Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ya cvp verdiğin için öncelikle cok tesekkür ederim. Şeyi merak ettim hangi doktora ameliyat oldun
amliyatımı ebru durmuş yaptı..şimdiki aklım olsaydı devlet hastanelerinden birinin özelinde olurdum..eğer heyet raporu alamıyorsan devlet hastanelerinde özel olarak da yapıyorlar bu ameliyatı hemde çok daha ucuza..ben haziranda sordum 3bin demişlerdi..

Arkadaslar iz kremi hakkinda doktorum hicbirsey soylemedi..krem kullanmak izler konusunda etkili oluyor mu, kullanan var mı?? :)
merhaba..5 yıl önce bacağımdan ameliyat olmuştum..iz giderici krem kullandım..fakat bir faydasını gördüğümü söyleyemem..belirgin olmasa da ameliyat izi belli oluyor..

üç ayda şişlikler sertlikler gidiyor..

çok geçmiş olsun canım..benimde sol göğüs ucumda dikişlerde açılma olmuştu..temmuzda ameliyat oldum..yara yeni kapandı..fakat ucunda hiç his yok..üzülüyorum

merhaba canım..temmuz ayında ameliyat oldum..sol göğüs ucunda yarım şeklinde açılma oldu..açık yara tam üç ayda kapandı..ve şuan çirkin bir iz kaldı..doktorum lazerle basit bir işlem yaprak düzeltebileceğini söylüyor?..bilemiyorum ne yapsam?

selam..enfeksiyon antibiyotik ve düzenli pansumanla geçiyor merak etme..fakat iyileşme süreci çok uzuyor..

Arkadaşlar dr olarak iyi araştırın,ben ameliyat olmadım dr araştırıyorum,kardeşim oldu,devlette olsa drlar farklı fiyat söylüyor maalesefki,bana devlet 4bin sadece ameliyat ücreti dedi,araştırmaya sıra aldım ama yogun oldugu çin muayene olmadan geldim,ne kadar der bilmiyorum,kardeşim 2 sene önce ameliyat oldu,aynı hastanede 2dra gitti biri 2bin istemiş diğeri 4bin,sonra gitti özel bi hastanede 1500 oldu,ama tahlilleri devlette yaptırmış,(birazda tanıdık işi oldu onunki)çokda memnun imkanım olsa bende oraya gitmeyi isterim..demem oki devlette hatta aynı hastanede farklı drada gitseniz değişik fiyat söyleyebiliyorlar ...

merhaba..temmuz ayında ameliyat oldum..90dd idi..şuan 85 b oluyor..
Ya cvp yazdığın için çok teşekkür ederim. Çok karışık bir süreçteyim Ocak gibi ameliyat olcam ama doktor seçemedim. Ve araştırdıkça kafam daha çok karışıyor. Senin doktorun kimdi ve şimdi görüntü olarak ne kadar küçüldü? Şimdiden teşekkür ederim:)

doktorum Ebru Durmuş..ameliyat karataş hastanesinde oldu..doktorum özel olduğu halde extra ilgi vs hiçbirşey yapılmadı yani..bana sorarsan devlet hastanelerinden birine git..sonuçta ücret yarı yarıya azalır..hiç korkma çünkü abartıldığı gibi ağrı olmuyor..zaten ağrı kesicilerle kendini iyi hissediyorsun..bütün bu sürecin sonunda sırt boyun ağrıların bitecek..istediğin herşeyi giyebilecek mutlu olacaksın..bunları düşünüp motive ol bence..

görüntü olarak kilo vermediğim halde herkes zayıflamışsın diyor..

ben haziran ayında izmir alsancak devlet hastanesinde Neşe hn.ma muayne oldum..üçbin fiyat verdi..çalıştığım için bayram öncesi olup tatilimi birleştirecektim fakat doktorun zamanı yoktu..bu yüzden özel bir doktora gittim..6bin istedi..

kızlar çalışmaya engel bi durum oluyormu peki
ben tam kararımı verdim ama çalışmaya başladım
merhaba..iş yerinden izin almam sorun olacağı için bayramdan önceki hafta ameliyat oldum..bayramdan hemen sonra da işe başladım..onbeş gün evde dinlenmen şart bence..yani halsizdim sürekli yatmak dinlenmek istedim ben..

merhaba..temmuzda ameliyat oldum..sol göğüs ucumda yarım ay şeklinde dikişlerde açılma oldu..enfeksiyon kapmış dedi doktorum..aynaya baktıkça bu yara nasıl kapanır?diye düşünüp ameliyat olduğum için pişmanlık yaşadım..yaranın tam olarak kapanması üç ayı buldu..o zamanlar bu kadar çok üzülüp kendimi harap etmem inan çok gereksiz bir duyguymuş..geçecek yaran tamamen kapanacak ama biraz süreç uzun sürecek bunu bil..ve sakın moralini bozma..

merhaba..temmuz ayında ameliyat oldum..90dd idi..şuan 85 b oluyor..
Peki cnm sana şey sorcam normal ameliyat olmadan önceki sütyen ölçünle ameliyat sonraki sütyen ölçün ne oldu? Ben şimdi 85 kullanıyorum mesela. Bi de şey sorcam göğüsünün koyu kısmında şişlikler oldu mu kabarcıklar falan çünkü doktordan randevu aldığımda ameliyattan sonra böyle iz kalacağını söyledi. Çok mu kötü görünür?

evet beklenen gün geldi çattı sıra gün saymakta..hala inanamıyorum allahım bu günleride mi görecektim.ameliyat tarihi aldım ve yıllardır uzaktan takipçiniz olan ben artık aranızdayım :) ocak 21 benim doğum günüm olacak arkadaşlar dualarınızı eksik etmeyin. sizin mutlu anlarınızla mutlu oldum hep.. umutlandım dualar ettim, rabbim bana da nasip edecek inşallah..ben van üniversite hastanesinde olucam ameliyatımı.bu benim için çok çok sürpriz ve ani oldu..hayırlısı diyelim.çünkü bedava yapacağını söyledi buda önemli bi meseleydi benim için.doktorumu tanımıyorum,hakkında hiç brşey bilmiyorum ama umutluyum,inanıyorum ve mutluluğum tarif bile edilemez.hepinizi çoooook seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…