- 4 Ağustos 2014
- 27
- 1
- 38
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #16.741
Selamlar heryerden herköşeden Sena ya yazıyorum :) bende onun tavsiyesine uyanlardanım bu yazışmaları yeni okuyorum görmemişim ama onunla yazışmak yetti Mustafa bey müthiş biri hayran kaldım desem abartmış olmam ya o kadar güven veriyorki yine de endişe ediyor insan gerçi :)bende yeni ameliyat oldum bana krem sür demedi geleceksin açacağım dedi sonra krem sürecekmişim bu arada diren diye birşeyden bahsetmişsiniz o nedir? Bende yok galibasena'cım, sana çoooook teşekkür ederim. senin sayende medipol'de mustafa beyi keşfettim hem de evimin 10 dk ötesinde. Mustafa bey mükemmel bir hekim. tavrı, ses tonu o kadar rahat hissettiriyor ki kendisini kırk yıldır tanıyormuşum hissi yaşadım. 6 Ağustos saat 9.30'da ameliyathaneye indik. öncesinde fotoğraf çekimi ve çizim oldu. ben böyle stresli işlerde hep gülerim :) insan ne kadar çok istese de neticede bıçak altına yatıyor ve gerginlik yaşıyor. anestezi hissi bir harika. vücudunda bir dalgalanma hissediyorsun daha sonra bakmışsın uyumuşsun senin de dediğin gibi.
film koptuktan sonra kendimi yatakta hatırlıyorum. nasıl taşıdılar, nasıl yatağa yerleştirdiler hiçbirini hatırlamadım. uyandığımda gözlerim ve boğazım acıyordu. göğüslerimde sızı vardı ve "acıyor" diye sayıkladığımı hatırlıyorum. sağ göğsümde kanama açıldı ama müdahale edilecek kadar değil. bir kaç saat sonra kendi kendine durdu zaten. midem çok şükür çok az bulandı ve iğne istemedim. kendime geldikten sonraki iki saat biraz zordu ama sonra hiç fazla ağrım olmadı. hatta kendi kendime ayağa kalktım. sabah direnler çıkarken çok az bir sızı hissettim. yaralardan hafif kan sızıntıları oluyordu. gazlı bezler çıkarıldı, minik bantlardan takıldı. eriyen estetik dikiş atılmış zaten, en çok buna sevindim. ben doktoruma olabilecek en küçük göğsü istediğimi söylemiştim, süt bezlerinin olabildiğince korunması şartıyla. Mustafa bey sağ olsun işinin o kadar ehli ki, "emzirmede sorun yaşayacağını zannetmiyorum, beklediğimden daha iyi ve güzel bir operasyon oldu." dedi. eskiyle kıyaslayınca o kadar hafifledim ve o kadar mutluyum ki. ameliyatın ertesi günü yani bugün saat 10.00'da evdeydik. hemşireler, muhasebe hepsi çok şekerdi. Mustafa Bey'e zaten hayran kaldım. çok şeker ve alçakgönüllü. maşallah.
benden toplam 1.3 kg doku gitti. çok şükür hafif sızılar dışında kendimi harika hissediyorum. hiiç korkulacak bir operasyon değilmiş. ameliyat öncesi ve sonrası beslenme önemli, doktoruna ve hastanesine denk gelmek önemli. 28 ocaktan beri Göztepe'de ameliyat olmaya kendimi şartlamıştım, ama ameliyat günümde mustafa beyin ofisinde aldım soluğu ve çok memnunum. inşallah bir sorun çıkmaz ve hep böyle devam eder.
mustafa bey bana "internette yazılanlara çok itibar etme, asistanlara yazdırıyorlar" dedi. ama sena, senin yorumun beni mustafa Bey'e götürdü ve ameliyatın birinci gününde ben çok memnun ve mutluyum. sana çok çok teşekkür ederim. mükemmel bir hekim ve hastane ortamı.
Yarin gittigimde erkek doktordan cekinirim diye dusunuyorum cunku adam haliyle gormek isteyecek bide cok bi fiyat verirmi acaba. Dik duramiyorum sutyen askisi skmaktan omuzlarim yara oluyo hep yazin hele hic dar duz bi badi giydigimi hatirlamiyorum bol seyler giymekten gina geldi spor yapsam iyice omuzlarim genisliyo ve alt bedenden veriyorum kiloyu goguslerdendaha bi gram kilo vermedim.
