Google dan resim bulup kendisi gitmiş gibi paylaşan insan?

Gitmiştir, kendi telefonum kötü çektiğini farkındadır. Güzel story paylaşmak istemiştir o yüzden yapmıştır diye düşünüyorum 🤣 ama neden? Gösteriş meraklısı mı yoksa birini mi etkilemeye çalışıyor

Gitmiştir, kendi telefonum kötü çektiğini farkındadır. Güzel story paylaşmak istemiştir o yüzden yapmıştır diye düşünüyorum 🤣 ama neden? Gösteriş meraklısı mı yoksa birini mi etkilemeye çalışıyor
Gösteriş merakı var galiba djskdkd

Yolundayız diyelim…
O yoldan çıkın bence 😂 çok utanç verici yaptığı şey, özendiği hayatları kurgularla tatmin edenler daha ne kurgular dizer önünüze. Belli ki kafası pek sağlıklı çalışmıyor, siz de zamanla soğuyacaksınız zaten böyle şeylerle karşılaştıkça

Burda flörtümle ilgili 3. Konu açışım ilki işten çıkmasına rağmen sürekli eski iş yerine gelmesi. Sonra gelen yorumlarla abarttığımı anladım. Bugün sabahta eski flörtünün numarasını kaydettiğini gördüm fakat mesaj falan yakalamadım maalesef. Dün arkadaşlarıyla Büyükada’ya gitmişti. Android telefon kullanıyor bir tane fotoğraf çekilmiş çekim kalitesi iyi değil. Dün durum attı sadece. Bugün de instagrama post olarak dünkü resmi ve yanına Yunanistan’da Büyükada’ya benzeyen yer var oranın resimlerini kendi çekmiş gibi koymuş. Direkt anladım çünkü iPhone kullanıyorum resimler baya kaliteli çekim. Google fotoğraflar uygulamasından resmi arattım aynıları Google da çıktı. Ne alaka yani? Ona söylemedim fakat komik geldi. Ona söylemesem mi bilemedim. Fakat amaç ne yani 😃😂
Bu çocukla nasıl flörtsünüz ya? Eski konularınızı da göz atarsak siz bu çocuğa sürekli bir kulp takma çabasındasınız gibi yani içten içe sanki gıcık oluyor gibi...

NOT: flörtün acemiymiş

Ohoo biz kızlarla neler atıyoz dün cafede kahve paylaştık evde çekirdek yedik oysa

Fake stori, gönderi paylaşan yerler var, insanlar alip paylaşsin diye.
Ben de diyordum bunlari gerçekten kullanan var mı?
Demek varmış. 😮 Bi kahve için komik duruma gelmeye değer miydi😄

Back
X