Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Komiksiniz sizde demek kiOhoo biz kızlarla neler atıyoz dün cafede kahve paylaştık evde çekirdek yedik oysa
Gösteriş merakı var galiba djskdkdGitmiştir, kendi telefonum kötü çektiğini farkındadır. Güzel story paylaşmak istemiştir o yüzden yapmıştır diye düşünüyorumama neden? Gösteriş meraklısı mı yoksa birini mi etkilemeye çalışıyor
O yoldan çıkın benceYolundayız diyelim…
Adınıza üzüldümOhoo biz kızlarla neler atıyoz dün cafede kahve paylaştık evde çekirdek yedik oysa
Bu çocukla nasıl flörtsünüz ya? Eski konularınızı da göz atarsak siz bu çocuğa sürekli bir kulp takma çabasındasınız gibi yani içten içe sanki gıcık oluyor gibi...Burda flörtümle ilgili 3. Konu açışım ilki işten çıkmasına rağmen sürekli eski iş yerine gelmesi. Sonra gelen yorumlarla abarttığımı anladım. Bugün sabahta eski flörtünün numarasını kaydettiğini gördüm fakat mesaj falan yakalamadım maalesef. Dün arkadaşlarıyla Büyükada’ya gitmişti. Android telefon kullanıyor bir tane fotoğraf çekilmiş çekim kalitesi iyi değil. Dün durum attı sadece. Bugün de instagrama post olarak dünkü resmi ve yanına Yunanistan’da Büyükada’ya benzeyen yer var oranın resimlerini kendi çekmiş gibi koymuş. Direkt anladım çünkü iPhone kullanıyorum resimler baya kaliteli çekim. Google fotoğraflar uygulamasından resmi arattım aynıları Google da çıktı. Ne alaka yani? Ona söylemedim fakat komik geldi. Ona söylemesem mi bilemedim. Fakat amaç ne yani![]()
Hesabında ben dahil 3-4 kız ekli hepsi de arkadaşı.Adam dikkat çekmeye çalışıyor
İşte benim bildiğim bunu kadınlar yapardıOff ya çok basit hareketler değil mi ya
Bir erkeğin buna kafa yorup böyle saçma şeyler paylaşması çok irrite edici.
Kafası böyle boş ve lüzumsuz şeylere çalışan erkek çok itici .İşte benim bildiğim bunu kadınlar yapardı
Kim yaparsa yapsın çok hastalıklı bir davranış bence olmayanı var gibi gösterme çabasıİşte benim bildiğim bunu kadınlar yapardı
Evet ya bilmiyorum çok boş iş geldiKafası böyle boş ve lüzumsuz şeylere çalışan erkek çok itici .
Dikkat çekmeye çalışıyor.Hesabında ben dahil 3-4 kız ekli hepsi de arkadaşı.
Ohoo biz kızlarla neler atıyoz dün cafede kahve paylaştık evde çekirdek yedik oysa
Djsjfjsjdjskkdkslsls bir de Yunanca şarkı koymuşHahahahahah şizofren ya