Google dan resim bulup kendisi gitmiş gibi paylaşan insan?

Sosyoloji okuyan varsa, tez konusu buldum:

"Ekonomik kriz ve vahsi kapitalizmin, sosyal medya kullanicisi gencler uzerindeki etkisi"

Kiz niye yazip konunu guncellemiyorsun ayrildik diye ne diyip ayrildin
Eski flörtünü kaydettiği için konuyu açtım sonra tartıştık bitti. Evet kaydettim ama yemin ederim yazmadım dedi. Kızın durumlarını izliyor. Amaç ne yani

burda da bir üye baya influencer olan kankasının resimlerini yürütüp millete yedirmişti kendisi gitmiş kendisi yapmıs gibi
filmdelisi bak yine aklıma geldi gelde iki kaynatalım kız
Ey gidi mazi…
1 sene oldu, düğün sonrası sırra kadem bastı

burda da bir üye baya influencer olan kankasının resimlerini yürütüp millete yedirmişti kendisi gitmiş kendisi yapmıs gibi
filmdelisi bak yine aklıma geldi gelde iki kaynatalım kız

Ey gidi mazi…
1 sene oldu, düğün sonrası sırra kadem bastı
Ya ben o olayi yarim yamalak biliyorum, kacirdim yani. Biri bana mesajla anlatabilir mi ya uyeyi biliyorum, evveliyatini da ama neden ve nasil buralara gelmisti olay onu bilmiyorum

Ya ben o olayi yarim yamalak biliyorum, kacirdim yani. Biri bana mesajla anlatabilir mi ya uyeyi biliyorum, evveliyatini da ama neden ve nasil buralara gelmisti olay onu bilmiyorum
Ahaha uygun olduğumuz bir zaman, zevkle her detayına kadar
chamallows cınım, konuyu sen açtın sen bilgi paylaşımı yaparsın kendine saklama, bilgi paylaştıkça güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…