- 4 Ocak 2011
- 1.399
- 24
- 118
- 35
- Konu Sahibi pelintoprak
-
kıskançlığından dengesiz dengesiz konuşuyor.sizi ezmeye küçümsemeye çalışmış onları götürmediğiniz için herhalde..asalak gibi yapışmışlar size mesafe koyamanızda fayda var benceedert değil sıkıntı değil aslında ama rahatsızlık verici bir durumum var
bi tanıdğım var eşlerimiz kuzen sayılır kızla bizd e görüşürz işte akşamlrı yemek çay oturmalr falan ordan burdan konuşuruz hep.
ama sıkıntım şu ki ;
biz eşimle bi yere gezmeye gidecek olsak onları çağırmadık diye tavır yapıyorlar
onlrlada sık sık çıkıyoruz ama tek gittiğimizde sorun yapıyolar surat asıyolar duyunca falan. kadın hem eşim için ayy çok sinir herşeye karışıyor der hemde bizi şuraya götürsene buraya götürsene der. ya git kocana söyle götürsün kardeşim dicem ama kocasıda eşime diyor bizi şuraya buraya götür diye. ayy bende gıcık oluyorum bu duruma.
birde ; biz tatile yada güzel farklı bi yere gidiyoruz mesela döndüten sonra sohbet esnasında soruyor işte hafta sonu nerdeydniz diye bende haliyle gittiğimiz yeri söylüyorum sonra bu bozuluyor arkasından imalar geliyor '' sonradan görme insanları hiç sevmem ayy ne öle görmemişler gibi '' böyle cümleler kullanıyor. yani ben yaptığım bişeyi anlattığımda ona hava attığımı düşünüyor nedenn ???
insanlar farklı yerler gördüğünde en yakınındakilere anlatmazlar mı ? benim arkadaşlarımı anlatır bende dinlerimm hoşuma da gider bişeyler öğrenirim tarifhi yerler falan of yani öyle saçmalıkları varki nasıl davranacağımı şaşırıyorumm
tşkler yorumlarınız için arkadaşlar,
herkes kıskançlık demiş ama onun bende kıskancağı bişey yokki
istese kendiside gider kocasıyla gezer eli ayağı tutuyor hem insan eşiyle başbaşa gezmek istemzmi oda yapsın ben engellemiyorum ki onu
biraz araya mesafe koyarsanız bu kadar laubali olamazlar.. bi kaç kez de lafı sokun sizde... böyle insanlar kıskançlıktan kudururlar, ve bunu içinde tutmayı beceremezler.. aynı sizin şikayet ettiğiniz gibi, bi şekilde ya laf sokarak ya da hesap sorarak bunu açığa çıkarırlar.. herşey de beklenir böylelerinden.. görüşmeyin bence...
ahhh şu laf sokmayı bir becebilsemm bir becerebilsemm neler dicem dee(
dert değil sıkıntı değil aslında ama rahatsızlık verici bir durumum var
bi tanıdğım var eşlerimiz kuzen sayılır kızla bizd e görüşürz işte akşamlrı yemek çay oturmalr falan ordan burdan konuşuruz hep.
ama sıkıntım şu ki ;
biz eşimle bi yere gezmeye gidecek olsak onları çağırmadık diye tavır yapıyorlar
onlrlada sık sık çıkıyoruz ama tek gittiğimizde sorun yapıyolar surat asıyolar duyunca falan. kadın hem eşim için ayy çok sinir herşeye karışıyor der hemde bizi şuraya götürsene buraya götürsene der. ya git kocana söyle götürsün kardeşim dicem ama kocasıda eşime diyor bizi şuraya buraya götür diye. ayy bende gıcık oluyorum bu duruma.
birde ; biz tatile yada güzel farklı bi yere gidiyoruz mesela döndüten sonra sohbet esnasında soruyor işte hafta sonu nerdeydniz diye bende haliyle gittiğimiz yeri söylüyorum sonra bu bozuluyor arkasından imalar geliyor '' sonradan görme insanları hiç sevmem ayy ne öle görmemişler gibi '' böyle cümleler kullanıyor. yani ben yaptığım bişeyi anlattığımda ona hava attığımı düşünüyor nedenn ???
insanlar farklı yerler gördüğünde en yakınındakilere anlatmazlar mı ? benim arkadaşlarımı anlatır bende dinlerimm hoşuma da gider bişeyler öğrenirim tarifhi yerler falan of yani öyle saçmalıkları varki nasıl davranacağımı şaşırıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?