- Konu Sahibi AdaisyLove
-
Kac yil.once oldu bu olay bilmiyorum ama aklinizda olsun hukuki olarak kontratta belirtilmiyorsa kiracinin hayvan beslemesine karisamaz ev sahibi .. imza toplanmasi falan da ise yaramiyor.. yani dava acsa bile cikaramiyorlar artik hayvani.. hem duvar kagidini niye yesin hayvan.. kemirgen mi bu canim.. anlamiyorum bu insanlari hic!!
Hayvanın duvar kağıtlarını yiyeceğinden değil
Hayvana düşman olduklarından o, cibiliyetsiz insanlar
Ufacık hayvan ne yapacak onun evine sanki
Malesef saflığımıza denk geldi vermk zorunda kaldım evden gittiğinde sanki insan gitmiş gibi olmustusesi bile çıkmıyodu ya cok bu tarz hayvan düşmanı insanlar !! ben parkta gezdirirken bile iğrenerek bakıyolar miniğe hiç anlayamıcam bu kafadaki insanları gercekten
ben hayvanların evde bakılmasına karşıyım hem temizlik hemde onların özgürlükleri açısından ....benim de 2 köpeğim var bahçede bakıyorum ama yinede sıkılıyorlar eşim arabayla araziye götürüyo hayvanların resmen neşeleri geliyo....kalmışki evde düşünemiyorum.....
Köpeğin cinsine göre değişiyor.. mesela cocker gibi türler ev için çok uygun... Tabi sabah akşam yürüyüşe çıkarmak kaydıyla
mesajı gönderirken o da geldi aklıma haklısın insanlar gibi onların da kişilikleri var...
Meleklerin köpekleri yokmu tatlım bunlar hurafa şeyler korkmana gerek yok :)Bende kedi kopege bayiliorum ama kopek giren eve melek girmez lafi beni korkutuo
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım köpeği wep camda görmeği fln teklif et dolandırıcı olmadıklarına emin ol :))Arkadaşlar internette dolaşırken bi köpek gördüm minicik.. gönüllü sahip aranıyor yazmıştı. Hemen aldım elime telefonu aradım. Konuştuk her şeyde anlaştık veteriner i ile görüşüp size döneceğim dedi. Neyse bizi aradı canlı hayvan taşıma araçları varmış yazık olmasin diye onunla göndericem ama 150 tl ücret istiyorlar siz karşılar mısınız dedi tabi ki dedim kapıda ödeme falan sandım. . Siz havale ediceksiniz o sirkete onların sisteminde görünecek o şekilde yarın sabah elinizde olur. Kızlar guvenemedım. Sizce güvenmeli mi. Başka nasıl getirtebilirim o minik yavruyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?