Google dan resim bulup kendisi gitmiş gibi paylaşan insan?

İki tarafın yaptığı da komik. Adam ezik gibi internetten bulduğu fotoğrafı paylaşmış, konu sahibi de fotoğrafı aratmış. Demek ki adam güvenilir biri değil. Öte yandan Kenin Mojo Dojo Casa Evi haklı. Birinin paylaştığı fotoğrafı Google'da aratmak da normal değil. Bu flört uzun sürmez.

Bu kadar basit birseye kafa yormaniz garip geldi
Hoslanmiyorsunuz bence bu cocuktan

İki yerin benzerliğini göstermek için yapmış olabilir çünkü arkaya yunanca şarkı koymuş. Aa burası yunanistan değil mi yazardım ben olsam. Ya da aa ikinci foto büyükadaya benzemiyor pek yazıp tepkisini ölçerdim

burda da bir üye baya influencer olan kankasının resimlerini yürütüp millete yedirmişti kendisi gitmiş kendisi yapmıs gibi
filmdelisi bak yine aklıma geldi gelde iki kaynatalım kız

Ben olsam ekran görüntüsü atar söylerim

En azından bir erkeği darlamiyorum.Suphelenmiyorum benim eşim suphelendirecek birsey yapmadi.
Eşin seni korumadı ezdirdi . Sen cahillikle devlet hastanesinde bakirelik kontrolüne gittin kovuldun. Baban gelinliğine bile karıştı. Bir erkek dediğin sevgilim yol verebilirim senin gibi boşanmakla uğraşmam ah Nuranka yapma bana kafa tutamazsın o konularla. Senin acil terapi alman lazım. Bu arada babamla şu an memlekete geldim kardeşimle ben mini etekle geziyoruz bak işte senin gibi babamızın bize laf etmesine izin vermiyoruz

Kiz suzan kavganiza dahil olmak istemem ama sende zilyon tane konu actin hala yol veremedin adama
Adami magma tabakasina kadar gomecek misin

Kiz suzan kavganiza dahil olmak istemem ama sende zilyon tane konu actin hala yol veremedin adama
Adami magma tabakasina kadar gomecek misin
Adamla ayrıldım fakat Nuranka haddini aştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…