Görmezlikten mi gelmeli???

Ailesine para verirse, cebinde parası erkenden biterse sizinle birlikte oda yokluk çekicek beş parasız gezicek.O yüzden sürekli karışmak yorum yapmak uyarmak yerine kendi haline bırakın. Böyle başını didiklemeyle ömür boyu uğraşırsınız bide siz kötü olursunuz, ama bi 1-2 ay aç kalsın bi yoku dahada yok etmeyi görsün,bununda nası bişey olduğunu görsün o zaman kendisi kendine gelir. Erkekler kadınlardan daha çok sıkıntıya giriyor paraları olmayınca. O yüzden bi kendi haline bırakın bi parasızlık çeksin bi görsün kendini enayi gibi bi hissetsin kendi kendini toplar. Böyle sürekli söylemeyle uyarmayla sorgulamayla asla olmaz.

Eşimde şöyle bi huy var
Parası bitince gidiyo ark falan borç alıyor
Diyo ayın 15 inde öderim.e borçlanacağına elindeki paranı tasarruflu kullan diyorum.kullanıyorum sadece eve harcıyorum ama bitiyor diyor.eğer vermişse onlara o Hiç gözüne gelmiyor
Bi fedakar ki sormayın.karşı taraf ne kirada ne bi şey
Hiç demiyorlar oğlumuz yeni evlenmş 2 kredisi var kira kömür ödüyor.
Merak ediyorum acaba bize hiç acımıyorlar mı
Eşim tenezzül etmiyor onlardan bi kuruş istemeye.vermiceklerini biliyor.Ama kendisi baya verici onlara

Kocan çok pasif olduğu için sen öne çıkmışsın . Ama kocanı çok sıkma derim. O sana maasini verince harçlığıni da verince git altın boz , fon al birseyler yap. Para evde durmasıñ. Eşine de bizim için yapıyorum de. Evde para olmadığını bilirse vermez belki. Dikkat eder. Ama adama çocuk muamelesi yapıyorsun. Ben sana diyeyim .yanlış anlama.

E nasıl davranmalıyım peki canım.para alıyorum ondan bebek için ev için vs bi köşeye atıyorum biliyor.yani elimde durmaması gibi bi durum yok.Çok dara düşmedikçe dokunmuyor o paraya.kendime harcasam da bi şey demiyor ne istersen al kendine diyor.ama ben diyorum parayı sürekli harcarsam hiç birikim olmasa nasıl ev araba vs alınacak.
Nasıl davranayım bilmiyorum.
O çok mert
Ben tam tersi
Bi kuruşu kalsa desem git şunu al bana alıyor.Ama ben diyorum zora girmesin.Onu ondan çok düşünüyorum.
Nasıl tepki verirdin mesela sen olsaydın canım.Yani eşin böyle olsa sen ılımlı yaklaşsan bile gizliden verse naparsın

Gizliden veriyorsa bildiğimi belli ederdim. Acaba esin ailemin parası benim param. Miras kalacak nasıl olsa diye mi düşünüyor ? Ona oyle söyleyerek mi alıyorlar desteğini ?

Bana esim ne kadar aldigini bile soylemez hesap isine beni karistirmaz kizar hatta konu acildiginda mutlaka kavga cikar evde bosver sende dusme paranin pesine ben oyle yapicam yani sende yap

Guvenememekte çok haklısın cnm
Ama aile huzurun için görmezden gelmedi tavsiye ederim

İşe girince o ne kadar eksik maaş getirirse bende maasımdan o kadar aileme vercem dersin veremez

Su an evdesin evi gecındırecek o bırak ne yaparsa yapsın sende kendinden kısma
Sen harca ki onlara kalmasın :)

Ben olsaydım 3 tl aldığımı 10tl der adamı parasız bırakırım veremez

Gizliden veriyorsa bildiğimi belli ederdim. Acaba esin ailemin parası benim param. Miras kalacak nasıl olsa diye mi düşünüyor ? Ona oyle söyleyerek mi alıyorlar desteğini ?
Anladım canım.sadece kuru bi arsa var verecekler ama şimdi değil Allah uzun ömür versin, ölüm olursa.o da verirler mi bakalım. Eşim vermeseler hiç istemezse şaşırmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…