GÖĞÜS KÜÇÜLTME DENEYİMLERİM

Evet dediğiniz gibi yandan bakınca baya geniş koltuk altına doğru önden yatarken bakınca daha farklı görünüyor doktor da ayağa kalk öyle bak dedi

Merhaba..Öncelikle çok geçmiş olsun..Ben bu durumu yaşamadım..Sürekli yatarken hariç korse taktığım için fark etmemiş olabilirim..3 ay bitti..Ama şunu biliyorum sanırım tam oturması 6 ayı buluyor..Sevgilerimle..

Çok geçmiş olsun..Benim de 2010 aralık da rahmim alınmış ve maalesef mesanem yırtılmıştı ameliyatta..Göğüs ameliyatı rahim ameliyatı yanında çok daha kolay..Sadece pansuman ve ilk bir kaç gün yataktan tek kalkamamak zor..Onun dışında dren ameliyatta göğüse takılıyor..Sonda takılıyor ama ameliyattan 1-2 saat sonra falan çıkarılıyor..Bence süreç çok zor değil..Sadece meme küçültmede izlerin, dikişlerin geçmesi zaman alıyor..Sevgilerimle..

Tesekkurler size de geçmiş olsun , benim asıl amacim kitlelerden kurtulmak , normalde sadece gögüs küçültmeye cesaret edemezdim :)) ameliyat doktorunuzdan memnunsaniz paylasabilirseniz sevinirim

Hangi doktora oldunuz ? Hangi cup oldu c mi?
Hacettepe de gencay üstüne ameliyat oldum. B ye yakın bir cup yaptı bana. Süreç zaten çok olumlu geçti benim için. Sadece doktordan randevu bulmak biraz zor ve ameliyat genelde 5-6 ay sonra oluyor.

Merhaba sizin 3 ay olmuş ameliyat sonrası ile nasıl bir fark var çok mu küçülüyor ödemler gidince acaba

Ameliyat sonrası meme başlarında his var mıydı acaba?

Merhaba sizin 3 ay olmuş ameliyat sonrası ile nasıl bir fark var çok mu küçülüyor ödemler gidince acaba
Hayır, çok küçülmüyor.Korse giymeye çok dikkat edin şeklin oturması için ..Eski 75 D sütyenimi denedim gayet güzel oldu..Eskiden 75 D nin üstünden taşardı..Ancak tabiki korseye ben devam ediyorum..

Bende geçen hafta Salı günü oldum. Görüntüden çok memnunum açıkçası. Yanlara doğru ödemim var onlar indikçe sanırım daha da oturacak görüntü.
Merhaba hangi doktora oldunuz istanbulda devlet hastanesinde olmayı dusunuyorum bende (kartal lutfi kırdar veya goztepe suleyman yalcın) bana onerebileceginiz dr veya hastane var mıdır

Merhaba hangi doktora oldunuz istanbulda devlet hastanesinde olmayı dusunuyorum bende (kartal lutfi kırdar veya goztepe suleyman yalcın) bana onerebileceginiz dr veya hastane var mıdır
Merhaba ben Ankara hacettepede oldum ameliyatı. Doktorum Galip Gencay Üstündü. İstanbul’da önerebileceğim bir doktor yok maalesef.

Merhaba ben Ankara hacettepede oldum ameliyatı. Doktorum Galip Gencay Üstündü. İstanbul’da önerebileceğim bir doktor yok maalesef.
Tamam tesekur ederim bende istanbul da dr arayış içerisindeyim iyi bi dr bulduğum zaman direkt ameliyata giricem artık gercekten taşımakta güclük cekiyorum. Bir sorum var sürec nasıl ilerliyo istanbulda cok yogun oldugu icin 1 veya 1.5 sene de haber veriyolarmis sizin sureciniz nasıl ilerledi kısaca anlatabilirmisiniz

Rica ederim. Ben 2025 Ağustos sonu eylül başı gibi muayene oldum. Doktorum süreci anlattı 17 şubata ameliyat tarihi verdi. Ameliyattan önceki cuma günü bütün kan testlerim yapıldı. Anestezi onay verdi. Ameliyattan bir gün önce çizimim yapıldı. Ameliyat günü Sabah erken saatte hastaneye gittik saat 10:30 gibi ameliyata girdim. Uyanma odasında saate baktığımda 14:30 du. Sonrasında zaten çok aşırı bir ağrım olmadı sadece yanma batma gibi bir ağrı. Diren de takılmadığı için baya rahattım açıkçası. Ertesi günde korsem takıldı ve taburcu oldum. Zaten nasıl yatmanız gerektiğini ne yapmanız gerektiğini size söylüyorlar. Benim dikişlerimde omnistrip adında bantlar vardı ve ilk ay kontrolüne kadar kaldılar. O yüzden dikişlerimde açılma ya da akıntı olmadı. Şuanda da çok ince bir çizgi halinde görünüyor. Yani korkulacak bir ameliyat değil. Tek pişmanlığım daha önce yaptırmamış olmak gerçekten çok rahatladım.

İz kremi verildi mi? Markası nedir acaba

`