Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Tekrar merhaba arkadaslar. Çarşamba günü ameliyatımi oldum. Ilk iki gün agrilarim vardı. Hala var ama çok değil. Direnleri hafta sonu girdiği için almadılar. Direnlerle eve geldim yatıp kalkıyorum. Doktorum salı günü alacak. Bu arada ücret ile ilgili bir bilgi vermek istiyorum. Eğer gögusleriniz bedeninize göre çok büyükse, sırt bel boyun ağrıları, uyuşmalar,omuzlarda göcme ve göğüs altında deri sorunları yasiyorsaniz bu ameliyata tek kuruş odemiyorsunuz. Sagligimi fazlasi ile bozmustu.Ben ödemedim.Heyet raporu cikartti doktorum. Sadece ayda bir yada iki raporlu ameliyat yapabildikleri için biraz beklemelisiniz. Ben 5 ay bekledim. Daha 5. Günüm. Sonuç iyi gibi görünüyor. Samsun araştırma hastanesinde Murat Gümüş e ameliyat oldum ve ilk görüşmeden itibaren beni cok rahatlattı. Doktor çok önemli. Lütfen iyi araştırın ve başka doktorlar benden ücret almak istedi. Eğer ciddi sorun yaşıyorsanız ve ücret odemek istemiyorsanız heyet raporu çıkarın.hem eskisi gibi rapor bir kaç doktor karşısında değil tek sizin doktorunuzun insiyatifinde çıkarılıyor. Sorunuz Varsa sorun lütfen yardımcı olmaya çalışırım.
Bende Direnleri çıkaracaklarını için geriliyorum çok. Bu konuda bana bilgi verirmisiniz. Aciyacakmi dikis atiyorlarmi öf stres yaptım daha acı istemiyorum.

Benimde merak ettiğim konu bu 1 ay geçti benimde 80 b takıyorum biraz daha küçülur mu diye merak ediyorum. Sislik var hala görebiliyorum mesela ama ne kadar inicek 3.aydan sonra artık ortaya çıkar bence

Daha once olcun kacti ameliyat olmadn once

Oncelikle hayırlı olsun canım büyük adımı atmissin.hiç korkma. Bende 5 gün önce oldum ve iyi sayılır şimdi. Bende araştırmada oldum kuruş para ödemedim. Doktorum mükemmel çıktı.

Dikiş falan atmiyorlar canim cok zor değil cikmasi

Ameliyattan önce 80 f kullanıyordum. Bana göre çoook büyüktü.
Ya ben boyle f filan anlamiyorum 80 bana kucuk bi olcu gibi geliyo mesela.bende yarin icin randevu aldim bayan dr.istiyodum ama erkek sanirim( cesaret edebilirim umarm. Ailemle surekli tartisiyoruz onlar ameliyat olayim istemiyolar ama ben cok istiyorm. Henuz bekarim evlilik dusunmuyorm ama olurda evlenirsem problem olurmu acaba ya

Canım 80 büyüklüğü değil bedenim f büyüklüğü yani 110 veya üstü bi numaraya denk geliyor.bence erkek doktorlar estetikle çok daha başarılı ama tercih meselesi tabii. Umarım hersey kolayca istediğin gibi gider.

Birde bekar olduğun için arti ve eksileri iyice tartmalisin tabii. Senin kaç beden şu anda?

Birde bekar olduğun için arti ve eksileri iyice tartmalisin tabii. Senin kaç beden şu anda?
Iste senin 110 dedigin olcu benim sag taraf 85 sol 90 filan oluyo sol taraftaki koltuk altindan baslayan cinsten sag gogsum yine hadi bi derece ben normalde 38 beden giyinen biriyim boyumda uzun ama ust beden alta gore bi kac beden degisiyo istee..bekar oluncada hadi olduki evlendim dikis yerleri filan dogumdur vs gogus sisip bi sorun cikarirmi ki bide kafama taktikca iyice pisikolojimi bozdu bunlar benim(

Yarin gittigimde erkek doktordan cekinirim diye dusunuyorum cunku adam haliyle gormek isteyecek bide cok bi fiyat verirmi acaba. Dik duramiyorum sutyen askisi skmaktan omuzlarim yara oluyo hep yazin hele hic dar duz bi badi giydigimi hatirlamiyorum bol seyler giymekten gina geldi spor yapsam iyice omuzlarim genisliyo ve alt bedenden veriyorum kiloyu goguslerdendaha bi gram kilo vermedim.

Soyledigin her konuda Seni çok iyi anlıyorum canım. Ağriların,yaraların,sırt ve bel ağrılarından bahset zaten büyüklüğünü görünce anlayacağın doktor. Ancak o kadar paraci doktorlar varki heyetle bahsetmiyorlar sana. Sen bu konuyu iyi bildiğini raporla ücretsiz ameliyat olmak istediğini söyle. Ben bir kaç Dr gezdim hep bu estetik operasyon parasız olmaz dediler ama tavsiye üzerine doktorum buldum ve ısrarla sormam rağmen para istemedi. Yani doktorun vicdanına bağlı. Gerekirse bir kaç Dr gez. Benim anneme 4 yıl önce bu ameliyatı oldu hem o zaman iyi bir para ödedi hemde göğüs ucu inanılmaz orantısız. Göğüslerine benden çok daha büyüktü.

Yar
Yarin sabah gitcem bakalim ama muhtemelen benden para isteyecek ameliyati kabul ettiginde odemeyi hemen yapiyomusun ve hangi tahlilleri istiyolar acaba bu asama uzun suruyomu

Yar

Yarin sabah gitcem bakalim ama muhtemelen benden para isteyecek ameliyati kabul ettiginde odemeyi hemen yapiyomusun ve hangi tahlilleri istiyolar acaba bu asama uzun suruyomu
Tahlil sadece meme ultrason çektirdim. Mamografi çekmediler 45 yaştan küçük olduğum ve ultrasonda sorun olmadığı için. Birde ameliyattan once kan,akciğer filmi ve EKG istediler. Onları hastanede kendileri yapıyor. Hastanedeki testler yarım gün ultrasonda daha önceden 10 dk falan sürmüştü.

Çok teşekkür ederim:)

Benim 1 ay oldu halen buyukmus gibi geliyor daha şişmidir sence de dr inecegini söylüyor ama.... Hoş bu haliyle bile eski

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…