Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Uzun zaman önce ameliyat olan arkadaşlar okuyosa tam olarak şişliklerin, sertliklerin, yaraların geçmesi ne kadar zaman alıyo acaba? + ameliyat olalı 15 gün oldu şu ana medikal sütyen kullanıyorum bu çıkınca sonrasında ne tarz sütyen tavsiye edersiniz?

arkadaşlar perşembe günü ameliyat oldum ama en çok merak ettiğim ne zaman normal sütyene geçebileceğim eger bu konuda bilgilendirirseniz çok sevinirim .....

Merhaba bayanlar bende 15 gün önce meme küçültme ameliyatı oldum çok iri göğüslerim yoktu fakat sarkikti iyiki de olmuşum diyorum 2 buçuk yaşında bi oğlum var doktor a her ne kadar ikinci çocuk istemedigimi soylesem de o süt kanallarına zarar vermediğini rahatlıkla emzirebilecegimi söyledi. Devlet Hastanesinde oldum fakat ücret ödedim 3 bin lira. 200 lira da Medikal sütyen aldım 85b. Hala sis ve gözüme büyük görünüyorlar. Çok küçük istiyorum demiştim küçücük armut gibi yapmadım vucuduna uygun yaptim dedi doktorum. Acaba bu gerçek şekli mi şişler inerse ne kadar fark olur beklentim i nasıl tutayim şişlik konusunda bilgisi olan bayanlardan yardım istiyorum siteye az önce üye oldum ayrıca

Selam ben henüz çocuk sahibi dğeilim ama göğüsler,im büyük küçültmek istiyorum, siz devlet hastanesinde nasıl oldunuz, ücret talep etmediler mi, hangi hastane ve hangi bölüme göründünüz bilgi verirseniz sevinirim, devlet hastanesind ebu işlemi keyfi yapıyorlar mı?

Çok geçmiş olsun,nasıl oğlunuzdan yana zorluk çekiyormusunuz? Bende devlette arkadaşım çalışıoyr sordum ücretsiz200 kişi var ameliyat sırası bekleyen haftada 2 ameliyat yapıyorlar dedi.sıra aldım gittim 3 dr hastasına 1 dr bakıyor muayene olamadan geldim,ameliyat olmayı kafaya taktım çok istiyorum,sol göğsüm çok büyük benim sag okadar değil ama oda sarktı,çocukla zor oluyormu hazirana olmayı istiyorum,kızım 20 aylık oğlum 5 yaşında oluyor,yanıma kardeşim gelecek çok kalsa 1 ay kalır 1ayda ben yanlarına giderim 2 ay geçmiş olur sonrası tek kalacağım,bazen korkuyorum çocuklarla sorun olurmu diye..

Ben şöyle söyliyim çok iri goguslerde Devlet Hastanesi ücretsiz yapıyor .ama kriterlerini bilmiyorum . Benim goguslerim o kriterlere uygun boyutta olmadığı için ücretli hasta olarak hastaneye yatış yaptım. Kastamonu Devlet Hastanesinde Plastik Rekonstrüktif ve Estetik cerrahi bölümündeki Bilgen hanim amelatimi yaptı. Çok memnun kaldım . Estetik işini Devlet Hastanesi parasini verdikten sonra çok güzel yapiyor hatta benim ameliyatimdan bir hafta önce de iki tane karın germe ameliyatı yapmıştı o yüzden bir hafta gecikmeli oldu operasyon.

Teşekkür ederim darısı sizin başınıza inşallah. Cocuktan yana sıkıntı yaşamadım. Hastaneden çıktıktan sonra 1 hafta annemde kaldım yardimci oldu sağolsun. 1 ay sana fazlasıyla yeter. İlk 2 hafta yanında biri olsun iyileşme süreci çabuk oluyor zaten.

Arkadaşlar çocugu olanlar özellikle,çocukladan yana bi zorluk çe
Çok saolun beni rahatlattınız,benim çevremde kimsem yok,iki çocukla tekim yani,ameliyat olursam haziranda 2 kardeşim gelecek,bir ay onlar kalsa,bir ayda ben memlekete gitsem 2 ay geçmiş oluyor,,kardeşim bu ameliyatı olduğu için hemen toparlanamazsın yanında biri lazım çocuklardan yana sıkıntı olmasın dedi.ne yalan söylim tırstım biraz ,benim çocuklar canavar gibi,ama 2 ay dikkat ederim,sonrası normal hayata dönülüyormu günlük işlerimi çocukların ihtiyaclarını karşılayabilirmiyim bu konu biraz beni tedirgin ediyor....

