görgüsüzlük sinirden ölüyorum

kendi dışarda yer eve bişey almaz

Şimdi birşey yesin diyicem olmayacak! Sert bir dille uyarın, mutfakta iş yaparken kapınızı kapatın, daha da gelip giriyorsa çıkarın mutfaktan götürüp içeri oturtturun, ben getirip ikram edicem zaten mutfağa girmenize gerek yok diyin! Bu ne ya çocuk gibi! Cidden çok sinirlendim.

altı üstü bir kavun yani yesin nolacak. en sevmediğim şey, yenilen içilen şeylerin söylenilmesi. ha ben de kimsenin dolabını açmam asla ama evime gelende açarsa açsın. konu açılacak bir dert değil bana göre. ben sizi daha çok kınadım.

Kayınpederin yüzsüzse, sende yüzsüzlüğe vur. Evine geldiğinde, buzdolabına yöneldiğinde, ' baba, sen içeri geç otur, ben hemen sana ikramlık getiriyorum deyin'. Şaka ile karışık, bu durumdan rahatsız olduğunuzu belli edin.. Diğer türlü, hiç baş edemezsin.
Ben hazır paketli yiyeceklerin, çikolata büskivi gibi yiyeceklerin pek yararlı olduğunu düşünmüyorum. Tam aksine zararlı. Çocuk gelişimi için, hiçbir faydası yok. Onun yerine kuruyemiş tercih edin. Çocuk her gün, 2 ceviz 5 fındık yese daha iyi.

saglıgımı kaybettim mahkeme kapısından döndüm

valla son sözüm dinsizin hakkından imanı gelir..gerekirse ben yaparım de mutfağa sokmamaya çalış. .Allah yardimcin olsun..

Yuh diyorum yeniden

Bence evinize hiç girmeseler de günde 24 saat beddua etseler bile siz belinizi doğrultursunuz.

Bu sülüklerden dolayı beliniz doğrulmuyor.

Cüzdandan para almak nedir yaaaa

Kesinlikle katılıyorum!

Yok diye bişey var. Sen bilmiyo olabilirsin ama belki parası yoktu kadının bitek oğluna aldı.

İşte bir kadın bu yüzden para kazanmalı. .elinde altın bilezik olmalı. .insan tabi evladını düşünür ilk önce. .

dedim bi kaç kere inanın kapıyı kıracaktı kv

ne olur tüm mesajlarımı okuyun

öyle bir durumda baktınız ki aldı kesti, şu diğer yarısını da akşam bizimkilere ayırayım deyip alacaktınız elimden. siz ses etmezseniz oyle herşeyi sömürür siz de bakar kalırsınız. kibarca müdahale etmelisiniz.

anlamıyor adamın tabiatı bu

hazır bişey almıyorum zaten

ben takılmazdım boyle bırseye
gıdıp kavun tekrar alınabılır cıkolata da hanı 1 tane olsa bıdaha elıne gecmese anlarımda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…