Google dan resim bulup kendisi gitmiş gibi paylaşan insan?

suzanna32

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2018
6.515
7.444
83
Burda flörtümle ilgili 3. Konu açışım ilki işten çıkmasına rağmen sürekli eski iş yerine gelmesi. Sonra gelen yorumlarla abarttığımı anladım. Bugün sabahta eski flörtünün numarasını kaydettiğini gördüm fakat mesaj falan yakalamadım maalesef. Dün arkadaşlarıyla Büyükada’ya gitmişti. Android telefon kullanıyor bir tane fotoğraf çekilmiş çekim kalitesi iyi değil. Dün durum attı sadece. Bugün de instagrama post olarak dünkü resmi ve yanına Yunanistan’da Büyükada’ya benzeyen yer var oranın resimlerini kendi çekmiş gibi koymuş. Direkt anladım çünkü iPhone kullanıyorum resimler baya kaliteli çekim. Google fotoğraflar uygulamasından resmi arattım aynıları Google da çıktı. Ne alaka yani? Ona söylemedim fakat komik geldi. Ona söylemesem mi bilemedim. Fakat amaç ne yani

Adaya falan gitmemiş başka yerdeymiş sen anlama sorgulama diye de böyle bir oyun yapmış

Adaya falan gitmemiş başka yerdeymiş sen anlama sorgulama diye de böyle bir oyun yapmış
Ya hayır gitti story attılar . Konu benimle ilgili değil zaten onun gittiği yerleri sorgulayan arayan biri değilim.

Durumu sadece size görünür yaptığına eminim, Instagram'a da bu özellik gelecek diyorlardı. Gelmiş olabilir mi?

Bence de gösterip dalga geçin, hal etmiş eşek herif

Durumu sadece size görünür yaptığına eminim, Instagram'a da bu özellik gelecek diyorlardı. Gelmiş olabilir mi?

Bence de gösterip dalga geçin, hal etmiş eşek herif
Yok be 50 kişi beğenmiş paylaşımı djsjdjd. Evet söyleyip dalga geçmeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…