kendi dışarda yer eve bişey almaz
saglıgımı kaybettim mahkeme kapısından döndümHabersiz mi geliyorlar? Haberliyse özel yiyeceklerinizi saklayın, herkese yetebilecek olanlardan bir kısmını onlara ayırın gerisini saklayın. Habersiz geliyorlarsa kapı çaldığında çaktırmadan delikten bakın, onlarsa el çabukluğuyla yatak odasına saklayın. Yatak odasını kilitleyin. Kilit yoksa eşiniz yapsın.
Eli haddinden fazla a5cçık bir insanım. Hatta bunun zararını çok görmüşümdür. İşyerime bile yaptığım börek, kek ne varsa götürürüm. Paylaşmayı çok severim. Fakat sizin durum bambaşka. Beni böyle sağmalık inek gibi görüp durumumu bilmesine rağmen getirmesi gerekirken çocuğumun rızkını eriten şahısları önce bir güzel utandırır sonra selamı sabahı keserim. Sert olun siz de biraz. 7 seneden bahsediyorsunuz nasıl dayandınız? Hele ki yatak odasına kayınlı kpli girme olayı tam bir rezalet.
Yuh diyorum yeniden
Bence evinize hiç girmeseler de günde 24 saat beddua etseler bile siz belinizi doğrultursunuz.
Bu sülüklerden dolayı beliniz doğrulmuyor.
Cüzdandan para almak nedir yaaaa
Yok diye bişey var. Sen bilmiyo olabilirsin ama belki parası yoktu kadının bitek oğluna aldı.Kavunu oğlana almıştım mı dedin. Asıl görgüsüz sizsiniz kusura bakmayin. Bu sicaklarda ben de gayet oturunca bir tam değil ama yarım kavun yerim. Madem evine gelen giden çok sen de bir tanecik kavun değil üç dört tane al.
Ne kadar tuhafsınız.
dedim bi kaç kere inanın kapıyı kıracaktı kvÇoğumuzda olduğu gibi seninde eşinde sıkıntı
Madem eşin evde yoktu
Açma kapıyı o olmadığı zamanlar
banyodaydım duymamışım dersin
Tabi eşin benim ailem banyoda da olsan koşa koşa gelip açmalıydın diyecek bir insan değilse
ne olur tüm mesajlarımı okuyunaltı üstü bir kavun yani yesin nolacak. en sevmediğim şey, yenilen içilen şeylerin söylenilmesi. ha ben de kimsenin dolabını açmam asla ama evime gelende açarsa açsın. konu açılacak bir dert değil bana göre. ben sizi daha çok kınadım.
ben çalıştım 1 ay benim parama bile göz diktilerİşte bir kadın bu yüzden para kazanmalı. .elinde altın bilezik olmalı. .insan tabi evladını düşünür ilk önce. .
birazcık okudum mesaj yazdıktan sonra. sanıyorum birikmişliğin patlaması. biraz mesafe koyun en iyisi. tabi eşinde koymalı.ne olur tüm mesajlarımı okuyun
anlamıyor adamın tabiatı buŞimdi birşey yesin diyicem olmayacak! Sert bir dille uyarın, mutfakta iş yaparken kapınızı kapatın, daha da gelip giriyorsa çıkarın mutfaktan götürüp içeri oturtturun, ben getirip ikram edicem zaten mutfağa girmenize gerek yok diyin! Bu ne ya çocuk gibi! Cidden çok sinirlendim.
yuhh yaadedim bi kaç kere inanın kapıyı kıracaktı kv
hazır bişey almıyorum zatenKayınpederin yüzsüzse, sende yüzsüzlüğe vur. Evine geldiğinde, buzdolabına yöneldiğinde, ' baba, sen içeri geç otur, ben hemen sana ikramlık getiriyorum deyin'. Şaka ile karışık, bu durumdan rahatsız olduğunuzu belli edin.. Diğer türlü, hiç baş edemezsin.
Ben hazır paketli yiyeceklerin, çikolata büskivi gibi yiyeceklerin pek yararlı olduğunu düşünmüyorum. Tam aksine zararlı. Çocuk gelişimi için, hiçbir faydası yok. Onun yerine kuruyemiş tercih edin. Çocuk her gün, 2 ceviz 5 fındık yese daha iyi.
3 yaşındayuhh yaa
Deliler midir?
Kırsın boşver açma
Tabi çocuğun kaç yaşında onuda bilmiyorum da
Şimdi oda siz geldiniz biz açmadık demesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?