hanıma ameliyat olmayı düşünmüyorum,öylesne fikir amaçlı aramıştım,yeni doğum yaptıgım dönemde konuşmuştum,tüm drlar en az 6 ay emzirme dönemi geçsin dedi aylin hanım 2 ay,bebeğim şimdi 1 yasını geçti sütüm var emzirmeyi bırakmayı düşünüyorum ama süt baya çok geliyor,benimde yanımda kimsem yok ya hazirana ameliyat olucam yada onun senesine sadece haziranda müsait oluyor kardeşim yanıma gelmek için ona bağlı ameliyatım,mustafa keskine gitmeyi düşünüyorum ben...

Arkadaşlar bebek emziren anneler özellikle kaç aylıkken ayırdınız memeden bebeğinizi,kızım yasını geçti sütüm var hala kesilcek gibi değil,hazirana ameliyat olmayı istiyordum,ameliyat sonrası yanıma kardeşim gelecekti oda anca hazirana gelebilir,hazirana olamazsam senesini beklemem lazım,sütde kesilmeden bebeğimi ayırmak istemiyorum,benimle aynı durumda olan varmı,nasıl yaptınız.süt tamamen kaç ay sonra kesildi?

anladım tesekkur ederim umarım sende netleştirirsin

Anladım cnm teşekkür ederim ayrıca geçmiş olsun bu arada yani gözle görülür büyük bi değişim oldu mu yani yeterince küçüldü mü?
Evet canim hemde çok bikere artık çok rahatım boyun ağrılarım sırt agrilarim kalmadı eskıden sudyen bulamazken şimdi istediğimi giyebiliyorum benim daha 2 ay oldu hala sertlik var bazen de ağrılar oluyo inşallah onlarda geçer ama değer

Çok saol cnm tekrar geçmiş olsun

Cnm nbr nasılsın nasıl gidiyor valla ben hala normal sutyene gecmedim yara cok az kaldı buda benim şekerimin olmasından kaynaklanıyor

Cnm nbr nasılsın nasıl gidiyor valla ben hala normal sutyene gecmedim yara cok az kaldı buda benim şekerimin olmasından kaynaklanıyor
Valla canım ben geçtim ama biraz rahatsız oluyorum kızarıklık oluyo canım birde içindeki o sertliklerden rahatsız oluyorum ya arkadaşlar bu sertlikler ne zaman geçiyor

Valla canım ben geçtim ama biraz rahatsız oluyorum kızarıklık oluyo canım birde içindeki o sertliklerden rahatsız oluyorum ya arkadaşlar bu sertlikler ne zaman geçiyor
Cnm sertlik Varda artık cok takmiyorum doktorum normal dedigi için bilmiyorum belki bazı arkadaşlara. garip gelir ama doktora gidene kadar stres yapiyorum doktorum bana o kadar given verdiki sorun yok dediğinde stres kalmiyo

Arkadaşlar bende sol gögüsümü küçülteceğim sağda biraz büyük tek gögüs nekadar ve iz kalıyormu acaba..

bana devlet hastanesine gittiğimde süt kanallarının kapanabileceği söylendi sen böyle bir sorun yaşadın mı
Canim ben 44 yaşındayım çocuklar büyüdü benim öyle bir sorunum yok ama doktorum çok iyiydi ilk ameliyatımı olduğum da göğüs uçlarını da hissediyordum hissislik problemim olmadı iki ay olmasına rağmen izlerde çok belli degil yani devlet hastanesi yada özel önemli değil doktir çok önemli Tepecik ayşe hanimdaçok iyi bir doktor internetten arastir

teşekkür ederim canım bu konuda iyi araştırma yapmak lazım ben daha 24 yaşındayım ve ileride anne olduğum zaman emzirmek isterim ağrı yapmasa olmayı bile düşünmem ameliyat olmayoı ama bu gögüsler hayatımı iyice zorlaştırıyor artık ne yapacağım senin doktorunu adı neydi bide ameliyatı muayeneden ne kadar sonra yaptılar rapor fln uzun sürüyor mu

1 ay sonra aradılar ayşe hanim raporu 1 günde verdiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…