- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #16.701
Cnn hayırlısı olsun ve şimdiden geçmiş olsun benim 2.5ay. Oldu cok şükür daha iyiyim sende atlatacaksin insllh iyi haberlerini bekliyoruzbenim de ameliyatim yarin
canım iyi haberlerini bekliyoruz,kolay geçer inşallah istediğin sonucu alırsın.benim de ameliyatim yarin
medipol dediğiniz göztepedeki mustafa keskin beyin başhekim oldugu hastanemi?,burada bir arkadaşımız yazmıştı,mustafa keskine ameliyat olmuş geçen yıl 4bine biraz pazarlık yapmış bu fiyata olmuş yanılmıyorsam,bende ona gitmeyi istiyorum bir ay sonra,benden önce giderseniz gelişmeleri yazın lütfen...merhaba arkadaslar medipolde pesin odersek kaca yapiliyor bu ameliyat ?
3 ay oldu şuan şişlik kalmadı..hepsi gitti..iki göğsümün de hemen altında minik izler var sanki büzülmüş gibi..ama onlarda ilk ameliyat olduğuma nazaran çok azaldı..doktorumun söylediğine göre onlarda gidecek..göğüs ucundaki izler zaten belli bile olmuyor..sadece ucundan aşağıya uzanan izler var..onların rengi de kırmızıydı beyaza dönmeye başladı..izi dert etme bence..inan yaşadığın rahatlık izlerin derdini unutturacak diyebilirim..sağlıcakla kal..:)Peki cnm sana şey sorcam normal ameliyat olmadan önceki sütyen ölçünle ameliyat sonraki sütyen ölçün ne oldu? Ben şimdi 85 kullanıyorum mesela. Bi de şey sorcam göğüsünün koyu kısmında şişlikler oldu mu kabarcıklar falan çünkü doktordan randevu aldığımda ameliyattan sonra böyle iz kalacağını söyledi. Çok mu kötü görünür?
Netya57 nasilsın düzeldi yaranCnn hayırlısı olsun ve şimdiden geçmiş olsun benim 2.5ay. Oldu cok şükür daha iyiyim sende atlatacaksin insllh iyi haberlerini bekliyoruz
Yani bunun tek caresi ameliyat..baska bi alternatif olsaydi jic kimse bicak altina yatmayi göze almazdi degil mi sizin karariniz ama saglik acisindan sorun teskil etmiyorsa ve disaridan kotu gorunmuyorsa niye kafana takiyosun ki..sudyen taktiginda cok belli olacagini sanmiyorum.biz burada 110 lardan ve göbeğe kadar sarkan memelerden bahsediyoruz sükredin ve saglikli düşünün derim.
Tskkr ederim cnm iyiyim düzeldi sen nasilsinNetya57 nasilsın düzeldi yaran
Selam teşekkür ederim istanbulasli-2518 .!.:merhaba #saklısu .. öncelikle geçmiş olsun canım umarım yaraların çabuk iyileşir..ameliyatını nerede oldun ve maliyeti neydi bende 2 ay sonra olucam kısmetse heyecanlıyım ve çook merak ediyorum herşeyi bütün aşamaları
Gayrettepede estetik hastanesi maliyet olarak 10 nin liraSelam teşekkür ederim istanbul
Gayrettepede estetik hastanesi maliyet olarak 10 nin lira
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?