Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

heyacan var biraz:)bi hazirlik yapmadim daha.tecrubeli olanlar soylesin yapmam gereken bisey var mi?

merhaba arkadaslar medipolde pesin odersek kaca yapiliyor bu ameliyat ?
medipol dediğiniz göztepedeki mustafa keskin beyin başhekim oldugu hastanemi?,burada bir arkadaşımız yazmıştı,mustafa keskine ameliyat olmuş geçen yıl 4bine biraz pazarlık yapmış bu fiyata olmuş yanılmıyorsam,bende ona gitmeyi istiyorum bir ay sonra,benden önce giderseniz gelişmeleri yazın lütfen...

3 ay oldu şuan şişlik kalmadı..hepsi gitti..iki göğsümün de hemen altında minik izler var sanki büzülmüş gibi..ama onlarda ilk ameliyat olduğuma nazaran çok azaldı..doktorumun söylediğine göre onlarda gidecek..göğüs ucundaki izler zaten belli bile olmuyor..sadece ucundan aşağıya uzanan izler var..onların rengi de kırmızıydı beyaza dönmeye başladı..izi dert etme bence..inan yaşadığın rahatlık izlerin derdini unutturacak diyebilirim..sağlıcakla kal..:)

Merhaba ben 1 ay once meme küçultme yag aldirma ve gerdirme ameliyati oldum.... Memeküçültme de hic bir ağrım sızım olmadi karin bolgesinde de oturuo kalkarken kas agrilari oldu 10 gün kadar tam toparladim artik normale dondum derken meme başının alt birlesim yerinde açilma oldu bildigin findikgibi acik yara ama burdan okidigum kadariyla insanlarin başına gelmiş şeyler şimdi onlarin kapanmasini bekliyorum.... Sirt agrilari aninda yok oluyor insan kendini aktif ve daha genc hissediyor.. Bu arada 36 yasinda 2 cocuk annesiyim.. 2 cocuk dogurdum yaklasik 4'5 sene araliksiz emzirdim ve simdi vucudum dogumlardan onceki halde...mutluyum su yaralar gecse daha da mutlu olucam

merhaba #saklısu .. öncelikle geçmiş olsun canım umarım yaraların çabuk iyileşir..ameliyatını nerede oldun ve maliyeti neydi bende 2 ay sonra olucam kısmetse heyecanlıyım ve çook merak ediyorum herşeyi bütün aşamaları

Arkadaslar lutfen banada yardimci olun.benim fizigim gayet guzel boyum 174 kilom 64 ama ben goguslerimi cok kafaya taktim. Sol gogsumle sag gogsum arasinda bir beden fark var.istedigim seyleri rahat rahat giyemiyorum.Ben haric herkes memnun ama ben okadar sinir oluyorumki zayif olmama ragmen kendime hic yakistiramiyorm bu gogusleri 90 beden kullaniyorm 28 yasinda bekarim evlilikte dusunmuyorm zatn ameliyattan cok korkuyorum bicak altina yatmaktan sinav dambil vs hic bi ise yaramadi ne yapayim sizce yaa lutfen fikir verin bana

Yani bunun tek caresi ameliyat..baska bi alternatif olsaydi jic kimse bicak altina yatmayi göze almazdi degil mi sizin karariniz ama saglik acisindan sorun teskil etmiyorsa ve disaridan kotu gorunmuyorsa niye kafana takiyosun ki..sudyen taktiginda cok belli olacagini sanmiyorum.biz burada 110 lardan ve göbeğe kadar sarkan memelerden bahsediyoruz sükredin ve saglikli düşünün derim.

Haklisin sukur elbette ama ne bileyim koltuk altindan fiskiran bi yapisi var onuda gectim normalde zayif oldugum icin dar bi sey giyemiyorum bol bluzler giymesem direk goze carpiyo.bacaklarim kalcam filan fazla olmadigindan takinti yaptim iste.kilo alayim diyorum orantilasin diye direk goguslere aliyorum kilo versem hemen alt taraftan gidiyo boyle sacma sapan bi durum offfffff

Selam teşekkür ederim istanbul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…