- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 83
- 36
Bakın bende çok zengin bir aileden gelmedimYahu ne alakası var? Belki biri verdi, belki eli bolken aldı şimdi sıkıntısı var? Bu yönlerden neden bakmıyorsunuz?
inşallah olmaz o ev bu evde de oturmak istemiyorum ama daraldım artık bunlardanhicmi buyuk kavun gormediniz daha dun aksam annemlerde koca kavunun yarisini sekiz kisi yedik 10 liralik kavun bi zahmet buyuk olsun.evet konu sahibine inanirim oyle insanlar var bi oturusta yiyen.
benim mutfagimdaki dolabi sormadan bisey alip yiyen tek kisi esimdir oda normal.onun disinda babam bile mutfaga girip dolabimi acmaz halbuki yapma diyen de yok ama o oyle gormus iste.sinir olurum boyle insanlara hic olmazsa teklif et icerde birlikte yiyelim diye.lutfen ayni apartmanda oturmayin.daha cok moraliniz bozulur.ayni zamanda bu durum bi kavun bi abur cubur olayi degil gorgu izin olayi.
ALLAH razı oolsunYahu ne alakası var? Belki biri verdi, belki eli bolken aldı şimdi sıkıntısı var? Bu yönlerden neden bakmıyorsunuz?
tam 2 yıl görüşmedim ama bu defada dedikolar iftiralar yakmadan düşmediler birUyar, küssünler, görüşmeyin, sıfır sıkıntı.
Var sayalım ki öyle, var sayalım ki bu yazdıkların doğru, bu çocuk (yani kocan) bu yaşına kadar sokakta uyuyup, konu komşudan mı beslendi. Bir şekilde ihtiyaçlarını ailesi karşılamadı mı? Yapma ne olur. Hepi topu bir kavun, iki çikolata. Değer mi yani? Biz ne zaman böyle insanlar olduk. Benim bildiğim bizim kültürümüzde tanımadığın biri kapına gelse bile yedirir, içirirsin. Kocanın babasından bahsediyoruz. Bence senin bunu sorun edeceğini bile düşünmemiştir. Nihayetinde oğlunun evinde kavun yemiş adam. Benim de kocamın ailesi var. Bırak yemelerini, yemeseler bozulurum, acaba burayı evleri gibi görmüyorlar mı derim. Bak senin de çocuğun var. Kendini koy bakalım kayınpederinin yerine. Günün birinde çocuğunun evlendiği insan senin için böyle laflar etse nasıl hissedersin.kp derim tüm parasını tatillerde yiyip bitiren çocukları para kasası olarak gören biri kv ise duygusala baglayıp çocuklarını kullanan bi kadın
200, 300 ve 50 tl yi küçümsediğinize göretelefonumu 200 e aldım internetime de 50 tl ödüyoruz bilgisayarımızı 300 e aldık bilgisayarı ve interneti eşim istediği için aldık yoksa ben hiç istemedim
ben satmak istesemde eşim satmaz ne yapayım adam 3 4 yıldan sonra 300 tl ye bilgisayar almış sat mı diyeyim inanın bu adam eşimin haberi yokken patronundan haftalıgını almış bir adamBakın bende çok zengin bir aileden gelmedim
Çocuğum yok
Ama bir çocuğun canı kavun, çikolata çekerken
Sırf dedesi yedi diye ( bence benim gibi yumuşak yüzlü konu sahibi)
saygısızlığa değilde 10 liraya üzülüyorsa
Bende ona derim ki git bilgisayarı sat, interneti kestir
o paraylada istediği şeyi yedir çocuğa derim
Ki bilgisayar olmadanda yaşanabilir ama
Aç yaşanmaz
Konu sahibinin en başta sıkıntısının saygısızlık olduğunu düşünmüştüm oysakiBöyle ay sonunu zor getirip elinde iphone6s i olan tipler çok. Benim çoğu akrabam asgari ücretle gecinir benden cook daha lüks yasar. Tuhaf
konularımı okuyun ne olur eşim 12 yaşından beri ailesine bakıyorVar sayalım ki öyle, var sayalım ki bu yazdıkların doğru, bu çocuk (yani kocan) bu yaşına kadar sokakta uyuyup, konu komşudan mı beslendi. Bir şekilde ihtiyaçlarını ailesi karşılamadı mı? Yapma ne olur. Hepi topu bir kavun, iki çikolata. Değer mi yani? Biz ne zaman böyle insanlar olduk. Benim bildiğim bizim kültürümüzde tanımadığın biri kapına gelse bile yedirir, içirirsin. Kocanın babasından bahsediyoruz. Bence senin bunu sorun edeceğini bile düşünmemiştir. Nihayetinde oğlunun evinde kavun yemiş adam. Benim de kocamın ailesi var. Bırak yemelerini, yemeseler bozulurum, acaba burayı evleri gibi görmüyorlar mı derim. Bak senin de çocuğun var. Kendini koy bakalım kayınpederinin yerine. Günün birinde çocuğunun evlendiği insan senin için böyle laflar etse nasıl hissedersin.