Gecmis olsun canım ne güzel 1 günde çıkmissın hastaneden direnleri de almışlar. Ben çarşamba oldum 2 gece hastanede kaldım 3. Gün benim ısrarla direnler le saldılar. Hafta sonuda girince de yarın alacaklar direnleri. Ağrım sizim yok allahtan.arkadaslar merhaba bende cuma aksami amelyatimi oldum.1 gece hastanede kaldim.direnlerde 1 gece takldi..hastaneden cikarken cikarildi.2 gun agrilarim vardi ama o agrilar yatip kalkarken daha cok oluyodu.bugun daha iyiym.hafif hafif batmalar oluyo ama isimi gorebiliyorum az cok.
Ne yaptın gittin mi doktora ?
Tatlım öncelikle çok geçmiş olsun,ameliyat fiyatı nedir?yazabilirmisin bende sena hanımın tavsiyesi üzerine mustafa beye gideceğim, emzirdiğim için hazirran gibi ameliyat düşünüyorum,muayeneye gidip emzirmeyi ne zaman bırakmam gerektiğini öğrenmem lazım,muayene ücreti falan bunları yazarmısın ne kadara mal oldu cevap bekliyorum sizden..Selamlar heryerden herköşeden Sena ya yazıyorum :) bende onun tavsiyesine uyanlardanım bu yazışmaları yeni okuyorum görmemişim ama onunla yazışmak yetti Mustafa bey müthiş biri hayran kaldım desem abartmış olmam ya o kadar güven veriyorki yine de endişe ediyor insan gerçi :)bende yeni ameliyat oldum bana krem sür demedi geleceksin açacağım dedi sonra krem sürecekmişim bu arada diren diye birşeyden bahsetmişsiniz o nedir? Bende yok galiba
Cok gecmis olsun canim iyi olmana sevindim.ameliyatın kac saat surdu ve istedigin boyuta geldi mi ne durumda yani memikler:)arkadaslar merhaba bende cuma aksami amelyatimi oldum.1 gece hastanede kaldim.direnlerde 1 gece takldi..hastaneden cikarken cikarildi.2 gun agrilarim vardi ama o agrilar yatip kalkarken daha cok oluyodu.bugun daha iyiym.hafif hafif batmalar oluyo ama isimi gorebiliyorum az cok.
Cok gecmis olsun canim iyi olmana sevindim.ameliyatın kac saat surdu ve istedigin boyuta geldi mi ne durumda yani memikler:)
Cnm geçmiş olsun sislikler inip doğal hale gelince daha bi güzel oluyo cnmvsag ol canim.amliyatim 2 saat surdu ama narkozdan cikma,hazirlamalari derken 4 saate yakin surdu.memisler iyi oldu da halen sisler elleynce de hissediyom.pazartesi dr.gittim cok iyiler dedi.sislik cok fazla var dedi.odemim var yani.ve sislikler hep yanlarda canim.gogsunun halinden bi o kadr dahaa iner dedi.ben kucultebildgin en kucuk olcuye getir dedim.eski Turk filmlerindeki gibi kalem bile tutmasin dedim:) bilmiyorum simdilik bile boyutundan memnunum ama yandaki sislikler gecerse daha memnun olurum.
Canım çok sevindim memnun olmana,ameliyatta çok kısa sürmüş,inşallah en kısa zamanda toparlanırsın...fiyat olarak ne ödedin yaarmısın? darısı bizim başımıza :))sag ol canim.amliyatim 2 saat surdu ama narkozdan cikma,hazirlamalari derken 4 saate yakin surdu.memisler iyi oldu da halen sisler elleynce de hissediyom.pazartesi dr.gittim cok iyiler dedi.sislik cok fazla var dedi.odemim var yani.ve sislikler hep yanlarda canim.gogsunun halinden bi o kadr dahaa iner dedi.ben kucultebildgin en kucuk olcuye getir dedim.eski Turk filmlerindeki gibi kalem bile tutmasin dedim:) bilmiyorum simdilik bile boyutundan memnunum ama yandaki sislikler gecerse daha memnun olurum.