Ameliyat olalı 17 gün oldu tek sıkıntı oğlum u kucağıma alamıyorum doktor ağır kaldırma dikkat et demişti onun dışında gerek oglumun gerekse evin işlerini rahatlıkla yapabiliyorum. Ameliyat tan sonra iki gün ağrılı geçiyor o da dayanilmayacak gibi değil ağrı kesici ve antibiyotik ler sayesinde o da kalmıyor. Hiç bi şekilde tereddüt etme gerçekten sonuç harika oluyor

85b daha sonra şişler inince değişir 80b olur mu sizce boncuum
Doktorum 80b yada 85b ölçüde sutyenini alirsin dedi 85b yi denedim tam oldu diğer ölçü yokmuş elinde zaten. Artık epey küçük istedigimden midir nedir gözüme büyük görünüyorlar bide yayvan gibi özellikle drenlerin girdiği taraf şiş. Gerçek şekli için en az 6 ay bekleyin diyorlar insan neticeyi hemen görmek istiyor umarım daha da kuculur

merhaba kızlar..temmuz ayında izmir de meme küçültme ameliyatı oldum..doktorum ebru durmuş..karar verme aşamasında konu ile ilgili tüm paylaşımlarınızı okudum..bu konuda hepinize ne kadar teşekkür etsem az..ameliyat sonrası yaşadıklarımı burada paylaşarak belki birilerine faydam olur düşüncesi ile dün üye oldum..ameliyat olduğum gün neredeyse hiç ağrım sızım olmadı..tek şikayetim tansiyonumun çok düşük olması ve halsizlik oldu..ertesi gün eve çıktığımda hafif ateşlendim..doktorumu aradım ateş 39 u geçerse mutlaka haberim olsun dedi..2 gün boyunca sürekli hafif ateşim oldu..drenler çıktığı gün doktorum ameliyat nedeniyle kan değerlerimin düştüğünü o nedenle bağışıklık sisteminin zayıfladığını ve ateş yapabildiğini söyledi..
neyse araya bayram tatili girdi..bayram boyunca yaşadıklarım tam bir kabustu..sol göğüs ucundan dikişlerim biraz açıldı..ağrı ile birlikte yanma ve sarımsı bir sıvı akmaya başladı..doktoru aradığımda bana endişe etmeyin..sakın banyo yapmayın bayram sonrası hemen görelim dedi..bayram sonrası gittiğimde sol göğsümden bana enfeksiyon kaptığımı söyledi..ki o kadarda titiz bir insanım..(ben kesinlikle hastahaneden kaptığımı düşünüyorum) görüntü o kadar kötüydü ki baktıkça ağlayacak gibi oluyordum..açıklık maalesef gittikçe arttı ve yarım ay şeklinde daha fazla açıldı..haftada 3 kez doktora gittim sürekli pansuman yapıldı..sonrasında verilen antibiyotik merhemler göğsümde allerji yaptı..2 ay boyunca sabah akşam pansuman yapılmaya başlandı..neticede ameliyat olalı 3 aydan fazla oldu..göğsümdeki açık yara yeni kapandı..fakat izi kaldı..izi gidermek için benlere uygulanan lazerle minik bir operasyon yapılacağı söylendi..şimdi onu yaptırmaya bile korkuyorum..aylarca çektim diyebilirim..değdi mi ? derseniz..yıllardır sırtımda koca bir yükle yaşıyormuşum..bu hafifliğe ve rahatlığa değdi bence..en azından önü kapanan bluzları kabanları giydikçe doğru bir iş yaptığımı düşünüyorum..bu arada izmir karataş hastanesini kesinlikle tavsiye etmiyorum..sağlıcakla kalın..:)..

Çok geçmiş olsun canım,inşallah bundan sonra sorun yasamazsın

arkadaşlar perşembe günü ameliyat oldum ama en çok merak ettiğim ne zaman normal sütyene geçebileceğim eger bu konuda bilgilendirirseniz çok sevinirim .....
öncelikle geçmiş olsun..ben 1.5 ay sonra normal sütyen kullanabildim..

merhaba..ben haziranda izmir alsancak devlet hastanesine gitmiştim..özel olarak 3bin TL. ye yapabileceklerini söylemiştiler..yani isterseniz devlet hastanesi imkanlarından yararlanarak daha uygun bir ücret ödeyerek ameliyat olabiliyorsunuz..

bölüm olarak plastik cerrahi bölülerine muayne oluyorsunuz..

cnm oncelikle nerdesin nerde ameliyat olacaksın ve kararından vazgecme olduktan sonra o kadar rahatlıyosunki buyuk bi yuk kalkıyo
merhaba..kesinlikle vazgeçme derim..benim iyileşme sürecim bazı nedenlerden dolayı uzun sürdü..ancak inanılmaz rahatladım..sırt ve boyun ağrılarım bitti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…