Canım ben ilk asilamami oldum beklemedeyim ben gonal f 300 kullanım günde 100 doz vurundum 4 gün sonunda az bi doz olduğu için 4 gün vurundum kafan karışmasın .çok şükür 2 yumurtam var biri 20 diğeri 12 ben birde dış gebelik yaşadım için sağ tüpüm yok sol tüpünün olduğu yerdeki yumurtaların bu şekilde diğer tarafimdakilerde güzel büyümüş ama işilemde işime yaramiyor. Bence iğnelere başlamadan rahim filmi çektir bı doktor hatası yüzünden ben dış gebelik yaşadım ilk tedavimde dedeyi HSG çekelim sonuca göre basliyalim diye ben öylece basldim hamile kladim sonrası kötü bittiNasıl ve ne kadar dozla ilerledi iz ben ilk kez kullanıyorum heyecan var üzerimde.. ilk seferde işe yarar mı acaba? Sanırım gonalf tüp Bebek ve aşılama tedavisindede kullanılan bir igneymis ama ben doğal yoldan Gebelik için kullanıyorum bu şekilde kullanıp hamile kalanlar var mı? Eğer bu ay da olmazsa rahim filmi çekeriz dedi doktorum
Aşılama yapılırken kullandım gonalf ve ovitrelle. Gonal f günde 50 cc kullandım 8 gün falan kullandım. Ovitrelle asilamadan 36 saat önce kullandım.Nasıl ve ne kadar dozla ilerledi iz ben ilk kez kullanıyorum heyecan var üzerimde.. ilk seferde işe yarar mı acaba? Sanırım gonalf tüp Bebek ve aşılama tedavisindede kullanılan bir igneymis ama ben doğal yoldan Gebelik için kullanıyorum bu şekilde kullanıp hamile kalanlar var mı? Eğer bu ay da olmazsa rahim filmi çekeriz dedi doktorum
Geçmiş olsun dış gebelik mi oldu sonucunda? Doktorum kimyasal gebelik yaşadığım için erteledi bir kaç ay deneyelim sonrası çekeriz gibi demişti.. benimde bugün adetimin 10.gunu yumurtalar 17-14-14 müş bugün bir kez daha vur GONAL F i dedi.. Pts de çatlatma iğnesini vurursun dedi ona gorede ilişki günleri verdi. Bilmiyorum bu ay nasıl olur olumlu sonuç alirmiyim bilmiyorumCanım ben ilk asilamami oldum beklemedeyim ben gonal f 300 kullanım günde 100 doz vurundum 4 gün sonunda az bi doz olduğu için 4 gün vurundum kafan karışmasın .çok şükür 2 yumurtam var biri 20 diğeri 12 ben birde dış gebelik yaşadım için sağ tüpüm yok sol tüpünün olduğu yerdeki yumurtaların bu şekilde diğer tarafimdakilerde güzel büyümüş ama işilemde işime yaramiyor. Bence iğnelere başlamadan rahim filmi çektir bı doktor hatası yüzünden ben dış gebelik yaşadım ilk tedavimde dedeyi HSG çekelim sonuca göre basliyalim diye ben öylece basldim hamile kladim sonrası kötü bitti
Anladim insallah faydasını görürüzAşılama yapılırken kullandım gonalf ve ovitrelle. Gonal f günde 50 cc kullandım 8 gün falan kullandım. Ovitrelle asilamadan 36 saat önce kullandım.
