gönüllü köpek sahibi olmak. .

Hayvanın duvar kağıtlarını yiyeceğinden değil
Hayvana düşman olduklarından o, cibiliyetsiz insanlar
Ufacık hayvan ne yapacak onun evine sanki

Hayvanın duvar kağıtlarını yiyeceğinden değil
Hayvana düşman olduklarından o, cibiliyetsiz insanlar
Ufacık hayvan ne yapacak onun evine sanki

Malesef saflığımıza denk geldi vermk zorunda kaldım evden gittiğinde sanki insan gitmiş gibi olmustu sesi bile çıkmıyodu ya cok bu tarz hayvan düşmanı insanlar !! ben parkta gezdirirken bile iğrenerek bakıyolar miniğe hiç anlayamıcam bu kafadaki insanları gercekten

Gerçi şimdi baktım da tüm yasal düzenlemelere karşın kat malikleri karşı çıkıyor ya da site yönetim planında belirtiliyorsa seneler süren davaların ardından hayvanın tahliyesi kararları çıkıyormuş...
Yemeyip içmeyip bir de dava açıyorlar... Anlamam mümkün değil bu insanları

Mutlu olmayı bilmeyen insanlar onlar
Ohhh bayram tatili, ablam,ben ve 7 kedi =)))
Sevgisizliklerine yansınlar

ben hayvanların evde bakılmasına karşıyım hem temizlik hemde onların özgürlükleri açısından ....benim de 2 köpeğim var bahçede bakıyorum ama yinede sıkılıyorlar eşim arabayla araziye götürüyo hayvanların resmen neşeleri geliyo....kalmışki evde düşünemiyorum.....

benim de çocukken 8 aydır baktığım köpeğimi apartman sakinleri gönderdi.. yemediler içmediler imza topladılar ailem direnemedi artık hergün kavga her gün gürültü... o zamanlar yasalar da yoktu.. hoş bugün var da ne oluyor.. hayatımın en büyük acılarındandır... Aylarca toparlanamadım... Gerçi sonra apartmana başka köpekler de girdi ama neyse ki onlara dokunmadı kimsecikler... Benim canım köpeğimi de iyi bir köpek aşığı hanıma sahiplendirdi ailem.. Hoş o da sonra göstermedi üzülüyor diye, beni gördükten sonra günlerce yemek yemiyormuş kuzum, ağlıyormuş hep.. Çok zor günlerdi... Hepsine onun iyiliği için katlandım.. Ama onu kovan insanların üzerinde olsun ahım, hadi ben neyse de o hayvanın ne suçu vardı yuvasından kopardılar... Şimdi ömrü de bitmiştir. Çok yıllar geçti üzerinden... Ama ben hala gözlerim dolarak hatırlarım.. tek tesellim onu seven insanlarla yaşamış olması.. Şimdi bir kediciğim var, kiracıyım... Neyse ki yöneticimiz de hayvanları seviyor ... ama kedime laf eden çıkarsa illa gönderilecekse sonuna kadar mücadele ederim, direnemezsem de hiç düşünmem taşınırım!

Son düzenleme:

Köpeğin cinsine göre değişiyor.. mesela cocker gibi türler ev için çok uygun... Tabi sabah akşam yürüyüşe çıkarmak kaydıyla

mesajı gönderirken o da geldi aklıma haklısın insanlar gibi onların da kişilikleri var...

Kesinlikle..
Ayrıca sen de çok haklısın... Bu yönü de var meselenin..
Mesela barınaklar son zamanlarda malesef golden retriever kaynıyor...
Çünkü çok enerjik bir tür... sabahtan akşama kadar hem koşması hem de insanla içiçe olması gerekiyor..
Bebekliğine kanıp alıyorlar sonra bu çok yaramaz yok tüy döküyor yok koltuk kemiriyor.. ki bu türler duvar kağıdı olmasa koltuk gibi ev eşyalarını kemirebiliyor.. tüy de döküyor... Çoooook sevmek ve çoook boş zaman lazım bu türe bakmak için..
ama yok büyüyünce sokağa ya da barınağa...
Ne olur böyle şirinliğine aldanıp da alanlar köpeğe vakit ayıramayacaklar peluş hayvancık alsın onu sevsin..
Ama yok hem gezdiririm hem vakit ayırırım diyenler kesinlikle apartmanda küçük türlere rahatlıkla bakabiliyorlar

ben de evde bakıyorum kediciklerime ama evim pis değil, kedilerim de pis değil...şu "doğal ortamlarından uzaklaştırmayın" lafına da ayrıca sinir oluyorum. dışarda binlerce psikopat varken, hayvanları tekmeleyip, sularına sigara külü atıp dururlarken hangi doğal ortamlarından bahsediyoruz ki? köy olsa mis gibi yaşarlar ama büyük şehirde sevvgisiz mahallelerde yaşayan hayvanları evinize almaya çalışın eğer sağlık sorununuz yoksa ve kısırlaştırın. kısırlaştırın ki canilere oyuncak olmasınlar.
konu sahibine de bir şeyler söyleyeyim :) ne güzel ki bi can sahiplenmeye niyetlenmişsiniz. bulunduğunuz ilin veya yakın illerin barınaklarında illa ki küçük cins minişler bulursunuz. ne olur niyetinizden vazgeçmeyin. her şey gönlünüzce olsun.

Canım köpeği wep camda görmeği fln teklif et dolandırıcı olmadıklarına emin ol :))

oha köpekle 150 tl için internette dolandırıcılıkta mı yapılıyor..eskiden milyarlar için internete tenezzül ederlerdi oysa ki..polise bi şikayet ımeı nden bile bulunur bilmiyorlar mı bunlar yahu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…