- 17 Ağustos 2011
- 25.365
- 160.554
- 798
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
Bence bişeylere alınmak bu kadar kolay olmamalı hayat çok zor olabilir sizin için, bana da bişey sorulsa ne düşünüyosam söylerim niye rol kesiyim küfür mü etmiş?Size normal mi geldi,biz begenip almısız nasıl ne var? Güle güle kullanın demek bu kadar zor olmamalı
Valla sen bize at kuzum biz gerçek yorumları yaparız tarafsizcaKızlar biz dogacak bebegimiz icin gardrop aldık, eşimde heveslenmiş ablasına fotoğraf atmış .ablası telefonda demesin mi dolap emanet gibi duruyo niye öyle bişey aldınız diye.
Bütün şevkim kırıldı bi içime oturdu anlatamam. Eşimde üzüldü o an bişey de diyemedi. Siz olsanız napardınız, ben cidden sinirimden kuduruyorum şuan.
Sıfır mis gibi dolap. Hıç sanmıyorum patavatsızlıktan.Bunda üzülecek birşey yok. Belki de heyecanla farkedememiş de olabilirsiniz. Acaba çok kaliteli görünmedi onu mu demek istedi. Uzun vadede sizi çok uğraştırır o dolap şayet öyleyse. İyilik için de söylemiş olabilir.
İnsanlara yorumu için bişey gösterildiğinde ya da fotosu atıldığında içindekini içtenlikle söylüyorsa buna kırılmak saçma bence yapmaciklik sevmediğim ve yapamadığım için bana doğal geldi ama herşeyi eleştiren ve kasıtlı kötü yorumları ayrı kefeye koyuyorum bende kardeşimin aldığı bişeye bence olmamış deme hakkim olduğunu düşünüyorum hormonlar sizi hassaslastirmis olabilirKızlar biz dogacak bebegimiz icin gardrop aldık, eşimde heveslenmiş ablasına fotoğraf atmış .ablası telefonda demesin mi dolap emanet gibi duruyo niye öyle bişey aldınız diye.
Bütün şevkim kırıldı bi içime oturdu anlatamam. Eşimde üzüldü o an bişey de diyemedi. Siz olsanız napardınız, ben cidden sinirimden kuduruyorum şuan.
Bende kudururum bir daha da göstermem hiç bişeyiniKızlar biz dogacak bebegimiz icin gardrop aldık, eşimde heveslenmiş ablasına fotoğraf atmış .ablası telefonda demesin mi dolap emanet gibi duruyo niye öyle bişey aldınız diye.
Benim kaynanam ilk defa gördüğü beşik için ki 1 oğlu ve ilk defa cocugumuz olacak, tek dedigi yastik yok mubu icindeki yorgan mi sanki ilk defa gördü, büyükmüş baya ve arkasını dönüp gitti, ama ogluyla konuşunca olurum geberirim dogmamis cocuk icin nasil iyi mi diye het sbh 9 da ariyo ama oglu yokken torunun adı bile yok, benim tesbitim cvp vermedigimiz kibar davrandigimiz ve fzl hizmetin ters tepmesi yapabiliyosaniz cvbi eşiniz yapıştırsin, ben 4 yil sonunda hamile kaldim yadimiz büyük bana sordugu tek sey gorumcemin 4 ay boyunca cinsiyet hala erkek mi cunku kendi kızı var ve duydugu hafta dr. Gitti asilama yapti ve hamile kaldı, yani bazı insanlarin yaptigi kendiyle ilgili oluyo canını versen fzlsini isterlerKızlar biz dogacak bebegimiz icin gardrop aldık, eşimde heveslenmiş ablasına fotoğraf atmış .ablası telefonda demesin mi dolap emanet gibi duruyo niye öyle bişey aldınız diye.
Kesinlikle bunu yapinYaptığının ayıp olduğunu, öyle olsa bile bunun söylenmemesi gerektiğini, herkesin kendine yakışanı yaptığını söyleyin ve dönüp arkanıza dahi bakmayın.
Tabi böyle yüzsüzlerin yüzü kızarmaz ama hiç değilse içinde patlamasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?