Evet canım belki HSG çekilseydi ilk başta böyle işler başıma gelmeyecekti kendimi bebeğimden bana anı diyerekten motive ediyorum giden tüpümü Rabbim inşallah diğerinden nasip etsin sizlere de bana da. Bir doz daha vurunca belki biraz daha büyüyecektir o yüzden demiştir vur diyeGeçmiş olsun dış gebelik mi oldu sonucunda? Doktorum kimyasal gebelik yaşadığım için erteledi bir kaç ay deneyelim sonrası çekeriz gibi demişti.. benimde bugün adetimin 10.gunu yumurtalar 17-14-14 müş bugün bir kez daha vur GONAL F i dedi.. Pts de çatlatma iğnesini vurursun dedi ona gorede ilişki günleri verdi. Bilmiyorum bu ay nasıl olur olumlu sonuç alirmiyim bilmiyorum
Merhaba. Adetin 2. günü 150 ile başladık 7 gün 150 devam ettik 3 gün de 225 yaptık iğneleri. 1 veya 2 gün sonra da ovritelle vurdum sabah 6 da sonraki gün olması gerekiyor aşılamaya gittim akşam 6 gibi. Ama çok doz gercekten iyi değil. Pkos vardı zaten ohss ile sonuçlandı birde üçüz bebek. İnşallah istediğiniz sonuçları alırsınızNasıl ve ne kadar dozla ilerledi iz ben ilk kez kullanıyorum heyecan var üzerimde.. ilk seferde işe yarar mı acaba? Sanırım gonalf tüp Bebek ve aşılama tedavisindede kullanılan bir igneymis ama ben doğal yoldan Gebelik için kullanıyorum bu şekilde kullanıp hamile kalanlar var mı? Eğer bu ay da olmazsa rahim filmi çekeriz dedi doktorum
Kesinlikle haklısın başta hsg tabiki önemli... Bilmiyorum bazen bende cektireyim diyorum sonra kafam karışıyor herhalde bir iki aydan bende cektiririm.. 15 aydır istiyorum daha da olmuyorsa bu iğnelere rağmen. Çekilsin daha iyi... Sanırım ondan buyusunler diyede kaç olması lazım acaba iğne için o yumurtalarEvet canım belki HSG çekilseydi ilk başta böyle işler başıma gelmeyecekti kendimi bebeğimden bana anı diyerekten motive ediyorum giden tüpümü Rabbim inşallah diğerinden nasip etsin sizlere de bana da. Bir doz daha vurunca belki biraz daha büyüyecektir o yüzden demiştir vur diye
Aaa sizin üçüz müMerhaba. Adetin 2. günü 150 ile başladık 7 gün 150 devam ettik 3 gün de 225 yaptık iğneleri. 1 veya 2 gün sonra da ovritelle vurdum sabah 6 da sonraki gün olması gerekiyor aşılamaya gittim akşam 6 gibi. Ama çok doz gercekten iyi değil. Pkos vardı zaten ohss ile sonuçlandı birde üçüz bebek. İnşallah istediğiniz sonuçları alırsınız
Doktorunuz çok dikkatli ilerliyor demek ki. Benim Amh 7.88 di bide pkos olunca dolu dolu yumurtalar çıktı ortaya rastgele vurdu geçtiAaa sizin üçüz müsevinsem mi üzüldüm mi bilemedim ben ikiz çok istiyorum benim doktor 75 vurmami istedi. Zaten gonalf 450 likti. Eğer bu ay olmazsa diğer aya daha yüksek dozla ilerleyelim dedi
Ahahah sevdim ama o doktoru daDoktorunuz çok dikkatli ilerliyor demek ki. Benim Amh 7.88 di bide pkos olunca dolu dolu yumurtalar çıktı ortaya rastgele vurdu geçtikaçınılmaz son gibi bir şey oldu. Sizde var mı pkos filan ?
Hayırlısı kolaylıkla olsun inşallahAnladim insallah faydasını görürüzben 5 gün kullandım bugünde yaptım 6 olmuş oldu.. Pts de çatlatma iğnesini vurucam
Amin hepimizin inşallahHayırlısı kolaylıkla olsun inşallah
Valla benim 20 ve 12 yumurtam olmuştu doktorum iyi dedi 18 19 20 21 22 iyi diye biliyorumKesinlikle haklısın başta hsg tabiki önemli... Bilmiyorum bazen bende cektireyim diyorum sonra kafam karışıyor herhalde bir iki aydan bende cektiririm.. 15 aydır istiyorum daha da olmuyorsa bu iğnelere rağmen. Çekilsin daha iyi... Sanırım ondan buyusunler diyede kaç olması lazım acaba iğne için o yumurtalar
Zaten onlar için bir yumurta bile yeterli iğne için sanırım. Temmuz ayında ben letu kullanmıştım yumurtam 14 mm di kendi kendine çatlamasını bekledik. Bu ayda gonalf verip yumurtaları daha fazla uyarmış oldu.. inşallah güzel sonuçlarımız olur... Ben yarın çatlatma iğnesini vurucam ama aşırı akıntım var ya kahverengi falan.. sürekli iç çamaşırı degiisyorum su gibi akintida oluyor beyazda oluyor. Doktor normal dedi ama nasıl rahatsız oluyorum anlatamamValla benim 20 ve 12 yumurtam olmuştu doktorum iyi dedi 18 19 20 21 22 iyi diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?