Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Selamlar heryerden herköşeden Sena ya yazıyorum :) bende onun tavsiyesine uyanlardanım bu yazışmaları yeni okuyorum görmemişim ama onunla yazışmak yetti Mustafa bey müthiş biri hayran kaldım desem abartmış olmam ya o kadar güven veriyorki yine de endişe ediyor insan gerçi :)bende yeni ameliyat oldum bana krem sür demedi geleceksin açacağım dedi sonra krem sürecekmişim bu arada diren diye birşeyden bahsetmişsiniz o nedir? Bende yok galiba

arkadaslar merhaba bende cuma aksami amelyatimi oldum.1 gece hastanede kaldim.direnlerde 1 gece takldi..hastaneden cikarken cikarildi.2 gun agrilarim vardi ama o agrilar yatip kalkarken daha cok oluyodu.bugun daha iyiym.hafif hafif batmalar oluyo ama isimi gorebiliyorum az cok.

Ne yaptın gittin mi doktora ?

Gecmis olsun canım ne güzel 1 günde çıkmissın hastaneden direnleri de almışlar. Ben çarşamba oldum 2 gece hastanede kaldım 3. Gün benim ısrarla direnler le saldılar. Hafta sonuda girince de yarın alacaklar direnleri. Ağrım sizim yok allahtan.

Ne yaptın gittin mi doktora ?

gittim cnm ama bi sonuç alamadım. kadın önce bi şaşkın baktı sonra bi ölçmek gerekiyo dedi.ölçtü filan evet sol sağa göre bi kaç cm büyük ama olağandışı bi simetri bozukluğu yok dedi. sağ göğsün byük değil zaten solu sağa göre ayarlarız ama bunuda heyet kabul etmez kendin ödersin dedi. bende bi kaç beden küçltmek istediğim için sağa göre ayarlaması benim hiç bi işime yaramz ki.. o tamamen özele girer özel bi hastanede istediğin boyuta getirebilirsin dedi. ve izlerin kalacağını eğer evlenirsem bu izlerin beni rahatsız edebileceğini söyledi hem ozamanda büyüme yapar boşuna gider herşey diyo bence evlen ozman eğer yine rahatsız olursan ozman bi bakarsın dedi. benimde kafamı karıştırdı anlayacağın

Tatlım öncelikle çok geçmiş olsun,ameliyat fiyatı nedir?yazabilirmisin bende sena hanımın tavsiyesi üzerine mustafa beye gideceğim, emzirdiğim için hazirran gibi ameliyat düşünüyorum,muayeneye gidip emzirmeyi ne zaman bırakmam gerektiğini öğrenmem lazım,muayene ücreti falan bunları yazarmısın ne kadara mal oldu cevap bekliyorum sizden..

Cok gecmis olsun canim iyi olmana sevindim.ameliyatın kac saat surdu ve istedigin boyuta geldi mi ne durumda yani memikler:)

Kızlar Merhaba,
18 Kasım Salı günü Özel Balat hastanesinde bende ameliyat olacağım. Doktorum Cihan Uçar daha önce bir tanıdığımız kendisine göğüs küçültme ameliyatı yaptırmıştı. Çok ilgili ve işini bilen biri. Bakalım ameliyattan sonra beni neler bekliyor?
Öncelikle daha önce hiç ameliyat olmadığım için biraz korkuyorum. Her bir göğsümden 3 portakal büyüklüğünde alacağını söyledi.
Gerçekten doğal görünümüne dönmesi 3 ay mı sürüyor?

Cok gecmis olsun canim iyi olmana sevindim.ameliyatın kac saat surdu ve istedigin boyuta geldi mi ne durumda yani memikler:)

sag ol canim.amliyatim 2 saat surdu ama narkozdan cikma,hazirlamalari derken 4 saate yakin surdu.memisler iyi oldu da halen sisler elleynce de hissediyom.pazartesi dr.gittim cok iyiler dedi.sislik cok fazla var dedi.odemim var yani.ve sislikler hep yanlarda canim.gogsunun halinden bi o kadr dahaa iner dedi.ben kucultebildgin en kucuk olcuye getir dedim.eski Turk filmlerindeki gibi kalem bile tutmasin dedim:) bilmiyorum simdilik bile boyutundan memnunum ama yandaki sislikler gecerse daha memnun olurum.