günahıma giriyorsunuzKonu sahibinin en başta sıkıntısının saygısızlık olduğunu düşünmüştüm oysaki
Evet nerdeyse 5 yaşında ki çocuklarının bile ellerinde telefon var
ne olur artık konuma yazmayın200, 300 ve 50 tl yi küçümsediğinize göre
İşte dediğim gibi 10 lirayı abartacak bir yaşamınız yok
Eşinin keyfi isteğini değilde
Küçücük çocuğun istediğini yapmak bana göre daha önemli
50 lirayla bir aylık çocuğunun canının istediği ufak tefek şeyleri alırsın
çikolata, sakız, balon gibi şeyleri
Eğer 10 lirayı çıkartamıyorsanızben satmak istesemde eşim satmaz ne yapayım adam 3 4 yıldan sonra 300 tl ye bilgisayar almış sat mı diyeyim inanın bu adam eşimin haberi yokken patronundan haftalıgını almış bir adam
inşallah olmaz o ev inşallahböyle insanlarla aynı apartmanda olma sakın
eşinde birşey yapamaz
insanlar gelir ne yemeğin var bakar yer gider
ayrıca yesin ne olacakcılar bence Allah korusun ama başınıza gelmeden bilemezsiniz
benim bir tanıdığımda eşi uzakta çalışıyor kadın çocuklarıyla annesinden, ayda bir gelen eşinden geçinmeye çalışıyor kv kayınları yemek yokken kapısını çalmaz çocuk hasta özel bakıma ihtiyacı var çocuğunu hastaneye götürdüğünde okuldan gelen çocuğunun karnını doyurmazlar ama kadının annasi gidince onlardan çıkmıyorlar çünkü annesi poşet poşet yemişlerle giderdi, kadın misafirine börek hazırlardı kapıdan 5 dakika çıktığında tabağa biraz koyup tepsiyi yukarı çıkarırlardı kadın artık kızıyor misafir için yaptığımı biliyorsunuz dokunmayın diyor ama nafile
he oğlu ilk hastalığı çıktığında tedaviler vs. için uğraştıklarından evlerinde yiyecek yoktu eşi dışarıdaydı kapılarını açmadılar kayınları çikolatalar yerken 7 yaşındaki çocuğuna anneannene söyle gelince alsın diyorlarmış gülüp hayvanlar
ve engel olamıyordu
görgüsüzlük var ise ne yaparsan yap önlem alamazsınız
size tavsiyem kesinlikle aynı apartmana gitmeyin, daha beter olabilir şahit olmuş biri olarak söylüyorum
böyle ufak meselelere yeme içme meselelerine bu kadar takarsanız erkenden yıpranırsınız.tamam kayınpeder de abartmış ama bir kavun bir pasta çikolata. "babacığım oğlumun canı kavun çikolata istiyor markete gidip bir alır mısınız" derseniz belki de gider alır gelir.ayrıc
böyle ufak meselelere yeme içme meselelerine bu kadar takarsanız erkenden yıpranırsınız.tamam kayınpeder de abartmış ama bir kavun bir pasta çikolata. "babacığım oğlumun canı kavun çikolata istiyor markete gidip bir alır mısınız" derseniz belki de gider alır gelir.ayrıca o kavunların kabuğu 1 kiloya yakın nerdeyse :)
a o kavunların kabuğu 1 kiloya yakın nerdeyse :)
bu ay sıkıştık ne olur yazmayın artıkEğer 10 lirayı çıkartamıyorsanız
Sat deyin bir zahmet
İsterse bir ömür boyu beklemiş olsun
Bakın bende çok zengin bir aileden gelmedim
Çocuğum yok
Ama bir çocuğun canı kavun, çikolata çekerken
Sırf dedesi yedi diye ( bence benim gibi yumuşak yüzlü konu sahibi)
saygısızlığa değilde 10 liraya üzülüyorsa
Bende ona derim ki git bilgisayarı sat, interneti kestir
o paraylada istediği şeyi yedir çocuğa derim
Ki bilgisayar olmadanda yaşanabilir ama
Aç yaşanmaz
ayda 1 kere alıyorum ödül bamında dün sayıları ögrendi ben söz verdim ve aldımAyrıca çocuğuna çukakata yedirme bence.
Ben size hakaret etmiyorumne olur artık konuma yazmayın
eşimde bişey yapamıyor inanın yoruldum artıkO 10 liraya muhtaçsa ve daha kaç gün çocuğunun kursağından canı çekeni geçiremeyecekse elbette 10 liranın lafını eder ki zaten asıl meselenin kp ve kabilesinin görgüsüzlüğü olduğunu başka örnekler vererek defalarca dile getirdi konu sahibi.
Bilgisayarı satıp interneti kestirse kp ve kabilesinin huyu değişecek mi? Yine gelir yerler onlar. Yarın satacak bir şey kalmayınca ne olacak? Ben konu sahibine hak verdim. Bu sorunun kökten başka bir çözümü var o da eşte bitiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?