Karma değil mi. Çok enterasan bir konu.Sizin başınıza bu olayın gelme nedeni bana göre vicdanınızın zayıflığından dolayıdır. Eksik olan bu konuyu geliştirmeniz için büyük bir fırsat aslında. Değerlendirmediğiniz zaman daha yakınınızdan, daha da ağır şekilde denenirsiniz. Sistem böyle çalışıyor.
Ay yere batsın karması hakikatenKendini yanlış ifade etmişsin ben seni anladım.
3 ü takılırken seni dışlamışlar. Konu tatil vs değil senin açından...
Enerji meseleleri, ezoterizm, karma ile ilgilenmeyenler tu kaka diyebilir ama enerji itiyor ise yapmak istemiyor isen yapma.
Atıyorum enerjin pozitif yapmak istiyorsun yap, akşam istemiyorsun yapma.
Bir insanın durumunu çok içselleştirmemek gerekiyor. Durman gereken yeri bilmek enerjisi e karışmamak gerekiyor.
Yapmak istemeyen bir insana zorla yaptıramazsınız.Ay yere batsın karması hakikaten
Bence büyüklük sizde kalsın, edebildiğiniz kadar yardım edin. En iyisini yine de siz bilirsiniz, ama dizinde vicdanınız rahatsız, o sesi dinleyin. Elinizden geldiği kadarıyla yardım edin, ben olsam hiç cekinmem sorarım. Gözlerinin bir daha görme imkanı var mı ve nasıl geçiniyor, ailesinin yanına gitmeyi düşünüyor mu?3 kız bekar evinde yaşayan bir komşum var. Pek samimi değildik. Bazen bahçede kahvaltı vs yapardık. Sadece bir kez bara çağırdılar. Onda da babam razı olmadı. Sonradan bu bahaneleri oldu. Avm de gördüm bunları ,aaa sen de burada mıydın müsait olduğunu bilsek çağırırdık. Tatile gittiler ,baban izin vermez diye sana söylemedik. Onlar ev arkadaşı, öncesi de var diye ben kırılmadım pek açıkçası.
Birinin gözleri aniden kör oldu. Hastalığı varmış. Depresyona girdi ,kız memurdu, geri hizmete çektiler. Gencecik kız çok üzüldüm.
Yavaş yavaş hayata karışıyor ama o ikisinden değil benden yardım istiyor.
Markete gidelim mi , filan evrakı İnternete girer misin , çarşıya çıkalım mı vs vs. Çalıştığı ana birim benim işyerime yakındı. Giderken beni de bırak vs.
Yardımdır, sevaptır ama bu kişi beni görmezden geliyordu. Kırmamak için diğer ikisi yardım etmiyor mu diye soramıyorum ama merak ediyorum.
Üç kez aradı açmadım. Bir kez kapıya geldi evde yokmuş gibi yaptım. Zili çalıp çalıp gitti.
Bir taraftan üzülüyorum bir taraftan o beni ne zaman düşündü ki diyorum. Yalnız yaşadığımı biliyordu. Kaç kez çaya çorbaya davet etti ki. Aramızda iki daire var sadece.
Sizin de dediğiniz gibi, onlar ev arkadaşı ve öncesi de varmış gittikleri yerlere ya da tatile sizi çağırmamalarında bence de kırılacak bir şey yok. Gayet normal bir durum. Ama bunu dile getirdiğinize göre, çok da kırılmamış değilsiniz.3 kız bekar evinde yaşayan bir komşum var. Pek samimi değildik. Bazen bahçede kahvaltı vs yapardık. Sadece bir kez bara çağırdılar. Onda da babam razı olmadı. Sonradan bu bahaneleri oldu. Avm de gördüm bunları ,aaa sen de burada mıydın müsait olduğunu bilsek çağırırdık. Tatile gittiler ,baban izin vermez diye sana söylemedik. Onlar ev arkadaşı, öncesi de var diye ben kırılmadım pek açıkçası.
Birinin gözleri aniden kör oldu. Hastalığı varmış. Depresyona girdi ,kız memurdu, geri hizmete çektiler. Gencecik kız çok üzüldüm.
Yavaş yavaş hayata karışıyor ama o ikisinden değil benden yardım istiyor.
Markete gidelim mi , filan evrakı İnternete girer misin , çarşıya çıkalım mı vs vs. Çalıştığı ana birim benim işyerime yakındı. Giderken beni de bırak vs.
Yardımdır, sevaptır ama bu kişi beni görmezden geliyordu. Kırmamak için diğer ikisi yardım etmiyor mu diye soramıyorum ama merak ediyorum.
Üç kez aradı açmadım. Bir kez kapıya geldi evde yokmuş gibi yaptım. Zili çalıp çalıp gitti.
Bir taraftan üzülüyorum bir taraftan o beni ne zaman düşündü ki diyorum. Yalnız yaşadığımı biliyordu. Kaç kez çaya çorbaya davet etti ki. Aramızda iki daire var sadece.
Muhtaç birine sırt dönmek aa olabilir diyerek bir şeylerle açıklanamaz. Ayıplanır. Ayıplıyorum. Herkes de ayıplamalı. Kendi değerlerim de değil bu. Ahlak evrenseldir. Isterse peçeteye tapsın inanç kültür vs farketmez.Yapmak istemeyen bir insana zorla yaptıramazsınız.
İçsel nedenleri sizi, beni, bir başkasını ilgilendirmez.
Dünya alemine neyi tecrübe etmeye geldiğini bilmediğiniz insanlarla kendi yüksek değer ya da alçak değerlerinizle batsın çıksın diyemezsiniz.