Cnm geçmiş olsun sislikler inip doğal hale gelince daha bi güzel oluyo cnmv

Canım çok sevindim memnun olmana,ameliyatta çok kısa sürmüş,inşallah en kısa zamanda toparlanırsın...fiyat olarak ne ödedin yaarmısın? darısı bizim başımıza :))

Merhaba bayanlar,
bende prof. dr. fuat yükselde 2 ay sonra ameliyat olucam, meme kücültme ve karin varme, düsündükce cooook korkuyorum yani ameliyattan degil sonrasindan cok korkuyorum, insallah sizin gibi bende cok mutlu olurum sonuctan
kac haftadir Burda okuamadim yazi kalmadi yaaaa kafam karisik korkuyorum ooff.....

Bende sisliklerden yana dertliyim ameliyat olalı 25 gün oldu acaba son hali bu mu olacak diye düşünüyorum benim de yanlarda sislikler .doktor a yapabildigin kadar küçük yap demiştim ama küçücük armut gibi yapmadım dedi hala büyük gorunuyorlar gözüme :-(

Iyi olmana cok sevindim canim hemde kisa surmus ameliyatin masallah..sisliklerde iner yakında dert.etme iyi hisset iyi olsun..bende gun sayiyorum ..boyle sizin iyi olduğunuzu duyunca bende iyi oluyorum korkularim azalıyor.cok gecmis olsuunn ;-*

Çok fazla kuculmuyo
Keske küçükse ben daha küçük istiyordum hatta doktoruma da söyledim oda daha küçük yapsak seneye silikona gelirsin diyo . Ama ben küçük meme seviyorum annemle ablam bıktı ya büyük mu hala dememden :) o kadar emek veriyosun istediğini goremeyince bi tuhaf oluyorum sac değilki kesilsin uzar aman diyebilicegim. Anmem biraz kg ver bakalım dedi diyete basladim evde yattığımda 4 kg almisim :) dikkat edicem yediklerime 54 kg falan oluyum bakicam

Qizlar size Azerbaycandan yaziram 300 -305 cc aranizda slikon yapriran varmi acil konuwmaq isterim

Cnm senin ölçülerin ne kadarda ne kadar oldu bende çok küçülsünler istiyorum ama gittiğim doktor süt bezlerine daha zarar vermemek için cok küçültemem diyo senin durumun ne?

Canım selam teşekkürler öncelikle, hayırlısı olsun bende emzirmeyi kestikten 6 ay sonra gittim ama dr için galib açok önemli değil yine de bilgi veriyor ben karın germe ameliyatı ile fiyat aldım 2.ameliyat önemli bu nedenle fiyTı indiriyorlar Fiyatı Mustafa bey ile değil muhasebe ile görüşüyorsun 4750dedi son ama gögüse alınan parça vs bunlar çok etken bilgin olsun
Pazarlıkla 4,5 yaptırdım senin durumuna göre bakarsın daha ucuz yaparlar bu arada muayene ücretsiz ya inanılmaz bir adam her gittiğinde ilk defa gidiyormuşsun gibi ilgili her defasında oturup üşenmeden anlatıyor rahatlatıyor
Mutlaka ön görüşmeyi ertelemeden git derim 2 dr daha var Naci bey ve Yrd.Dç.var Bülent bey ama ben Mustafa beyi istedim :)o kadar korkuyordum ki 1,5ay düşündüm boşuna beklemişim :) umarım seninde istediğin gibi olur

Cnm senin ölçülerin ne kadarda ne kadar oldu bende çok küçülsünler istiyorum ama gittiğim doktor süt bezlerine daha zarar vermemek için cok küçültemem diyo senin durumun ne?
Benim meme cok sarkikti ilk amac diklestirme 85 takiyordum sarkk olduğu için büyük de gözüküyor tabi şimdi 80b medikal sutyen takıyorum iste dedigine gore 500 gr aldım dedi gerçi evraklar yanında degildi öyle hatırlıyorum dedi yani senin peki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…