görgüsüzlük sinirden ölüyorum

Allah razı olsun son 20 tl imi dün harcadım ve 5 6 gün eve para girmeyecek

Seni çok iyi anlıyorum. Kuruşları biriktirip ekmek aldığımız zamanları biliyorum. He şimdi de para içinde yüzmüyorum ama geçinip gidiyoruz ite kaka. Bir de sözkonusu insanın çocuğu. Son paranı çocuğun için vermişsin pis boğaz biri gelip yemiş hepsini. Sinir bozucu. Tam tersi onun torununa alması lazım.

Aile boyu görgüsüz bunlar. İnsan ne görürse onu normal görüyor işte. Milletin ne iş var yatak odanda? Ne kadar ayıp.
Aynı binaya taşınırsanız işler iyice zıvanadan çıkar.
aynen canım inşallah olmaz o ev

ben sadece 2 3 ay makarna yediğimi bilirim o zaman nedense hiç gelmediler

tek kuruş harcamaz o kendinden başkası

Haklısın, sonuna kadar haklısın, bence artık üslubunu daha da sertleştir, hatta mutfağın kapısına kilit tak kilitle, laf edecek olurlarsa söylüyorum anlamıyorsunuz, söylemeyince de olan bana oluyor, en iyi çözüm buydu dersin.

telefonumu 200 e aldım internetime de 50 tl ödüyoruz bilgisayarımızı 300 e aldık bilgisayarı ve interneti eşim istediği için aldık yoksa ben hiç istemedim

Böyle ay sonunu zor getirip elinde iphone6s i olan tipler çok. Benim çoğu akrabam asgari ücretle gecinir benden cook daha lüks yasar. Tuhaf

yani benim babam benim dolabımı hiç açmamıştı, hatta hiç mutfağıma girmedi bile, bunları yapsa ben sorun etmezdim, sorun etmek aklıma bile gelmezdi ama hiç yapmadı, şimdi öylesine aklıma geldi
kayınpeder biraz rahat bi insan sanırım

eşimle aram bozulur bu defa çünkü eşime beddua ediyorlar

benim babbam 7 yılda belki 3 kere mutfagıma girmiştir su içmek için oda

hicmi buyuk kavun gormediniz daha dun aksam annemlerde koca kavunun yarisini sekiz kisi yedik 10 liralik kavun bi zahmet buyuk olsun.evet konu sahibine inanirim oyle insanlar var bi oturusta yiyen.
benim mutfagimdaki dolabi sormadan bisey alip yiyen tek kisi esimdir oda normal.onun disinda babam bile mutfaga girip dolabimi acmaz halbuki yapma diyen de yok ama o oyle gormus iste.sinir olurum boyle insanlara hic olmazsa teklif et icerde birlikte yiyelim diye.lutfen ayni apartmanda oturmayin.daha cok moraliniz bozulur.ayni zamanda bu durum bi kavun bi abur cubur olayi degil gorgu izin olayi.

Madem böyle rahat davranan insanlar, baba afiyet hoş olsun deseydin, içerde eşin sorunca da babam yemiş ama torunu mızmızlanıyor sabahtan beri kavun diye, şimdi dedesi alır gelir hemen kıyamaz torununa falan deseydin gider alırdı heralde.

*Bide eşin ve oğlun kavun hayalini kuruyorlardı alır almaz kesip yeseydiniz niye bekletiyorsunuz dolapta

kp derim tüm parasını tatillerde yiyip bitiren çocukları para kasası olarak gören biri kv ise duygusala baglayıp çocuklarını kullanan bi kadın

habersiz geliyorlar ansızın kaçkere de uyardık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…