Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yenmemiş değil onlar müşteri ile ilgilendiği için yemeklerini yiyemeden arada kalkıp oturdular. O arada baktım bitmiş. Yanı eşimin boyke yapacağını bilsem gotrumezdimYenmemiş ve eşiniz de yemiş. Bana gayet normal geldi. Açıkçası ben bunun lafını etmezdim. Bana edilse hoş bulmazdım. Ne oldu eşiniz birkaç dolma fazla yedi diye herkes aç mı kaldı?
Minnacık dolmalar gözüne küçük gelmistirSende azıcık daha çok yapaydın. Yediğim dolmanın lafını etse eşim, elinden yemeği bırak suyu içmem.
Bu kadar basit bir şeyden dolayı insan eşine görgüsüz der mi? Başka sorunlarınız mı var?Yenmemiş değil onlar müşteri ile ilgilendiği için yemeklerini yiyemeden arada kalkıp oturdular. O arada baktım bitmiş. Yanı eşimin boyke yapacağını bilsem gotrumezdim
Bana bile burdan küçük geldiMinnacık dolmalar gözüne küçük gelmistir![]()
Hepimiz bir masada otursak ve ortada dolma tabagı olsa hepsini yerim, kimse kusura bakmasınBana bile burdan küçük geldi![]()
Vallahi ben de affetmem, götürürümHepimiz bir masada otursak ve ortada dolma tabagı olsa hepsini yerim, kimse kusura bakmasın![]()
Arkamdan Gorgusuz diyeni duyarsam da ahirette hesaplasırımahajsjskakajaVallahi ben de affetmem, götürürüm![]()
Yani tadı güzelse bende yerim. Ama tadı güzel değilse kim yerse yesin. Ben görgüsüzüm bacımHepimiz bir masada otursak ve ortada dolma tabagı olsa hepsini yerim, kimse kusura bakmasın![]()
O zaman siz de hoşlanmadığım tipteki insanlardansınızHepimiz bir masada otursak ve ortada dolma tabagı olsa hepsini yerim, kimse kusura bakmasın![]()
Aklıma şey geldi.Hepimiz bir masada otursak ve ortada dolma tabagı olsa hepsini yerim, kimse kusura bakmasın![]()
Evet oyleyimO zaman siz de hoşlanmadığım tipteki insanlardansınız
Hani bir tabir vardır ya..Iyi akşamlar. Çok buyuk dert değil yanı sadece yazmak istedim.
Evde yemek hazırladım..Ablamla eniştemin dükkanı var oraya götürdük birlikte yeriz diye. Neyse sofrayı hazırladık. Tabaklara yemek koydum. Ortaya dolma koydum kucuk küçük olanlardan ama çok değil herkese 2 3 tane fln. Neyse ablam eniştem müşterilere bakıyor arada yemekte sürekli oturamadılar. Eşim de ortaya koyduğum dolmalardan sürekli alıyor. Ablam ben sevmem dedi ben de almadım. Eniştem bir kere aldı. Sonra bir baktım bitmiş..
Ya ben bundan rahatsız oldum. Sonuçta bbirlikte yensin diye götürdüm. Ortaya konan şeyden herkes hakkı olanı alir. Fazlasını almaz yani.
Eve gelince başka bsy 'den tartıştık ben de bunu söyledim niye ortaya konan şeyin çoğunu neredeyse hepsini sen aldın ayıp değil mi görgüsüzlük bana göre dedim. Onlar yemiyordu dedi. Onlar o ara müşteriyle ilgilendi dedim.
Söylemesem olmayacaktı niye akıl edemiyor böyle şeyleri. Biz birlikte yerken de yapar.
Tam evlenmelık kız iste, orda sohbet donerken erikleri tuza banıp sapır supur yemıssınAklıma şey geldi.
Bana görücü gelmişti ben bilmiyordum.meyve tabağı koymuştum kimse yemedi hanimevlatlari..
Ben de beni görmeye geldiklerini ne biliyim. Tabağı bitirdim muhabbet arasında.. ellerini mi bağladık![]()