Be my eyes, uygulamayı indiriyorsunuz kolay zatenBunu nasıl yapabilirim bilgi verir misiniz? Ben de çok isterim.
Lütfen bu konu gerçek olmasın ya. İnsanların giderek daha da duyarsızlasmasina zaten maalesef alisiyoruz ama bu duyarsızlığı bı de haklı cikarmaya çalışmak, kendini mağdur rollerine sokarak aktarmaya çalışmak gerçekten cok fazla artık.3 kız bekar evinde yaşayan bir komşum var. Pek samimi değildik. Bazen bahçede kahvaltı vs yapardık. Sadece bir kez bara çağırdılar. Onda da babam razı olmadı. Sonradan bu bahaneleri oldu. Avm de gördüm bunları ,aaa sen de burada mıydın müsait olduğunu bilsek çağırırdık. Tatile gittiler ,baban izin vermez diye sana söylemedik. Onlar ev arkadaşı, öncesi de var diye ben kırılmadım pek açıkçası.
Birinin gözleri aniden kör oldu. Hastalığı varmış. Depresyona girdi ,kız memurdu, geri hizmete çektiler. Gencecik kız çok üzüldüm.
Yavaş yavaş hayata karışıyor ama o ikisinden değil benden yardım istiyor.
Markete gidelim mi , filan evrakı İnternete girer misin , çarşıya çıkalım mı vs vs. Çalıştığı ana birim benim işyerime yakındı. Giderken beni de bırak vs.
Yardımdır, sevaptır ama bu kişi beni görmezden geliyordu. Kırmamak için diğer ikisi yardım etmiyor mu diye soramıyorum ama merak ediyorum.
Üç kez aradı açmadım. Bir kez kapıya geldi evde yokmuş gibi yaptım. Zili çalıp çalıp gitti.
Bir taraftan üzülüyorum bir taraftan o beni ne zaman düşündü ki diyorum. Yalnız yaşadığımı biliyordu. Kaç kez çaya çorbaya davet etti ki. Aramızda iki daire var sadece.
Gözleri görmeyen ve kapınıza gelen birini geri çevirecek kadar hiçbir haklı bahaneniz olamaz.. çok değişik oldum gerçekten..3 kız bekar evinde yaşayan bir komşum var. Pek samimi değildik. Bazen bahçede kahvaltı vs yapardık. Sadece bir kez bara çağırdılar. Onda da babam razı olmadı. Sonradan bu bahaneleri oldu. Avm de gördüm bunları ,aaa sen de burada mıydın müsait olduğunu bilsek çağırırdık. Tatile gittiler ,baban izin vermez diye sana söylemedik. Onlar ev arkadaşı, öncesi de var diye ben kırılmadım pek açıkçası.
Birinin gözleri aniden kör oldu. Hastalığı varmış. Depresyona girdi ,kız memurdu, geri hizmete çektiler. Gencecik kız çok üzüldüm.
Markete gidelim mi , filan evrakı İnternete girer misin , çarşıya çıkalım mı vs vs. Çalıştığı ana birim benim işyerime yakındı. Giderken beni de bırak vs.
Yardımdır, sevaptır ama bu kişi beni görmezden geliyordu. Kırmamak için diğer ikisi yardım etmiyor mu diye soramıyorum ama merak ediyorum.
Üç kez aradı açmadım. Bir kez kapıya geldi evde yokmuş gibi yaptım. Zili çalıp çalıp gitti.
Bir taraftan üzülüyorum bir taraftan o beni ne zaman düşündü ki diyorum. Yalnız yaşadığımı biliyordu. Kaç kez çaya çorbaya davet etti ki. Aramızda iki daire var sadece.
Basınç . Göz içi basınç oluşmuş. Tam bilmiyorum, çok soramıyorum. Hassas konuNasıl aniden kör oldu?
