K kacocan Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Mart 2025 3 0 1 28 21 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi cansin001 #21 aspenyaaaaa .!.: Merhaba bende 8 eylülde aşılama oldum sizde herhangi bir belirti var mı bende 3 gündür hiçbir belirti yok Genişletmek için tıkla... Belirtiler var gibi ama iğneden dolayı da oluyormuş bu yüzden belirtilere inanmıyorum ancak ben yumurta çatlatma iğnesinden 12 gün sonra kan verdim negatif çıktı, henüz regl olmadım ama artık pozitif olacağına dair inancım kalmadı
aspenyaaaaa .!.: Merhaba bende 8 eylülde aşılama oldum sizde herhangi bir belirti var mı bende 3 gündür hiçbir belirti yok Genişletmek için tıkla... Belirtiler var gibi ama iğneden dolayı da oluyormuş bu yüzden belirtilere inanmıyorum ancak ben yumurta çatlatma iğnesinden 12 gün sonra kan verdim negatif çıktı, henüz regl olmadım ama artık pozitif olacağına dair inancım kalmadı
cansin001 "Eline düşeni yap, Kalbine düşeni bekle."🧡🐣 Kayıtlı Üye 23 Haziran 2024 3.845 1.274 53 21 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi cansin001 #22 kacocan .!.: Evet gönül-f kullandım Genişletmek için tıkla... Anladım test yaptın mı hiç.. ben 11.gün test yaptım negatifti .. inşallah 14.güne pozitife döner
kacocan .!.: Evet gönül-f kullandım Genişletmek için tıkla... Anladım test yaptın mı hiç.. ben 11.gün test yaptım negatifti .. inşallah 14.güne pozitife döner