GoldenVenus ' ün Zayıflama Günlüğü

Ayy bizim bayram işi karışık benim cadı günü denize gidelim istiyo.. ee bayramlarda mümkün değil zaten yer bulmak günü birlik gitsek bi türlü ben de evde kalıp dinlenmek istiyorum ama işte yani anlıyacağın riskli dönem ama halledeceğiz Allahın izniyle...

Allahtan ben yurtdışında olduğum için annemlerden başka akraba vs yok yani bayram namına hiç bişey olmayınca ikramlık olayından yırtıyorum göz görmeyince gönül katlanıyo

Perşembe Menüm;

Sabah: 1 dilim çavdar ekmeği,2 yk patatesli yumurta,1 kk peynir,yeşillik
Öğle:3 yk keşkek,3 köfte kadar et,salata,yoğurt
Ara:2 hurma,2 ceviz
Akşam:yumurtalı fasulye kavurması,salata,yoğurt,1 dilim çavdar ekmeği
Ara:Chia tohumlu 1 kase yoğurt

4,5 lt su,1 rezene,2 humana,2 Türk kahvesi

PERŞEMBE MENÜM

Sabah : çeyrek simit,minik bir poğaça domates, salatalık, peynir
öğle : yarım kepçe mercimek çorbası, 1 servis kaşığı sulu köfte yarım bardak ayran
ara : 2 yulafı bisküvi
akşam : fırında kremalı patates ve tavuk sanırım patatesi fazla kaçırdım..
ara : 1 sade türk kahvesi 2 parça çiko.

birde artık okullar açılsa da kahvaltımı evde yapmaya başlasam tekrar şimdi kız yanımda bu sefer işyerinde kahvaltıda o bişey yemiyo diye onunla oturuyorum cılkı çıkıyo işin

Afiyet olsun akşam patates fazla olmasa günün geneli iyiymiş olsun bugün telafi edersin. ne zaman açılıyo okullar bayramdan sonra mı

Afiyet olsun akşam patates fazla olmasa günün geneli iyiymiş olsun bugün telafi edersin. ne zaman açılıyo okullar bayramdan sonra mı

evet canım 19 unda ondan sonra daha süper olacak o zamana kadar 100 gr versem kardır.. ama ondan sonra hayatım düzene gircek tekrar inş.

Bayramda evde olunca pek internte giremedim menuleri yazacak firsat olmadi genel olarak dikkat ediyorum cis li seyleri kucuk porsiyon yiyorum ve mutlaka diger ogunde dengeliyorum eger oglen cok kactiysa aksama chia lı yogurt az meyve ile gecistirdim iyi oldu boyle. pazartesi 69.7 kg dim baslayali 1 hafta oldu 1.3kg gitti bu sabahta 69.2 çıktım suan cok motiveyim cunku hic biseyi kismiyorum sadece abartmiyorum dengeliyorum hergun cisli yemiyorum.spor regl dolayisiyla devamı gelmedi ama hergun yuruyus yapiyorum bende durumlar boyle

bide hergun sade kahvemin yaninda 2 kare bitterimi yiyorum ki ruhumuda hergun tatli namina doyuruyo

Selam kızlar ben geldimmmm
25 Temmuz'da Dukan diyetine başladım ve 8.200 verdim bu süreçte. Seyirle devam ediyorum. Diyetim süresince DUKAN DİYETİ DENEYİMLERİMİZ sayfasını okuyarak motive oldum, sorularıma cevaplar buldum, yeni tarifler öğrendim. Geçmiş değil de sanki bugünmüş gibi takip ettim. 1149. sayfayı okuduğum sırada eşimin "Neden hep okuyosun sen hiç yazmıyosun?" demesi üzerine güncel bir dukan diyet sayfası arayışına çıktım ve GoldenVenüs'ü buldum. Nasıl sevindim anlatamam
Bir de baktım ki evlenme telaşından seyiri bırakıp güçlendirmeye geçen 57 kiloluk GoldenVenüs evlenmiş ve 1 yaşında kızı bile olmuş Sanki bir zaman makinesinden geçmiş gibi hissettim Allah bağışlasın analı babalı sağlıkla büyüsün inşallah Ancak diyet listenizi görünce şok geçirdim meyveler kuruyemişler Ve yanlış anlamazsanız sormak istiyorum zamanında başarılı olmuşken neden yine Dukan yapmıyorsunuz? (Biraz meraktan biraz da endişeli soruyorum bunu )

Merhaba canim hosgeldin valla oyle guzel yazmissin ki kendimi ünlü biri gibi hissettim Cok guzel kilo vermissin sakin birakma sonuna kadar git yani guclendirmeyi mutlaka tamamla ben düğündü yeni evlilik heyecani cesit cesit yemekler falan derken guclendirme yalan oldu ilk 1 sene pek kilo almadim ama tabi o sekilde beslenmeye devam edince hamile kalana kadar gecen surede kilo al ver derken 66 larda hamile kaldim ve dogumdan sonrada o kiloya indim ama ilk sayfada yazdigim gibi emzirme donemi abarttim biraz ve suan bu kilolardayim.Tekrar dukan yapmiyo olmam emzirdigimden dolayi.Bebegimin herseyden fayda saglamasi icin her besin gurubundan yemeye calisiyorum ama eger emzirmiyo olsam kesinlikle dukan yapardim cunku hic spor yapmadan hic sarkmadan sirf yağlanma sorunum olan bolgelerden cok guzel zayiflamistim

Teşekkür ederim cevabın için Vallahi gerçekten öyle. Sizi haftalarca dizi izlermiş gibi okudum. Şimdi cevap da alınca kendimi izlediğim dizinin içindeymişim gibi hissediyorum Dukanla ilgili bir çok olumlu yazı okuduğum gibi pek çok da olumsuz şeyler okudum. Ama hem sizden hem de kendi deneyimlerimden ötürü bu diyete çok güveniyorum ve böyle bir cevap almak da içimi rahatlattı. En çok da annem için emin olmak istedim. Çünkü bel fıtığı ve dizlerinde kireçlenme var. Kilo verirse bu problemlerinin azalacağına inandığım için onu da başlatmak istiyorum. Tiroid problemi de var. Hayatında hiç diyet yapmış bir insan değil ve bana çok güveniyor. Onun sağlığını tehlikeye atıcak bir şey yapmak istemem

O zaman artık ben de burdayım hem de bu defa aktif olarak Dukan grubu çok başarılıydı çoğu kez kaçamaklarımı bu şekilde engelledim bu grupta da aynı potansiyeli görüyorum Hedefe kadar tam gaz devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…