- 19 Mayıs 2025
- 18
- 0
- 1
- 28
- Konu Sahibi Merve berfin
-
Bitek tahini denemedim onuda deniyim. Ama kırmızı kantoron yağını kullansammı bilemedim sonuçta bebeğimi emziriyorum sürekliTahinin üste çıkan yağı iyi gelir derler
Lahana haslayip koy derler
Ben lansinoh kullandım iyi geldi
Antibiyotikli krem mi o?Madecassol iyi geleceğini düşünüyorum fakat bebek emmeden önce yıkamak gerekli merhemi
Hayır bitkisel onarıcı merhem ,aynı zamanda belki Hindistan cevizi yağı da bir nebze yumuşatırAntibiyotikli krem mi o?
Çok teşekkür ederimHayır bitkisel onarıcı merhem ,aynı zamanda belki Hindistan cevizi yağı da bir nebze yumuşatır
Rica ederimÇok teşekkür ederim
Asıl mesele bu, bunu çözmeden hiçbir krem fayda etmez. Emzirme danışmanı hemşire oluyor onlardan yardım isteyinYanlış emiyo zaten ama katiyen kahverengi olan yeri ağzına almıyo
Gümüş göğüs ucu kapaları var bende çok işe yaramıştı. Aglayarak almaya gitmiştim eve gelince hemen kullandım. Ondan sonraki emzirmemde acı yok olmuştu. Onada bakabilirsiNiZ
Teşekkür ederimEmzirme pozisyonunu duzeltirseniz sorun ortadan kalkacaktır. Nerden bildiğimi sormayin o acıyı iki ay cektim.Krem anlık rahatlatır sorun devam eder. Gümüş kapak tavsiye ederim
Asla kuru kuru memeyi vermeyin sütünüzü sıkın ovalayın öyle verin . Boş kaldigindada sütünüzu sıkıp ovalayip bol bol havalandirin .Bol bol video izleyin emzirme pozisyonuyla bebeğin emme şekliyle ilgili.
Rahat bir oturma pozisyonunda oturun . Bebeğinizi emzirme yastığına koyup memenize yaklaştırın. (Bebek memeye gidecek Siz bebeğe egilmeyin yani). Meme ucunuzu burun ile dudak arasına sürtün bebeğiniz ağzını kocaman açtığı anı yakaladığınizda sokun .( Bu ilk defada sayısız deneme demek biliyorum zamanla doğru anı yakaliyorsun) Siyah bölgeyi mümkün olduğunca almalı. Almamış ise alttan üstten itin (ben öyle yapiyordum) Bebeğinizin alt ve üst dudagi dışa dönük olmalı ( değilse siz dışa döndürün aynı andada içe siyah bölgeyi itin )
Garmastan pomad tahin ayva çekirdeği hepsi iyi gelebilir fakat her emzirmede tahriş devam eder . Hepsini denedim işe yaramadı . Onun için ilk iş sadece ucunu değil siyah bölgeyi almaya calistir.
Merhaba ben gümüş kapaklardan çok memnun kaldım. Kremler bende de işe yaramadı. Gümüşün iyileştirici etkisi dışında göğüs ucunu nemli tutuyor. Hatta kapakların içine süt doluyordu benim o sütün içinde kalıyordu :)Sizden fikir almak istiyorum.. İki aylık bebeğim var ama göğüs uclarım çok kötü çocuğumu emzirirken ağlıcak derece geliyorum. Sizce ne kullanabilirim? Çok krem kullandım ama bi etkisi olmadı. Komşum kırmızı kantoron yağı verdi göğüs ucuna sür diye ama rmin olamadım. Aranızda kırmızı kantoron yağını kullanan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?