- 6 Aralık 2010
- 2.958
- 2.041
- 398
- 30
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
Sağlıkla kucağına al canımKızlar biz dogacak bebegimiz icin gardrop aldık, eşimde heveslenmiş ablasına fotoğraf atmış .ablası telefonda demesin mi dolap emanet gibi duruyo niye öyle bişey aldınız diye.
Bütün şevkim kırıldı bi içime oturdu anlatamam. Eşimde üzüldü o an bişey de diyemedi. Siz olsanız napardınız, ben cidden sinirimden kuduruyorum şuan.
O zaman yenisini alıp yollayın onu kullanalım deyin. Ne kadar patavatsız bazı insanlarKızlar biz dogacak bebegimiz icin gardrop aldık, eşimde heveslenmiş ablasına fotoğraf atmış .ablası telefonda demesin mi dolap emanet gibi duruyo niye öyle bişey aldınız diye.
Bütün şevkim kırıldı bi içime oturdu anlatamam. Eşimde üzüldü o an bişey de diyemedi. Siz olsanız napardınız, ben cidden sinirimden kuduruyorum şuan.
Ben de inan fazlasını yaşadım .benim ki de artık tahammül edilemez duruma geldiKeşke böyle şeylere kırılabilseydim, dalga geçmiyorum inanın ki. Öyle çok kamçılandım, acıtıldım, üzüldüm ki böyle laflar bana vız gelir. Bu yüzden çok isterdim biraz daha hassas olacak kadar az şey yaşamış olmayı.
Size normal mi geldi,biz begenip almısız nasıl ne var? Güle güle kullanın demek bu kadar zor olmamalıE fikrini söylemiş ne var bunda kırılacak
Ah canım daha ne saçmalıklar söylenecek. Çocuk doğunca kilosunu soranlar. Düşükse sende kusur arayanlar. Erkek misafirlerin yanında sütünü soranlar... Onun ayıbı deyip geç, seni boşuna yıpratır. Başka birinin gerizekalılığı yüzünden üzülmek insanı yıpratıyorKızlar biz dogacak bebegimiz icin gardrop aldık, eşimde heveslenmiş ablasına fotoğraf atmış .ablası telefonda demesin mi dolap emanet gibi duruyo niye öyle bişey aldınız diye.
Görümce görmeyim ömrümce. Bazısına fikir sorunca kendini jüri falan sanıyor, önemsemeyin.Ben de inan fazlasını yaşadım .benim ki de artık tahammül edilemez duruma geldi
Siz begendiyseniz kimseye birsey demek düsmez sonucta siz kullanacaksinizKızlar biz dogacak bebegimiz icin gardrop aldık, eşimde heveslenmiş ablasına fotoğraf atmış .ablası telefonda demesin mi dolap emanet gibi duruyo niye öyle bişey aldınız diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?