- 5 Eylül 2018
- 6.515
- 7.444
- 83
Ahaha serum fotosu bulup atıcamFake stori, gönderi paylaşan yerler var, insanlar alip paylaşsin diye.
Ben de diyordum bunlari gerçekten kullanan var mı?
Demek varmış.Bi kahve için komik duruma gelmeye değer miydi
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahaha serum fotosu bulup atıcamFake stori, gönderi paylaşan yerler var, insanlar alip paylaşsin diye.
Ben de diyordum bunlari gerçekten kullanan var mı?
Demek varmış.Bi kahve için komik duruma gelmeye değer miydi
![]()
Herkes takma onu gözünde büyüttüğüm biri vizyonsuz diyorDikkat çekmeye çalışıyor.
Bence sen bu adamı bu kadar kafana takma
Sirf erkegin de degil. Kadin da olsa irrite edici. Ben begenmedim. Bence sevgili olmasin konu sahibi.Off ya çok basit hareketler değil mi ya
Bir erkeğin buna kafa yorup böyle saçma şeyler paylaşması çok irrite edici.
Düpe düz sahtekarlık yaniSirf erkegin de degil. Kadin da olsa irrite edici. Ben begenmedim. Bence sevgili olmasin konu sahibi.
3 hayir diyor ugurluyoruz![]()
Ay cevabını çok merak ediyorumSöyleyeceğim![]()
Erken uyuduğu için yazmadım . Yarın sabah 4 te işe gidecek beyefendimizAy cevabını çok merak ediyorum![]()
Ay bencede öyle.Herkes takma onu gözünde büyüttüğüm biri vizyonsuz diyor
Amacı önemli mi bu aşamada bilmiyorum ama direkt soğuma sebebi midem almazBurda flörtümle ilgili 3. Konu açışım ilki işten çıkmasına rağmen sürekli eski iş yerine gelmesi. Sonra gelen yorumlarla abarttığımı anladım. Bugün sabahta eski flörtünün numarasını kaydettiğini gördüm fakat mesaj falan yakalamadım maalesef. Dün arkadaşlarıyla Büyükada’ya gitmişti. Android telefon kullanıyor bir tane fotoğraf çekilmiş çekim kalitesi iyi değil. Dün durum attı sadece. Bugün de instagrama post olarak dünkü resmi ve yanına Yunanistan’da Büyükada’ya benzeyen yer var oranın resimlerini kendi çekmiş gibi koymuş. Direkt anladım çünkü iPhone kullanıyorum resimler baya kaliteli çekim. Google fotoğraflar uygulamasından resmi arattım aynıları Google da çıktı. Ne alaka yani? Ona söylemedim fakat komik geldi. Ona söylemesem mi bilemedim. Fakat amaç ne yani![]()
Dönünce yap bariAyy yapsam mı![]()
Başkası derken Google dan almış işteBenim için ex flört olurdu, daha ne yalanları vardır diye düşünürdüm ki öyle çıkardı, sosyal medyayı baya aktif kullanan biriyim bu güne kadar başkasının fotosunu alıp kendimin gibi olmuş paylaşmadım.
Dolandırıcılık bu.
Başkası derken Google dan almış işte![]()
32..Yaşı kaç buarada?
Adamın b.kunu çıkardın ya.Burda flörtümle ilgili 3. Konu açışım ilki işten çıkmasına rağmen sürekli eski iş yerine gelmesi. Sonra gelen yorumlarla abarttığımı anladım. Bugün sabahta eski flörtünün numarasını kaydettiğini gördüm fakat mesaj falan yakalamadım maalesef. Dün arkadaşlarıyla Büyükada’ya gitmişti. Android telefon kullanıyor bir tane fotoğraf çekilmiş çekim kalitesi iyi değil. Dün durum attı sadece. Bugün de instagrama post olarak dünkü resmi ve yanına Yunanistan’da Büyükada’ya benzeyen yer var oranın resimlerini kendi çekmiş gibi koymuş. Direkt anladım çünkü iPhone kullanıyorum resimler baya kaliteli çekim. Google fotoğraflar uygulamasından resmi arattım aynıları Google da çıktı. Ne alaka yani? Ona söylemedim fakat komik geldi. Ona söylemesem mi bilemedim. Fakat amaç ne yani![]()
Sen bunu söyleyecek en son insansın bundan emin ol. Senin gibi bekaret testlerine gitmedim. Sakın ağzımı açtırma.Adamın b.kunu çıkardın ya.
Senin gibi görümcemin sevgilisiyle yaptıkları için konu açmıyorum kendimle alakalı açtım . Sen eşinin b. Çıkardın asıl adamı görmeden tanıdıkAdamın b.kunu çıkardın ya.
Ay çok acınasıOhoo biz kızlarla neler atıyoz dün cafede kahve paylaştık evde çekirdek yedik oysa