- 10 Mart 2015
- 5.259
- 15.063
- 178
- Konu Sahibi GoldenVenus
-
Evet evet olan oldu artık ah vah deme aşamasını geçtik azimle amacımıza sarılma aşamasındayız.Olacak bu sefer olacak bizde askıda beğendiklerimizi giyip cuk diye olmasının hazzını yaşıcaz
Aynen vücut ısınmışken daha etkili olur bayramda da evdeyim bakalım yapabilirsem jillian videolarından yapıp vücudumu bi şoka uğratıp metabolizmayı coşturur hem biraz da toparlanmaya yardımcı olur diye düşünüyorum
Allahtan ben yurtdışında olduğum için annemlerden başka akraba vs yok yani bayram namına hiç bişey olmayınca ikramlık olayından yırtıyorum göz görmeyince gönül katlanıyoAyy bizim bayram işi karışık benim cadı günü denize gidelim istiyo.. ee bayramlarda mümkün değil zaten yer bulmak günü birlik gitsek bi türlü ben de evde kalıp dinlenmek istiyorum ama işte yani anlıyacağın riskli dönem ama halledeceğiz Allahın izniyle...
Günaydın ablacımGünaydınnnnn
Afiyet olsun akşam patates fazla olmasa günün geneli iyiymiş olsun bugün telafi edersin. ne zaman açılıyo okullar bayramdan sonra mıPERŞEMBE MENÜM
Sabah : çeyrek simit,minik bir poğaça domates, salatalık, peynir
öğle : yarım kepçe mercimek çorbası, 1 servis kaşığı sulu köfte yarım bardak ayran
ara : 2 yulafı bisküvi
akşam : fırında kremalı patates ve tavuk sanırım patatesi fazla kaçırdım..
ara : 1 sade türk kahvesi 2 parça çiko.
birde artık okullar açılsa da kahvaltımı evde yapmaya başlasam tekrar şimdi kız yanımda bu sefer işyerinde kahvaltıda o bişey yemiyo diye onunla oturuyorum cılkı çıkıyo işin
Afiyet olsun akşam patates fazla olmasa günün geneli iyiymiş olsun bugün telafi edersin. ne zaman açılıyo okullar bayramdan sonra mı
Insallah ablacim bu arada bayramin mubarek olsunevet canım 19 unda ondan sonra daha süper olacak o zamana kadar 100 gr versem kardır.. ama ondan sonra hayatım düzene gircek tekrar inş.
Sagol Hatçik abla sanada ailenle sevdiklerinle mutlu huzurlu bayramlarSAĞLIK HUZUR VE BARIŞIN OLDUGU GÜZEL BİR DÖNEM DİLİYORUM HAYIRLI BAYRAMLAR CANLAR
Merhaba canim hosgeldin valla oyle guzel yazmissin ki kendimi ünlü biri gibi hissettimSelam kızlar ben geldimmmm
25 Temmuz'da Dukan diyetine başladım ve 8.200 verdim bu süreçte. Seyirle devam ediyorum. Diyetim süresince DUKAN DİYETİ DENEYİMLERİMİZ sayfasını okuyarak motive oldum, sorularıma cevaplar buldum, yeni tarifler öğrendim. Geçmiş değil de sanki bugünmüş gibi takip ettim. 1149. sayfayı okuduğum sırada eşimin "Neden hep okuyosun sen hiç yazmıyosun?" demesi üzerine güncel bir dukan diyet sayfası arayışına çıktım ve GoldenVenüs'ü buldum. Nasıl sevindim anlatamam
Bir de baktım ki evlenme telaşından seyiri bırakıp güçlendirmeye geçen 57 kiloluk GoldenVenüs evlenmiş ve 1 yaşında kızı bile olmuşSanki bir zaman makinesinden geçmiş gibi hissettim Allah bağışlasın analı babalı sağlıkla büyüsün inşallah Ancak diyet listenizi görünce şok geçirdim meyveler kuruyemişler Ve yanlış anlamazsanız sormak istiyorum zamanında başarılı olmuşken neden yine Dukan yapmıyorsunuz? (Biraz meraktan biraz da endişeli soruyorum bunu )
Merhaba canim hosgeldin valla oyle guzel yazmissin ki kendimi ünlü biri gibi hissettimCok guzel kilo vermissin sakin birakma sonuna kadar git yani guclendirmeyi mutlaka tamamla ben düğündü yeni evlilik heyecani cesit cesit yemekler falan derken guclendirme yalan oldu ilk 1 sene pek kilo almadim ama tabi o sekilde beslenmeye devam edince hamile kalana kadar gecen surede kilo al ver derken 66 larda hamile kaldim ve dogumdan sonrada o kiloya indim ama ilk sayfada yazdigim gibi emzirme donemi abarttim biraz ve suan bu kilolardayim.Tekrar dukan yapmiyo olmam emzirdigimden dolayi.Bebegimin herseyden fayda saglamasi icin her besin gurubundan yemeye calisiyorum ama eger emzirmiyo olsam kesinlikle dukan yapardim cunku hic spor yapmadan hic sarkmadan sirf yağlanma sorunum olan bolgelerden cok guzel zayiflamistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?