Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BU benim işte bennnn![]()
Annem de dedi sora yemeseydin iyiydi diyeTam evlenmelık kız iste, orda sohbet donerken erikleri tuza banıp sapır supur yemıssın![]()
Ee eşiniz de hoşlanmadığınız tipteki insanlardan o zaman?O zaman siz de hoşlanmadığım tipteki insanlardansınız
Annemin benimle ilgili çok meşhur bir lafı var. Muzkad önce yer kalırsa çocuğuna yedirir.Eki Görüntüle 2692913
Bu vesileyle bir zamanlarin meşhur tweetini de analım . Tüm pisboğazlara gelsin![]()
O bu görgü kuralından habersiz belli ki, yakın çevresinde öyle görmemiş. Ya da iştahı o kadar kabarmış ki, yerken başkalarını hatırlayamamış.Bizzat söylemem gerekmiyor ki sofraya bi bakarsın ortada yemek varsa başkaları olduğunu dusunerekten yersin ben böyle biliyorum.
O senin kocan kocanBizzat söylemem gerekmiyor ki sofraya bi bakarsın ortada yemek varsa başkaları olduğunu dusunerekten yersin ben böyle biliyorum.
Hanfendi şimdi buradan müthiş terbiye taktikleri alıp eşini eğitecektir. Artık o da tabaktaki yiyecekleri sayıp kişi başı düşen kadar yemeyi öğrenir inşallah.Ee eşiniz de hoşlanmadığınız tipteki insanlardan o zaman?
Evlenmeden önce de böyle miydi ?O zaman siz de hoşlanmadığım tipteki insanlardansınız
Iyi akşamlar. Çok buyuk dert değil yanı sadece yazmak istedim.
Evde yemek hazırladım..Ablamla eniştemin dükkanı var oraya götürdük birlikte yeriz diye. Neyse sofrayı hazırladık. Tabaklara yemek koydum. Ortaya dolma koydum kucuk küçük olanlardan ama çok değil herkese 2 3 tane fln. Neyse ablam eniştem müşterilere bakıyor arada yemekte sürekli oturamadılar. Eşim de ortaya koyduğum dolmalardan sürekli alıyor. Ablam ben sevmem dedi ben de almadım. Eniştem bir kere aldı. Sonra bir baktım bitmiş..
Ya ben bundan rahatsız oldum. Sonuçta bbirlikte yensin diye götürdüm. Ortaya konan şeyden herkes hakkı olanı alir. Fazlasını almaz yani.
Eve gelince başka bsy 'den tartıştık ben de bunu söyledim niye ortaya konan şeyin çoğunu neredeyse hepsini sen aldın ayıp değil mi görgüsüzlük bana göre dedim. Onlar yemiyordu dedi. Onlar o ara müşteriyle ilgilendi dedim.
Söylemesem olmayacaktı niye akıl edemiyor böyle şeyleri. Biz birlikte yerken de yapar.