İnsanlara çok acımasız geliyor ama öğrenince insan geri duruyor.
Yaradan herkese özgür irade vermiş, nedeni ruhsal alem deneyimlerimiz farklı.
Vakit gecirmek istememeleri normal diyorsunuz ama işi düşünce zora düşünce yardimi adam yerine koymadigindan istemesi normal diyorsun.Zamanin da gezip tozdugu o iki arkadasindan istesin.Sizinle vakit gecirmek istememeleri ayri, ciddi bir konuda yardim istemek apayri konular. Sapla samani karistiriyor gibisiniz, kotusunuz
Memur. Kardeşleri evli. Annesi kalıcı gelecek sanırım.Bence büyüklük sizde kalsın, edebildiğiniz kadar yardım edin. En iyisini yine de siz bilirsiniz, ama dizinde vicdanınız rahatsız, o sesi dinleyin. Elinizden geldiği kadarıyla yardım edin, ben olsam hiç cekinmem sorarım. Gözlerinin bir daha görme imkanı var mı ve nasıl geçiniyor, ailesinin yanına gitmeyi düşünüyor mu?
Ona da elinden kaçırmasın diye cazgırlık yapmıyordur şimdilik. Nikahtan sonra girerler birbirlerine. Ya da nişanlısı da bunun gibidir o yüzden iyi anlaşıyorlardır. Güçlerini birleştirip ortalığa kötülük saçıyorlardır.bi nişanlınla sorunun yok sanırım bu hayattahayatının darbesini yemiş kör komşuya kadar çemkirdin ya bu seviyeyi ben bile hayal edemezdim.
Bilmediğin; bilginin ve fikrinin olmadığı konularda sakin kalmanı tansiye ederim.Muhtaç birine sırt dönmek aa olabilir diyerek bir şeylerle açıklanamaz. Ayıplanır. Ayıplıyorum. Herkes de ayıplamalı. Kendi değerlerim de değil bu. Ahlak evrenseldir. Isterse peçeteye tapsın inanç kültür vs farketmez.
Allah o kadar büyük ki o kadar büyük ki kimsenin basına gelmesin dilerim ama kimin ne olacağı hiç belli olmazken böyle vicdansız olabilmeniz daha korkunç. Sizden yakınlarınızdan cıkmayacagı ne malum ya nasıl bu kadar hor olabiliyorsunuz.Vakit gecirmek istememeleri normal diyorsunuz ama işi düşünce zora düşünce yardimi adam yerine koymadigindan istemesi normal diyorsun.Zamanin da gezip tozdugu o iki arkadasindan istesin.
Nutkum tutuldu. Sadece gülebiliyorum.Bilmediğin; bilginin ve fikrinin olmadığı konularda sakin kalmanı tansiye ederim.
Sen büyük bir nefret ve hırsla onaylamadığın; bir konuya duygu besle bakalım yaradan sana misliyle daha sertini nasıl yaşatıyor.
Senin kader dediğin olay ruh sözleşmesidir.
Neyi deneyimleceksin hangi duyguda hangi olayda ne şekilde kalacaksın özgür iradene kalmış.
Konu sahibine sorarsın yakın isen gider seve seve gibip kör kadına destek olup bakabilirsinde bu senin deneyimin.
Dünya senin ayıp, ahlak, adalet terazinle dönmüyor, dönse dünya bu şekilde olmaz İklim Kanunu imzalanmazdı…
Burda konu neye tapma inanma değil ki, deneyimleme, alan, enerji…
24 saat Ahlaki değerler ile dünya dönseydi güllük gülistanlık olurdu dünya.
Müslümanlıkta kısasa kısas vardır, bunu ister kullanır ister kullanmazsın, Hz İsaya zorla bir körün gözünü açtırdıklarında kör ilk iş olarak taş atmıştır.
Siz ve sizin gibi çoğunlukta olan insanlar derinliği bilmediği için olur mu efendim şöyle böyle diyor.
Kuranda anlayarak oku vardır.
Madem çok tu kaka konu sahibi iletişimin bilgilerini ve adresini alın gözleri rahatsız kadına yardımcı olun.
Konu sahibinin, Kör kadına; insanlara işine göre davranmanın ne kadar yanlış olduğunu fark ettirme gibi bi görevi var belki…
Eminim nutkun tutulacaktır.Nutkum tutuldu. Sadece gülebiliyorum.
Nasıl tutulacağıma kendim karar vereyim lütfenEminim nutkun tutulacaktır.
Sen olaya gülünecek bir gerçeklik olarak bakabilirsin.
Olaya adalet çerçevesinden bakacak isen gülüp eğlendiği iki arkadaşı masaya yatır.
Arkadaşı dahi olamayan, destek olup olmaması özgür iradesine kalmış bir insanı değil.
Geçen gün bir anneye neler yazdık ama orda konu evladı ile ilgili, kendine değer vermesi ile ilgiliydi. Burada konu sahibini bağlayan ne var, kadının evinde 2 arkadaşı varken üstelik.
Ailesi, kardeşleri, akrabasının gelip destek olmaları ya da alıp gitmeleri gerekiyor.
Deneyim dediğin, iyilik dediğin olay çok farklı.
Eee benim annemde evlat ayrımı yapıyor bana neler neler yapıyor. Bende çok tepkiseldim ama şimdi olayı anladığım için umrum bile değil.
Öz annemin bana yaptığını düşmanım yapmaz.
Konu sahibi ister yapar ister yapmaz..
Tutulmadan önce biraz araştırda sonra tutul kal olur mu….
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?