Allah razı olsun son 20 tl imi dün harcadım ve 5 6 gün eve para girmeyecek
aynen canım inşallah olmaz o evAile boyu görgüsüz bunlar. İnsan ne görürse onu normal görüyor işte. Milletin ne iş var yatak odanda? Ne kadar ayıp.
Aynı binaya taşınırsanız işler iyice zıvanadan çıkar.
Yok ya. Ben de gördüm4-5 kiloluk kavunu bir insan tek başına yiyemez ya,çatlar insan.abartıyor olabilir misiniz?
ben sadece 2 3 ay makarna yediğimi bilirim o zaman nedense hiç gelmedilerSeni çok iyi anlıyorum. Kuruşları biriktirip ekmek aldığımız zamanları biliyorum. He şimdi de para içinde yüzmüyorum ama geçinip gidiyoruz ite kaka. Bir de sözkonusu insanın çocuğu. Son paranı çocuğun için vermişsin pis boğaz biri gelip yemiş hepsini. Sinir bozucu. Tam tersi onun torununa alması lazım.
4-5 kiloluk kavunu bir insan tek başına yiyemez ya,çatlar insan.abartıyor olabilir misiniz?
tek kuruş harcamaz o kendinden başkasıböyle ufak meselelere yeme içme meselelerine bu kadar takarsanız erkenden yıpranırsınız.tamam kayınpeder de abartmış ama bir kavun bir pasta çikolata. "babacığım oğlumun canı kavun çikolata istiyor markete gidip bir alır mısınız" derseniz belki de gider alır gelir.ayrıca o kavunların kabuğu 1 kiloya yakın nerdeyse :)
Haklısın, sonuna kadar haklısın, bence artık üslubunu daha da sertleştir, hatta mutfağın kapısına kilit tak kilitle, laf edecek olurlarsa söylüyorum anlamıyorsunuz, söylemeyince de olan bana oluyor, en iyi çözüm buydu dersin.CANIM YEMEK İÇİN PATATES DOGRUYORDUM DİKKAT ETMEDİM Kİ DOLAPTAN ÇIKARDI TABAK VE BIÇAK ALDI ve tek başına yedi GÖRDÜM AMA NE DİYEBİLİRİM KAVUNU KESMİŞ KAŞIKLA DALMIŞ sadece oglana almıştım diyebildim
telefonumu 200 e aldım internetime de 50 tl ödüyoruz bilgisayarımızı 300 e aldık bilgisayarı ve interneti eşim istediği için aldık yoksa ben hiç istemedimBen şöyle düşünüyorum şimdi bak
Sen buraya yazdığına göre
Ya elinde güzel bir telefonun
Yada bilgisayarın var
Veyahutta iş yerinden yazıyorsan işin var
Telefon desen hadi abartarak söylüyorum bin lira
Bilgisayar ise 3 bin liradır
Aylık internet faturası 50 lira olsun
Yani hangi yönden baksak
10 liranın problem olduğu bir evde yaşamıyorsunuz
Böyle ay sonunu zor getirip elinde iphone6s i olan tipler çok. Benim çoğu akrabam asgari ücretle gecinir benden cook daha lüks yasar. TuhafBen şöyle düşünüyorum şimdi bak
Sen buraya yazdığına göre
Ya elinde güzel bir telefonun
Yada bilgisayarın var
Veyahutta iş yerinden yazıyorsan işin var
Telefon desen hadi abartarak söylüyorum bin lira
Bilgisayar ise 3 bin liradır
Aylık internet faturası 50 lira olsun
Yani hangi yönden baksak
10 liranın problem olduğu bir evde yaşamıyorsunuz
eşimle aram bozulur bu defa çünkü eşime beddua ediyorlarHaklısın, sonuna kadar haklısın, bence artık üslubunu daha da sertleştir, hatta mutfağın kapısına kilit tak kilitle, laf edecek olurlarsa söylüyorum anlamıyorsunuz, söylemeyince de olan bana oluyor, en iyi çözüm buydu dersin.
günahımı alıyorsunuzBöyle ay sonunu zor getirip elinde iphone6s i olan tipler çok. Benim çoğu akrabam asgari ücretle gecinir benden cook daha lüks yasar. Tuhaf
benim babbam 7 yılda belki 3 kere mutfagıma girmiştir su içmek için odayani benim babam benim dolabımı hiç açmamıştı, hatta hiç mutfağıma girmedi bile, bunları yapsa ben sorun etmezdim, sorun etmek aklıma bile gelmezdi ama hiç yapmadı, şimdi öylesine aklıma geldi
kayınpeder biraz rahat bi insan sanırım
hicmi buyuk kavun gormediniz daha dun aksam annemlerde koca kavunun yarisini sekiz kisi yedik 10 liralik kavun bi zahmet buyuk olsun.evet konu sahibine inanirim oyle insanlar var bi oturusta yiyen.Karpuz olsa tamam da,kavunun bile en büyüğü ne kadardır zaten.Ben çok takılmam böyle birşeye.Eşinizin babası.Yabancı bir misafir olsa neyse.Çikolataydı pastaydı kavundu...Gidip Alınmayacak şey değil.
kp derim tüm parasını tatillerde yiyip bitiren çocukları para kasası olarak gören biri kv ise duygusala baglayıp çocuklarını kullanan bi kadınBundan sonra kayınpederin ya da kayınvaliden evinde bir şeyler yediği zaman şunu düşün, eşinin büyüme devresinde kimbilir onların canları neler istedi de eşine başka bir şey yedirebilmek için kendi isteklerinden vazgeçtiler. Ben şunu hatırlıyorum, bir gün pazarda annemle dolaşıyorduk ve çok parası yoktu ki sanırım tek bir muz almıştı bana. Onun da ısırmasını istediğim zaman sevmediğini söylemişti. Oysa şu an biliyorum ki annem muzu çok seviyor. Şahsen annem evime gelip bir şey yediğinde kocam laf etse lamı cimi yok koyarım kapının önüne.
habersiz geliyorlar ansızın kaçkere de uyardıkHaberli mi geliyorlar habersiz mi
Ona göre en azından aldığınız özel yiyecekleri geldikleri an bir yerlere saklayın
Hayır adam 4,5 kiloluk kavunu en az yarım saatte yemiştir
Önünden alacak değilsinizde
Kimse babam nerede diye o süreçte merak etmedi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?