• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gorgusuzluk degil mi

BU benim işte bennnn 🤣🤣🤣🤣
IMG_20200919_001722.webp

Bu vesileyle bir zamanlarin meşhur tweetini de analım . Tüm pisboğazlara gelsin :oops:

Ne bileyim bende herkes yemeğe başlamadan başlamayan biriyim bende kimseye hak geçmesin diye düşünen biriyim hani ev olsa tamamda.... Konu sahibi tüm gün çalışan insanlara yemek götürmüş sonuçda.... Lokma saydığını düşünmüyorum herkesin görüşü zaten önemli konu değil biliyorum demiş bide üstüne kocama küfür ettim şöyle küstüm böyle tepindim yazmamış.... Biraz fazla üzerine gidiliyor sanki........insanlar buraya konu yazmaya çekinecek böyle giderse..... Herkesin görüşü fikri üslubu farklı..... Demekki konu sahibi için bu konu önemli.... Ayrı ayrı servis tabakları yapın hem şu an için hijyen olarak önemli günlerdeyiz hem sorununuz çözülür hemde içiniz rahat eder 🙏🙏🙏

Bizzat söylemem gerekmiyor ki sofraya bi bakarsın ortada yemek varsa başkaları olduğunu dusunerekten yersin ben böyle biliyorum.
O bu görgü kuralından habersiz belli ki, yakın çevresinde öyle görmemiş. Ya da iştahı o kadar kabarmış ki, yerken başkalarını hatırlayamamış. ☺️ Dediğim gibi, ona tepki göstermeden söyleseydiniz iyi olurdu bence. Bir dahaki sefer herkese ayrı tabak hazırlarsınız.

Ee eşiniz de hoşlanmadığınız tipteki insanlardan o zaman?
Hanfendi şimdi buradan müthiş terbiye taktikleri alıp eşini eğitecektir. Artık o da tabaktaki yiyecekleri sayıp kişi başı düşen kadar yemeyi öğrenir inşallah.
Ama ben diyorum ki bir de ödül maması olsun.

:D ya cok guldum ama :D

kısıtlı sayıda kısılere anca dusecek dolma var yemek saatı ve esınız herkesın hakkını yedı mevzu bu degıl mı :) yanlıs anladıysam duzeltın benı lutfen

yanı kendı hakkını yedın onların hakkını onlara bırak sımdı yemeseler belkı sonra yerler bız hep bırlıkte yıyelım dıye getırdım hepsını sen ye dıye koymadım buraya dıyorsunuz kocanıza degıl mı

bu sey gıbı eve mısafır cagırıyorsunuz onlara yaptıgınız seyı onlara sunup ama hepsını sız yıyorsunuz :D bunun gıbı olmus :D

demek ıstedıgınızı ve kızdıgınız seyı anladım ben :D ama adam bu ?ve bu adamın kendı sorunu buna dıyecek yapacak bırsey yok

kendı evınızde kendı ıcınızde tolere olur basıt seyler ama kısıtlı sayıda yemek olup hepsını tek kısının yemesı tabıkı pek hos degıl dusuncesızlık olmus ama bu kadar ofkelenmeyın afıyet sıfa olsun yemıs bı kere :D bogazına dızılmesın :D

Konuyu şimdi biraz daha detaylı okudum ablanız ben sevmem demiş enişteniz de alacağı kadar almış.
Herkese 2-3 küçük dolma düştüğüne göre hepi topu 10-12 dolma varmış zaten.
Nedir yani derdiniz eşinizle?
Eve gidince bundan dolayı hesap sormanız 🤦🏼‍♀️
Kendi aklı fikri var ise müsade edin de kendi düşünsün ne kadar yiyip yemeyeceğini, kime ne kadar kaldığını. Ay müsade edin de nefes alsın.
Beraber yerken de yapar demişsiniz bir de, vallahi yazık bu adamlara.
Sevmiyorsanız evli kalmayın kardeşim böyle dünyayı dar edeceğinize. Beni bile şişirdiniz buradan.

Ortaya konan yemegi tek basina bitirmesi guzel gorunmedi bana. Hic kimsenin yemedigini gorur yersin o ayri ama ablanlar musteri ile ilgilenmek icin surekli kalkmak zorunda kalmislar bu sebeple dusunceli davranip onlarin payina dokunmamasi gerekirdi.
Ustelik yemegi goturen sizsiniz, bir insan yesinler diye goturdugu yemegi oturup sadece kendisi yer mi. O dolmalari ablan yapmis olsaydi hic bir sorun yoktu bence, siz yiyin diye yapmis olacakti.
Ama siz yesinler diye goturdugunuz yemegi kendiniz yemis oldunuz esinizin nezaketsizligi sebebiyle.
Bence cok haklisin.

Iyi akşamlar. Çok buyuk dert değil yanı sadece yazmak istedim.
Evde yemek hazırladım..Ablamla eniştemin dükkanı var oraya götürdük birlikte yeriz diye. Neyse sofrayı hazırladık. Tabaklara yemek koydum. Ortaya dolma koydum kucuk küçük olanlardan ama çok değil herkese 2 3 tane fln. Neyse ablam eniştem müşterilere bakıyor arada yemekte sürekli oturamadılar. Eşim de ortaya koyduğum dolmalardan sürekli alıyor. Ablam ben sevmem dedi ben de almadım. Eniştem bir kere aldı. Sonra bir baktım bitmiş..
Ya ben bundan rahatsız oldum. Sonuçta bbirlikte yensin diye götürdüm. Ortaya konan şeyden herkes hakkı olanı alir. Fazlasını almaz yani.
Eve gelince başka bsy 'den tartıştık ben de bunu söyledim niye ortaya konan şeyin çoğunu neredeyse hepsini sen aldın ayıp değil mi görgüsüzlük bana göre dedim. Onlar yemiyordu dedi. Onlar o ara müşteriyle ilgilendi dedim.
Söylemesem olmayacaktı niye akıl edemiyor böyle şeyleri. Biz birlikte yerken de yapar.

Kafayı takmak yerine herkese paylastirabilirdiniz de şimdi canım nasıl dolma istedi of😖. Afiyet olsun

Back
X