İçiniz kötü anladık da nasıl çok haklıymış gibi sağda solda anlatabiliyorsunuz benim aklım almıyor3 kız bekar evinde yaşayan bir komşum var. Pek samimi değildik. Bazen bahçede kahvaltı vs yapardık. Sadece bir kez bara çağırdılar. Onda da babam razı olmadı. Sonradan bu bahaneleri oldu. Avm de gördüm bunları ,aaa sen de burada mıydın müsait olduğunu bilsek çağırırdık. Tatile gittiler ,baban izin vermez diye sana söylemedik. Onlar ev arkadaşı, öncesi de var diye ben kırılmadım pek açıkçası.
Korkutucu geldi, o yüzden sordum. Ben diğerlerinden farklı düşünüyorum biraz. İyiyken sizi umursamaması konusunda haklısınız. Fakat bu basit bir rahatsızlık değil, yardım edin bence. Sonra birkaç yıl sonra aklınıza gelir, kötü hissedersiniz. Arkadaşları da iyi gün dostuymuş demek ki.Basınç . Göz içi basınç oluşmuş. Tam bilmiyorum, çok soramıyorum. Hassas konu
Sizin başınıza bu olayın gelme nedeni bana göre vicdanınızın zayıflığından dolayıdır. Eksik olan bu konuyu geliştirmeniz için büyük bir fırsat aslında. Değerlendirmediğiniz zaman daha yakınınızdan, daha da ağır şekilde denenirsiniz. Sistem böyle çalışıyor.Biraz da cimri. Bazı noktalarda parayla destek sağlayabilir. Taksi çağırmıyor mesele hiç. Parayı niye kazanıyorsun kullan işte
Amin cümlemizeAllah hidayet versin sana.
Korkmayın, onda zaten bu basınç hep varmış ama sinsice ilerleyip ani yükselmiş.Korkutucu geldi, o yüzden sordum. Ben diğerlerinden farklı düşünüyorum biraz. İyiyken sizi umursamaması konusunda haklısınız. Fakat bu basit bir rahatsızlık değil, yardım edin bence. Sonra birkaç yıl sonra aklınıza gelir, kötü hissedersiniz. Arkadaşları da iyi gün dostuymuş demek ki.
Valla senin anlattıkların artık inandırıcı gelmiyor. Neyse seni görmezden gel olarak işaretleyeyim.3 kız bekar evinde yaşayan bir komşum var. Pek samimi değildik. Bazen bahçede kahvaltı vs yapardık. Sadece bir kez bara çağırdılar. Onda da babam razı olmadı. Sonradan bu bahaneleri oldu. Avm de gördüm bunları ,aaa sen de burada mıydın müsait olduğunu bilsek çağırırdık. Tatile gittiler ,baban izin vermez diye sana söylemedik. Onlar ev arkadaşı, öncesi de var diye ben kırılmadım pek açıkçası.
aklıma şey geldi, kartalkayada tanımadığı insanları kurtarmak için geri ateşe girip ölen gençler ve sizin konunuz... allah iyilerle karşılaştırsın. nedense bi kalbimi üşüttü bu konu, umarım fakedir.yakın arkadaş olmak zorunda değilseniz, o da sizi yakın arkadaşl yada favori kişisisi görmeyebilir, ama görme engelli insana kapı çalıp açmamak nedir ya?! benim buradan içim acıdı. belki birşeye ihtiyacı vardı, yeni bu duruma düşmüş psikolojisi cok kotudur zaten. arkadaş olmak istemek ayrı, o kişiye yardım etmek ayrı. arkadaş da olmak gerekmez zaten engelli birine yardım için, insan olmak yeterli. hiç aynı frekansta insanlar değiliz, cevabım size ne kadar geçecek bilmiyorum ama iyi kalpli insanlar böyle davranmaz.
Bilgilendirme için sağol. Gerek de yoktu hani byeValla senin anlattıkların artık inandırıcı gelmiyor. Neyse seni görmezden gel olarak işaretleyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?