Canım çok sevindim memnun olmana,ameliyatta çok kısa sürmüş,inşallah en kısa zamanda toparlanırsın...fiyat olarak ne ödedin yaarmısın? darısı bizim başımıza :))
Bende sisliklerden yana dertliyim ameliyat olalı 25 gün oldu acaba son hali bu mu olacak diye düşünüyorum benim de yanlarda sislikler .doktor a yapabildigin kadar küçük yap demiştim ama küçücük armut gibi yapmadım dedi hala büyük gorunuyorlar gözüme :-(sag ol canim.amliyatim 2 saat surdu ama narkozdan cikma,hazirlamalari derken 4 saate yakin surdu.memisler iyi oldu da halen sisler elleynce de hissediyom.pazartesi dr.gittim cok iyiler dedi.sislik cok fazla var dedi.odemim var yani.ve sislikler hep yanlarda canim.gogsunun halinden bi o kadr dahaa iner dedi.ben kucultebildgin en kucuk olcuye getir dedim.eski Turk filmlerindeki gibi kalem bile tutmasin dedim:) bilmiyorum simdilik bile boyutundan memnunum ama yandaki sislikler gecerse daha memnun olurum.
Iyi olmana cok sevindim canim hemde kisa surmus ameliyatin masallah..sisliklerde iner yakında dert.etme iyi hisset iyi olsun..bende gun sayiyorum ..boyle sizin iyi olduğunuzu duyunca bende iyi oluyorum korkularim azalıyor.cok gecmis olsuunn ;-*sag ol canim.amliyatim 2 saat surdu ama narkozdan cikma,hazirlamalari derken 4 saate yakin surdu.memisler iyi oldu da halen sisler elleynce de hissediyom.pazartesi dr.gittim cok iyiler dedi.sislik cok fazla var dedi.odemim var yani.ve sislikler hep yanlarda canim.gogsunun halinden bi o kadr dahaa iner dedi.ben kucultebildgin en kucuk olcuye getir dedim.eski Turk filmlerindeki gibi kalem bile tutmasin dedim:) bilmiyorum simdilik bile boyutundan memnunum ama yandaki sislikler gecerse daha memnun olurum.
Keske küçükse ben daha küçük istiyordum hatta doktoruma da söyledim oda daha küçük yapsak seneye silikona gelirsin diyo . Ama ben küçük meme seviyorum annemle ablam bıktı ya büyük mu hala dememden :) o kadar emek veriyosun istediğini goremeyince bi tuhaf oluyorum sac değilki kesilsin uzar aman diyebilicegim. Anmem biraz kg ver bakalım dedi diyete basladim evde yattığımda 4 kg almisim :) dikkat edicem yediklerime 54 kg falan oluyum bakicamÇok fazla kuculmuyo
Cnm senin ölçülerin ne kadarda ne kadar oldu bende çok küçülsünler istiyorum ama gittiğim doktor süt bezlerine daha zarar vermemek için cok küçültemem diyo senin durumun ne?Keske küçükse ben daha küçük istiyordum hatta doktoruma da söyledim oda daha küçük yapsak seneye silikona gelirsin diyo . Ama ben küçük meme seviyorum annemle ablam bıktı ya büyük mu hala dememden :) o kadar emek veriyosun istediğini goremeyince bi tuhaf oluyorum sac değilki kesilsin uzar aman diyebilicegim. Anmem biraz kg ver bakalım dedi diyete basladim evde yattığımda 4 kg almisim :) dikkat edicem yediklerime 54 kg falan oluyum bakicam
Tatlım öncelikle çok geçmiş olsun,ameliyat fiyatı nedir?yazabilirmisin bende sena hanımın tavsiyesi üzerine mustafa beye gideceğim, emzirdiğim için hazirran gibi ameliyat düşünüyorum,muayeneye gidip emzirmeyi ne zaman bırakmam gerektiğini öğrenmem lazım,muayene ücreti falan bunları yazarmısın ne kadara mal oldu cevap bekliyorum sizden..
Benim meme cok sarkikti ilk amac diklestirme 85 takiyordum sarkk olduğu için büyük de gözüküyor tabi şimdi 80b medikal sutyen takıyorum iste dedigine gore 500 gr aldım dedi gerçi evraklar yanında degildi öyle hatırlıyorum dedi yani senin peki ?Cnm senin ölçülerin ne kadarda ne kadar oldu bende çok küçülsünler istiyorum ama gittiğim doktor süt bezlerine daha zarar vermemek için cok küçültemem diyo senin durumun ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?